merhaba

218 6 13
                                    


Hey,burada ne yaptığımı ve bunları neden yazdığımı bilmiyorum. Galiba biraz minnettarlığımı göstermek istiyorum.

Merhaba!

bu yazdıklarımı kimler görecek bilmiyorum ama kendimi yazmaktan alamıyorum.

Devrimle ilk defa 1 ağustos 2013 yılında tanışmışız. İnanın bana ben de onunla ilk o zaman tanıştım. küçük birer kızdık ikimizde hayallerimiz çok büyüktü ve umutlarımız denizleri aşıyordu. hala da öyle. hala küçük birer kızız.

merak eder misiniz bilmem, o hala benimle. farkında olmadan yarattığım karakterle yaşamaya başladım. ya da karakterimi ona aktardım, bilmiyorum. şu an gülümsüyor olmam ise onun sayesinde. daha çok da sizin, teşekkürler!

yedi koca yıl. dile kolay. yedi yılın sonunda yine buradayım. şu an 22 yaşında bir yetişkinim sanırım. içimdeki o maskotsa hala 15 yaşında. şu an ellerini çırpıp bir yerlerde zıplıyor. o mutlu olduğu sürece mutluyum.

hepiniz Ufuk'u merak ediyor olmalısınız. evet, o da şu an iyi. Devrim'i unutmadı ve asla unutmayacak ama hayat devam ediyor. gösteri daha bitmedi. emin olun ki o şu an mutlu. sadece bazı günler kendini huzursuz hissediyor. 

Savaş'ınsa tek ricası var. onu yanlış anlamanızı ve kötülemenizi istemiyor.O kendi yöntemleriyle Devrim'in yanında oldu. Devrim ona gerçekten minnettar. Savaş'a kızmayın ne olur. o da küçük bir çocuk.

pekala sanırım bu kadar. yedi yıl boyunca benimle olduğunuz için teşekkür ederim. Çok ama çok hem de.

sevgilerimle

ilke

SÜRTÜK 2Where stories live. Discover now