Bölüm-5

8.1K 164 33
                                    

Selam,selaaam.Dün akşam yazamadım kb :( :(  Bu bölümde diğerlerinden biraz bahsedeyim dedim.Anlayacağınız her şey değişiyor.Neyse ben susayım siz okuyun :D Resimde Murat var arkadaşlar :D Murat'çım ^^ Ve bu bölümü Gözde kıza armağan ediyorum.Nasıl seviyorum belli değiiiiiil ^^

MURAT

     Bahçeye girince saçlarımı düzelttim ve ellerimi ceplerime soktum.Islık çalarak ilerlemeye başladım.Kızlar dönüp bana bakıyordu.Ellerinde kalın kitaplar ve gözlerinde gözlükler vardı.Ama güzeldiler.Aman Sinem duymasın.

-Afedersiniz.

      Minyon bir kız omzuma dokundu.Ne tatlı şey o öyle?

-Evet?

-Şey,ben yeniyim de acaba bana…

-Üzgünüm tatlım,bende yeniyim.

-Ah,özür dilerim.

-Murat.

-Toprak.

     Elini uzattı.Tokalaştıktan sonra birlikte binaya girdik.O kendi sınıfına giderken ben de kendi sınıfıma ilerledim.Boş bir yere otururken aklımda Toprak’ı kahve içmek için ikna etmekle ilgili planlar vardı.

BETÜL

   Ağzımın içini yiyerek ürkek bir adım attım.Liseye başladığım ilk yıla dönmüştüm sanki.Ama bu sefer Devrim de yoktu.Ah ne bok yiyeceğim şimdi ben?

-Sakin ol Betül.Sen güçlüsün.

    Kendi kendime konuşarak ilerlemeye başladım.Başımı kaldırdığımda bir çovuğa çarptım.Lanet olsun.İlk günden ilk rezillik.Aferin sana Betül!

-Be-ben çok özür dilerim.Benim dikkatsizliğim.

-Önemli değil,sakin ol.Ben Cem.

-Betül.

-İlk yıl mı Betül?

-Evet.

-Harika.Benimde.Gel sınıfını bulalım.

      Rezillik mi demiştim? Görkem iyi ki burada değil.Ah ne diyorum ben??

GÖRKEM

   Tabii ki de geç kalmıştım.Derse yani.Siktiğimin alarmı duyulmuyor ki.Salak kardeşim Ufuk da kim bilir nerelerde?

   Arabayı hızla park edip kampüsten içeriye girdim.Sınıfı bin bir zorlukla bulup içeriye daldım.Ak sakallı dede bir şeyler söylüyordu.

-Özür dilerim efendim.

     Hızla kendimi boş olan bir yere attım.Sıralar lisedeki gibi ikiliydi.Yanımda da kumral bir kız oturuyordu.Tabii ki de bana bakıyordu.

-Görkem.

-Nisa.

     Elini sıktım.Bu sırada o önüne dönmüş ak sakallıyı dinliyordu.Ben de konsantre almaya çalıştım ama Nisa’nın parfümü buna engel olmuştu.Lanet olsun.

Sinem

    Burada Japonlar vardı.Evet bildiğimiz Japonlar.Etrafta gezinip duruyorlardı.Çimlerde oturmuş onları izlerken yanıma biri oturdu.Ona baktığımda bana sırıtıyordu.

-İlk yıl?

-Evet,nereden anladın?

-Aynı yabancı bakış.Bende.

-Sinem.

-Ogün.

     Yakışıklıydı.Üniversitede bulunan bir çok erkek gibi.Hem de çok.Benim gibi çimlere uzandı ve yüzünü bana çevirdi.Ona gülümseyerek baktım.

DEVRİM

     Ufuk gidince kendimi odama çıkardım.Evet bu zor olmuştu ama başarmıştım.Bu iş iyice sarpa sarmıştı.Telefonuma mesaj geldi.

“Yarın gece bir partiye davetliyim fıstık.Gelmeye ne dersin? –Berk”

    Gidersem Ufuk beni çiğ çiğ yer.Ama gitmezsem de arkadaş edinemem.Peki Ufuk bilmeden gitsem? Ahh ne yapacağım ben?

    Sabah gözlerimi açtığımda iyice gerindim ve ayaklarımı yataktan sarkıttım.Telefonu aldığımda yüzüm düşmüştü.Evet o mesaj açıktı.Ekranı kilitleyip tuvalete gittim ve yüzümü yıkadım.Ardından dolabın karşısına geçtim.Kot şortumu ve üstüne de mavi bir penyeyi alıp,giydim.Çantama da gerekli olan şeyleri doldurup yola koyuldum.

    Pekala bir değerlendirme yapalım.O partiye gitmem gerek.Bunda hemfikiriz.Ama Ufuk’a söylersem beni asla salmaz.Üst sınıfların olduğu bir partiden bahsediyoruz.

     Alnımı ovuşturup pastaneye girdim ve açma alıp tekrar düşünmeye başladım.O zaman Ufuk’a söylememem gerek.Peki ya ne diyeceğim? Betül’lerde kalsam? Kesin Görkem’le o da gelir.Annemlerle bir yere gideceğim? Hayır yemez.

     Açmanın poşedini çöpe atıp binadan içeri girdim.Evet.Üniversiteye yakın oturuyoruz.Bu sırada Ufuk aradı.

-Alo,tatlım.Bugün biraz gecikeceğim.Görkem aptalı yine başına işler açmış.

-Peki canım.

-Öptüm.

-Bende.

     Bu bana düşünmem için süre veriyordu.Ama Berk’e yakalanmamam gerekiyordu.Boynumu kütleterek koridordan döndüm ve Savaş ile karşılaştım.

-Günaydın Devrim.

-Günaydın.

-Partiye geliyor musun?

-Ben…

-Ah yoksa sevgilin salmadı mı?

    Kaşlarını kaldırmış bana bakıyordu.Ona sırıttım ve başımı yana eğdim.Biraz afallamıştı.

-Yok,geliyorum.

-Sevindim.Akşama görüşürüz.

-Görüşürüz.

   Evet artık geri dönüşüm yoktu.Saçlarımı geri atarak sınıftan girdim.Hayal tek başına oturmuş telefonuyla uğraşıyordu.Siktir.Hayal.Buldum!

Yorumlarınızı eksik etmeyin lütfen.Öptüm öptüm :*

SÜRTÜK 2Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin