Bölüm-16

4.1K 137 22
                                    

 Selamlaaar :D Dün yazamadığım için çok özür dileriiiim :( :( Neyse :D Destekleriniz için çok teşekkür ederiiim :D Sizleri çok seviyoruuum :D Resimde Berk var :D Bölüm de onun ağzından.Öpüldünüüüz :D 

*Şarkıyı dinleyin ;)

  Yataktan sırtım ağrımış bir şekilde kalktım.Neredeydim? Ah,evet evimde.Yanımda vücudunu sadece çarşaf sarmış olan kıza baktım.Yüzümü buruşturdum ve onu dürtükledim.Kedi gibi sesler çıkardı ve çarşafa iyice dolandı.Hadi ama güzelim.Seni çekemem.

-Kalkmaya ne dersin?

-Berk?

-Elbette,kimi bekliyordun?

    Gözlerini açıp boynunu ovaladı.Adı neydi acaba? Umrumda olmadığını hatırladım.Yataktan kalkıp çamaşırımı ve pantolonumu üstüme geçirdim ve dolabın içinden bir penye çektim.Kız ise hala yatakta beni izliyordu.

-Hala kalkmadın?

-Sen gel?

-Haydi güzelim,yollan.

    Sinirle gözlerini devirip yataktan çıktı.Üstünü giyinip bana öpücük attı ve gitti.Kendime atıştırmalık bir şeyler ayarlayıp televizyonun karşısına geçtim.Bu sırada Devrim aramıştı.

-Barbie?

-Berk.Uyandırmadım değil mi?

-Yok güzelim.Ne oldu?

-Okula deliyor musun?

-Elbette.

-Harika.Orada görüşürüz.Öptüm.

     Aniden suratıma telefonu kapadı.Neler karıştırıyordu yine? Hazırladıklarımı yiyince dişlerimi fırçalayıp en sevmediğim yere yollandım.Babamın evine.Evet babamdan nefret ediyordum.Annem ve küçük kardeşim öldükten sonra umursaman biçimde metresiyle evlenmişti.Annemle anlaşamazlardı zaten.Ama kardeşim Ela? Onun ne suçu vardı? Sinirle direksiyona geçirdim.Onu hatırladıkça iyi olamıyordum.Ela benim her şeyimdi.O gittikten sonra eskisi gibi olamamıştım.

    Eve gelince arabayı rastgele park edip kapıyı çaldım.Hizmetçi kız kapıyı açınca kıpkırmızı kesildi.Ona gülümseyerek içeri daldım.Babam ve Ahu masada oturuyorlardı.

-Günaydın oğlum.

-Sanada.

-Otursana.

-Tokum.

-Gel bir çay iç.

-Tokum dedim.

     Derin bir nefes alıp çayı elinden masaya bıraktı.Ahu şırfıntısı da onun omzunu okşadı.Aman.Ne kadar romantik.Onlara yüzümü buruşturarak baktım.

-Günlük eziyetimi yerine getirdiğime göre artık gidebilir miyim?

-Bunu eziyet olarak mı görüyorsun?

-Elbette.

-Yapma oğlum.

-Bak,bunu tartışmak istemiyorum.Gidebilir miyim?

SÜRTÜK 2Where stories live. Discover now