Bölüm-8

6.2K 176 32
                                    

Gecikme için çok üzgünüm arkadaşlar :D Eve geldim ve kendimi yatmaya fazla kaptırdım galiba :D Neyse diyecek çok fazla sözüm yok :D İyi okumalar.Resimde Ufuk vaaar :D 

   Hani derler ya kadın beyni çok değişik çalışır diye.Her şeyden sıvışıp hemen üste çıkarlar diye.Her zaman doğrudurlar.Yalan abicim.Koca bir yalan.Tamam güzel yalan söyleriz,kabul.Ama ya yakalanırsak? Bakınız ben.Büyük bir yalan söyledim şuansa yakalandım.Zurnanın zırt dediği yer burası olmalı.

     Karşımda Ufuk kaşlarını çatmış bana bakıyordu.Deri ceketinin altına giydiği mavi penyeden gerilmiş kaslarını görebiliyordum.Kızmıştı hem de çok fazla.

-Devrim?

     Bakışlarımı Berk’e çevirdim.Gülüyordu.Gül Berk gül.Ödetmez miyim o gülüşünü ben sana? Ufuk da aynı şekilde Berk’e bakmaya başladı.Berk’se hala gülüyordu.Tanrım ne yapacağım ben şimdi?

-Eee..Şey Ufuk şöyle ki…

-Arabaya bin Devrim.

-Ama şey…

     Bana bakınca hızla arabaya doğru yola koyuldum.Arkama dönüp bakınca Berk gülmeyi bırakmış sinirle Ufuk’a bakıyordu.Ufuk da ona.Ay nolur bu geceyi olaysız atlatalım.Nolur ya.

     Arabaya binince ellerim daha çok titremeye başladı.Ufuk da hemen ardımdan sürücü koltuğuna yerleşti ve arabayı çalıştırdı.Hızla yola koyulduk.

      Ben onu izliyordum o da yola bakıyordu.Elleri direksiyonu sıkmaktan beyazlaşmıştı.Sertçe yutkundum.

-Ufuk bak…

-Sus Devrim.Eve gidince her şeyi açıklarsın.

-Ama Ufuk…

-Kaza yapmak mı istiyorsun yoksa?

     Bana bağırınca yerime iyice sindim.Gözlerimi kapadım ve sakinleşmeye çalıştım.Terliyordum ama aynı zamanda üşüyordum.Dişlerim birbirine vuruyordu.Ellerim titremesin diye bacaklarımın arasına sıkıştırdım.

     Araba sertçe durunca ufuk kapıyı çarparak indi ve benim tarafıma dolanıp kapımı açtı.

-İn.

    Yavaşça arabadan indim.Onun evine gelmiştik.Kurumuş dudaklarımı yaladım ve peşinden eve doğru yürüdüm.Kapıyı açtı ve geçmem için kapıyı itti.İçeri girince boynunu kütletip merdivenleri çıkmaya başladı.Bende peşinden gittim.Odasına girip kapıyı açık bıraktı.Tekrar yutkundum ve odasına adım attım.

     Deri ceketini sandalyenin üstüne atmıştı.Penyesini de çıkarmış yatağının üstüne bırakmıştı ve penyesinin yanına çökmüş başını ellerinin arasına almıştı.Ben mi? Kapıda dikiliyordum.

-İçeri gir ve kapıyı kapat.

     Kapıyı kapattım ve çantamı masasına yerleştirdim.Dudaklarımı dişlemeye başlamıştım.Şuan çok seksi gözüküyordu aslında.Ah ne diyorum ben?

-Şimdi de bana yaklaşmaktan mı korkuyorsun?

-Ha-hayır.

SÜRTÜK 2Where stories live. Discover now