11. část: Prolézačka

368 23 3
                                    

V minulém díle: Stoupla jsme si k zídce, ruce opřela a koukala na město. Justin mě zezadu objal a koukal se mnou. ,,Miluju tě'' podíval se na mě Justin a povolil ruce. Otočila jsem se a začal mě líbat. Já měla ruce kolem jeho krku a on kolem mého pasu. 

VĚNOVÁNO HELUŠCE ♥ :)

Z pohledu Jesici: *Crr* ozval se budík. Vztala jsem, učesala jsem se, hodila si vlasy do drdolu. Oblékla jsem si růžové legíny s kytkami, bílé třičko přes které jsem dala růžový opasek s růží a nakonec jsem přes třičko přehodila lehkou rozepínací mikinku. ,,Dobré ráno'' ozvalo se z postele. ,,Ahoj'' šla jsem k posteli. ,,Už jdeš?'' ptal se mě Juss a zakrýval se zase dekou. ,,Jop, už musím. Dole na stole máš vafle. Už na mě asi čeká Meli'' usmála jsem se a pohlasila ho po tváři. ,,Meli?'' ptal se nechápavě. ,,No to je ta se kterou si se včera i viděl'' ,,Vím kdo je Meli'' řekl rozespalým a ještě k tomu trochu podrážděným hlasem. Jako kdybych ho vzbudila naschvál?! omg. Vzala jsem tašku a šla. ,,A pusu mi dá kdo?'' zavolal na mě. Neměla jsme čas ale vrátit jsem se musela. ,,Tak pa a dobrou noc'' dala jsem mu pusu a šla.

,,Promiň, musela jsem se ještě pro něco vrátit'' omlouvala jsem se Eli. ,,V pohodě, připoutej se a jedeme'' zavelela. Poslechla jsem. Celou cestu jsme si pouštěli písničky. Nikdy jsme neviděla mámu co by poslouchala stejné písničky jako my. Eli je fakt super máma. ,,Tak holky vystupovat'' ,,Děkujem'' zabouchli jsme dveře a běželi do školy. ,,Mám z té chemie blbej pocit'' oznámila mi Meli když nám zkončila 3. hodina. ,,To nejsi sama'' řekla jsem jí a odešla jsem si dát věci do skříňky. ,,Ahoj'' zastavil mě ten kluk co mě prováděl po škole. ,,Jé ahoj'' usmívala jsem se a odhrnula jsem si vlasy za uši. ,,Mám teď volno nechceš jít na oběd?'' ptal se mě. Měla jsme taky volno tak .. ,,Jop, můžeme'' Vyšli jsme do bufetu. Obědnal nám jídlo. ,,Ani jsem se ti v tom spěchu nepředstavil. Jsem Will'' řekl mi vysoký blonďák s modrýma očima a skvěle vyladěným oblečením. ,,Máš krásné jméno'' usmála jsem se na něj. Něco jsem říct musela. ,,Děkuju. Jdeme?'' zeptal se mě a odnesl tác. ,,Už musím máme matiku.'' ,,Jo, tak zatím'' zamával mi a já utíkala na hodinu. 

,,Celá škola si povídá o tom, že jsi po škole chodila s Willem'' vyvalila na mě Meli. ,,Noo pozval mě na oběd'' usmála jsem se. ,,Vždyť máš Justina!'' podrážděne zařvala. ,,Pšt! jsi normální?! co řveš?! nepotřebuju aby to někdo věděl!'' okřikla jsem ji. ,,No dobře, promiň'' omluvila se, alespoň to. ,,A teď zpět k Willovi. Jsme jenom kamarádi!'' ,,No to si myslím.'' zasmála se a šli jsme na bus. ,,Tak pa a hezkej víkend'' popřála jsem Meli a šla jsem domů. 

,,Jsem doma lásko!'' zakřičela jsem a šla jsem si vzít něco na jídlo. ,,Jacku ahoj'' pozdravila jsem svojeho miláčka. (psa) V tom přišel Juss, zezadu mě objal a dal mi pusu. ,,Ahoj lásko. Jak bylo ve škole'' řekl milým hlasem. ,,Super, co ty? Nenudil ses tu moc?'' zasmála jsem se a otočila se k němu předem. ,,Néé'' zasmál se a šel si vzít něco do lednice. Celou noc jsme koukali na filmy a leželi v posteli. 

,,Dobré ráno'' pohladil mě Justin. ,,Tobě taky'' přejela jsem mu rukou po břichu. Vyšuchtali jsme se z postele a šli jsme na snídani. Udělala jsem lívance. ,,Mňami'' usmál se Jussko a dal mi pusu. Tak 2 hoďky po snídani jsme šli hrát Wii. ,,Nechceš jít na oběd? Už mi vyhládlo'' Prohodil Justin v tenise. ,,Jo, mám už taky hlad'' vypla jsem Wii a šla se oblíct. Vyrazili jsme do pizzerky. ,,Musím jít do studia'' řekl Justin smutně. ,,V pohodě, kouknu na nějaký filmy'' usmála jsem se. Před restauračku pro Jusse přijel Scooter. Došla jsem domů a vyčerpáním padla do postele a tak nějak jsem usla. 

*Crr* vzbudil mě zvonek. Vyšmrdochala jsem se z postele a šla otevřít. ,,Ahoj'' překvapil mě Will. ,,Ahoj'' odpověděla jsem mu a hned mě začal objímat. Odtáhla jsem se. ,,Pojď dál'' zavřela jsem dveře. ,,Tak co potřebuješ?'' zeptala jsem se ho. ,,Vlastně asi nic. Jenom jestli nechceš jít ven'' usmíval se na mě. ,,Noo můžem. Stejně jsem sama doma. Dej mi minutku'' vyběhla jsem se oblíct. Vzala jsem bundu. ,,Tak můžeme jít'' Vyšli jsme. Procházeli jsme se až jsme došli k děckému hřišti. Vylezla jsem si na prolézačku. Sedla jsem si, Will si najednou stoupl na žebřiny. Opatrně se ke mě začal přibližovat až se jeho rty dotkli těch mojich. ,,Co to děláš?'' odtáhla jsem se a promnula si pusu. ,,Promiň'' podíval se na mě sklesle. ,,Asi bude lepší když půjdu'' řekla jsem. ,,Tak ahoj'' řekl smutně a šel taky domů. 

Neměla jsem už na nic náladu. Dala jsem si sprchu a šla si lehnout. Cítila sjem jak si ke mě přilehl Justin a pohladil mě po vlasech. Otočila jsem se k němu, přehodila si ruku přes jeho bok, on si dal ruku na moje záda a v objetí jsme usli. 

PSALA JSEM TO NA PODRUHÉ, JAK NĚKTEŘÍ VÍTE. OMLOUVÁM SE ZA CHYBY TEKLI MI PŘI TOM NERVY :D :D :D your Rosse

All That MattersWhere stories live. Discover now