Bölüm-1

35.9K 230 38
                                    

Öhöm öhöm.Belki bunu beklemiyordunuz belki de bu salak ne yapıyor diyorsunuz.Belki sevindiniz belki sırası mıydı şimdi dediniz.Ne düşündüyseniz iyi ki düşündünüz :D Yapmayacağım dediğim şeyi yapıyorum ve Sürtük2'yi yazıyorum.Bölümler seyrek gelecek.Ama gelecek :D Önemli olan da bu değil mi :D Diğer hikayeyi askıya aldım :D Sırf sizi Devrim ile buluşturabileyim diye :D^Bu bölümü yazmam için beni pohpohlayan canımcıma ithaf ediyorum :D Çok çok öptüm ^

Betül elindeki bardağı yere düşürünce ağzımdan ufak bir çığlık koptu.

-Kahretsin.

-İyi misin Betül?

-Evet evet.Hadi hazırlan çıkalım.

    Bu hafta tatilin son haftasıydı.Son olarak Erdem’in yaptığı partiye katılacaktık.Bu gece götü başı dağıtacaktık anlayacağınız.

-Tamamdır beş dakikaya hazırım.

   Sekerek odama girdim.Yazın çok beğenerek ve Ufuk’tan gizli bir şekilde aldığım elbiseyi üzerime geçirdim.Evet belki biraz kısaydı ama çok hoştu.Saçımı da bir topuz yaparak çantamı aldım ve Betül’ün yanına indim.

-Murat ve Sinem de geliyor değil mi?

-Sanırım.Murat kaçırmaz da…

-Neyse.Ufuklar gelip bizi alacak değil mi?

-Elbette.

    Birlikte alışveriş merkezinden içeri girdik.Derin bir nefes aldım ve gülümsedim.Sonra Betül’ün kolunu tuttum ve bir mağazaya sürükledim.

-Görkem ne zaman geliyorsunuz? Biz Devrimlerdeyiz.

-Tamam hayatım sekiz gibi orada oluruz.

-Peki.

     Hazırlanmak için bir saatimiz vardı.Betül yatakta uzanmış bilgisayardan bir şeylere bakıyordu.Bende armut koltuğa çökmüş sakız çiğniyordum.

     Harika bir yaz geçirmiştim.Bizimkilerle çıktığımız tatil bana o kadar iyi gelmişti ki…Bir evde altı çılgın.Deliler gibi eğlenmiştik.Sonrasındaysa ailemin yanına gitmiştim.İnsanın ailesini yanında hissetmesi harika bir duyguymuş.Oradan tekrar İstanbul’a döndüm ve şuan buradayım.Bir hafta sonra ünversiteye başlayacağız.Betül’e bir bakış attım ve sakızımı patlattım.

-Kalk hadi.Hazırlanalım.

-Ah,evet.

    Betül siyah küçük bir elbise almıştı.Altına da bordo topuklu.Benim elbisemse açık maviydi.Armut koltuktan kalktım ve Betül’ü kolundan çektim.Salak yataktan düştü.Ben ona kahkaha atarken o yerden kalktı ve bana bakmaya başladı.Sonrasındaysa tükürüklerini saça saça güldü.

-Ah ben sensiz o okulda ne yapacağım Devrim?

-Bilmiyorum.

     Birden durgunlaştık.Evet hepimiz bir yaz boyunca bu gerçekten kaçmıştık.Ama kaçmamız o gerçeği yok etmiyordu.

SÜRTÜK 2Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin