3. část: Osudové setkání

525 19 2
                                    

V minulém díle: Když jsem měla všechno zbalený byl už večer. Umyla jsem se, napsala Jusskovi dobrou a šla spát. Druhý den jsme vyráželi do Anglie. Všichni už před školou. Dojela jsem ke škole, se všema se přivítala, nasedli jsme do busu a hurá za zábavou.

VĚNOVANÉ: PETI SURÉ :*  <33 

Z pohledu Jesici: Byli jsme v autobuse. Samozřejmě jsem seděla s Vicou. ,,Hej dej mi pití!'' zařvala jsem na Honzu. ,,Samozřejmě.'' otočil se a hodil po mě plechovku pití. ,,Za 5 minut budeme zastavovat'' oznámila nám průvodkyně. Zastavili jsme. ,,Vico jdeme na záchod!'' zavelela jsem a u toho jsem se smála. ,,Rozkaz'' odpověděla a za.čala se smát taky. Když jsme přicházeli zpátky šla jsem za děckama. Povídali jsme si. Otočila jsem a auviděla jsem ja se Marek líbá s Katharin. Roztlouklo se mi srdce. Začala jsem odcházet směrem od party. Všichni ,, Kam jde?'' a Pak si Vica všimla Marka. ,,Slizák!!'' zařvala. Došla jsem k němu. Chytila ho za tričko a zařvala ,,To je konec!!'' dala jsem mu facku a šla zpátky. Vica mě objala. ,,Já ti říkala že je to debil!'' Usmála jsem se na ni a šla si sednout do busu. Vzala jsem telefon.

Pro Justin:): ahoj... 

ahoj... copak se stalo? :O

rozešla jsem se s Markem.. 

cože?! proč?! :OOO 

Před mojima očima se líbal s Katharin!

To je debil -____- ....... Musím zlatko ! :( pak ti napíšu :*

Jojo ahoj ... 

,,Vraťte se prosím na svá místa, odjíždíme'' ozvala se průvodkyně. Čekala bych že Marek se Katharin ani nedotkne ale byl to omyl.. do busu vcházeli ruka v ruce.. vzala jsem si sluchátka pustila písničky a nechtěla nikoho slyšet ani vidět. Když jsme dojeli do Francie přestoupili jsme na trajekt. Cesta byla v pohodě. ,,Chceš něco na pití?'' ,,Jooo jdu s tebou'' začali jsme se s Carou smát. Měla jsem ani nevím proč úplně super náladu. Nikdo jinej než já a Vica o tom že se znám s Justinem Bieber nevěděl a najednou vidím jak si Alex beru můj mobil. ,,Co to děláš?!'' zaječela jsem na ni. ,,Uklidni se, jenom jsem se dívala.'' odsekla a položila telefon. Vzala jsem telefon a běžela za Carou. Dali jsme si Monstera aby jsme vydrželi cestu. Dojeli jsme do Anglie a jeli jsme se ubytovat. ,,Toto je škola kam budete každé dopoledne chododit po celý týden'' řekla průvodkyně. ,,Teď si pro vás přijedou rodiny, u kterých budete bydlet'' pokračovala. ,,Jasica, Vica, Mirka a Cara, tamhle je vaše rodina.'' ,,Děkujem'' vzali jsme kufry a šli k nim. Vzali nás do krásného domu. Měli jsme s holkama pokoj v prvním patře. Hned jak jsem si vyballila psala jsem Jussovi sms že jsme tady a že bydlíme v Hastings na ulici Stewlova dům 8. 

Dneska mě čekej v 8:00 pm před domem..:) :* 

Dobře ;)

Převlékla jsem se dala si sprchu. ,,Za 5 minut je večeře'' ozvala se Marta - matka z rodiny kde jsme bydleli. ,,Ano'' řekla jsem. ,,Holky za 5 minut máme jít na večeři'' usmála jsem se. ,,OK'' odpověděli. Sešli jsme na večeři. ,,Dobrou chuť kdyby jste cokoli potřebovali řekněte'' ,,Thank you'' odpověděli jsme a usmáli se. Byl to něco jako stůl vem si kolik chceš a co chceš. ,,Néé nech mi ty věnečky!'' zasmála jsem se. ,,Ale no táák víš že je miluju, vem si trubičku'' řekla mi Cara a udělala psí oči. ,,No fajn'' zasmála jsem se a vzala si trubičku. Bylo 7:15 pm. Odešla jsem se oblíkat. Vemku bylo teplo a tak jsem zvolila modré trochu roztrhané džíny a k tomu delší mikinu s nápiem Do more of what makes you happy :) namalovala jsem se a mohla jsem vyrazit. Nenápadně jsem se vyplížila z domu. Nikdo si ani nevšimnul že tam nejsem. Když jsem si oblékla růžové conversky a vyšla ven už tam stál Justin. Okamžitě jsme se objali. Byla jsem hrozně ráda že ho vidím. ,Ahooj'' řekl a usmál se. ,,Ahoj'' odpověděla jsem a úsměv jsem mu vrátila. ,,Tak kam půjdeme?'' nedočkavě jsem se ptala. ,,No ja nevím můžeme se projít po Hastings'' navrhnul. ,,Jasně, ještě jsem tady nebyla tak bych uvítala kdyby mi to tu někdo ukázal'' podívala jsem se na něj a usmála se. ,,Budu tvůj průvodce'' otočil se na mě a sladce se usmál. ,,Co jsi dělala?'' zeptal se a podíval se na moji ruku, kde jsem měla modřinu. ,,To je jedno'' stáhla jsem rukáv. Stáhl pusu a hned povolil jako hmm. Stoupli jsme si vedle kostela okolo kterýho byla cihlová zídka. Opřel se o zídku. ,,Chyběla jsem mi'' chytil mě za ruky a přitáhl k sobě, nesměl chybět ani ten jeho dokonalej úsměv. ,,Ty mě taky'' usmála jsem se a přitulila k němu. 

All That MattersWhere stories live. Discover now