6. část: Dobrá zpráva

476 25 3
                                    

V minulém díle: Po chvili mi Justin donesl jahody v bílém jogurtu. ,,Mňam'' olízla jsem se dala mu pusu. ,,Děkuju'' poděkovala jsem mu a dala se do jídla. 

VĚNOVÁNO: ANETCE ZAHRADNÍKOVÉ :)) <3

Z pohledu Jesici: Už jsme nejedli ale ještě jsme seděli u stolu a povídali si. Najednou někdo zazvonil. Justin šel otevřít. ,,Vica je tady!'' zakřičel a objali se. ,,Ahooj zlato, je ti líp?'' ptala se mě a běžela mě obejmout. ,,Pojd dál'' zasmál se Justin ale Vica už byla v kuchyni u mě. ,,Už je mi dobře, Justin mi hodně pomáhá'' usmála jsem se. ,,Nechám vás tady a jdu nahoru'' usmál se a dal mi pusu do vlasů.

,,Páni, Justin má krásnej dům'' rozhlédla se. ,,Já vím'' taky jse se rozhlédla a usmála se. ,,Dáš si něco na jídlo, na pití?'' ptala jse se jí a šla do kuchyně. ,,Jo, kdyby jsi mi udělala kávu'' usmála se. ,,Za dva dny jedeme domů. Ještě dnešek, a zítra už se musíme balit'' podívala se smutně. Ani jsem si neuvědomila, že už budud muset odjet. ,,Pojedeš s náma do Londýna?'' podívala se na mě. ,,Ano, ale i s Justinem'' usmála jsem se na ni a podala jí kávu. 

,,Co budeš dělat?'' (Vica)

,,Jak to myslíš?'' (já) 

,,Musíš zpátky do Česka, pojede Justin s tebou?'' (Vica)

Přeběhl mi mráz po zádech. ,,No jo vždyť se musíme rozejít'' začala jsem brečet a vrhla jsem se Vice do náručí. 

,,Neplač lásko, ještě se uvidíte'' uklidňovala mě.

Toto všechno, tento krásný sen v realitě. Končí. Uvědomila jsem si a začala znovu plakat.

,,Nechceš jít nahoru?'' ptala se mě a podívala se na schody. ,,Můžeme'' ,,Copak jsi dělala že máš uplakané oči?'' podíval se na mě smutně Justin, přitáhl si mě k sobě a dal mi pusu do vlasů. ,,Pozítří odjíždím'' utřela jsem si oči a podívala se na něj. ,,Už budu muset jít. Za chvilku jedeme na Seven Sisters. ,,Ahoj'' objali jsme se a Vica odešla. ,,Pojedeš se mnou do Londýna, že jo?'' smutně jsem se na něj podívala a šla si sednout na postel. ,,Samozřejmě.'' usmál se na mě. Dala jsem mu pusu a přitulila se k němu. ,,Jdu si dát vanu'' oznámila jsem mu a odešla do koupelny.

Z pohledu Justina: Měla pravdu, za pár dní už spolu být nemůžeme. Jenom je tady problém. Já ji miluju. Byl jsem smutnej, sešel jsem dolů a vzal si Twix. ,,Co se stalo?'' přišla za mnou máma a objala mě. ,,Jess pozítří odjíždí.'' smutně jsem se na ni podíval a objal ji. ,,Neboj broučku bude to v pořádku'' usmála se na mě. ,,Mami já jsme se nikdy s nikým necítil tak jako s ní. Ona mi rozumí. Nemusím nic říct a ví že mi něco je.'' ,,Miluješ ji?'' debilně se zeptala. ,,Ano a vím že ona mě taky'' odpověděl jsem a šel si pro další Twix. ,,Potom nevím co budeme dělat'' ,,To já taky ne'' ...

Podíval jsem se do mobilu na program turné. Měl jsem už kousek před koncem. Rozzářili se mi oči. ,,Tak nacopak jsi přišel?'' zasmála se mamka. ,,Mám už jenom 2 koncerty a konec turné!!! je to tak že jo?''  nadšeně jsem se na ni podíval a ukázal jí telefon. ,,Jop vypadá to že ano'' odpověděla a objala mě. ,,A jak by sis to představoval dál?'' ptala se mě mamka. ,,Já nevím, ale jedním jsem si jistej. Nemůžu bez ná žít'' usmál jsem se. ,,Toho jsem si všimla'' zasmála se. ,,No dobře tak běž už jí to říct'' viděla že už jsem byl nedočkavej. 

,,Jess!!'' zařval jsem. ,,Ano?'' zasmála se. ,,Mám už jenom 2 koncerty a konec turné.'' svalil jsem se na ni na postel. ,,To je super!'' plná nadšení mi dala pusu. ,,Ale co to pro nás znamená?'' vysoukala se z podemně a stoupla si. Sedl jsem si. ,,Můžeme spolu dál být.'' usmál jsem se na ni a přitáhl si ji k sobě. ,,Ale jak?'' ptala se. ,,To ještě nevím.'' Vzala si iPhone a byla na facebooku. 

Šel jsem dolů abych vzal nahoru Karmu. ,,Co to děláš mami?'' podíval jsem se na ni a zezadu ji objal. Uviděl jsem jak hledá domy. Sjela níž a uviděl jsem Domy/Villy, Brno, Česká republica ,,Hledám nám bydlení'' oznámala  mi. ,,Jsi nejlepší!!!'' zařval jsem a začal ji objímat. ,,Karmo'' zavolal jsem ji a hned přiběhla. ,,Pojd nahoru'' ukázal jsem a běžela nahoru a já hned za ní. 

,,Ahooj Karmo'' přiběhla za Jess a Jess ji začala hnedka hladit. 

,,Lásko?'' chytl jsem ji za ruce a podíval se jí do očí. ,,Ano?'' podívala se mi do očí. ,,Stěhuju se za tebou'' oznámil jsem jí. Málem mi omdlela v náručí. Okamžitě mi skočila kolem krku. ,,Jsem rád že jsi tak ráda.'' usmál jsem se na ni. ,,Jsi blázen'' brnkla mi prstem přes nos. ,,Ale nejdřív musím dokončit turné.'' oznámil jsem jí a stiskl ji'' ,,Samozřejmě!'' usmála se na mě a bylo vidět jak jí zářili oči. ,,Miluju tě'' usmála se na mě. ,,Miluju tě'' usmál jsem se na ni. Připblížil jsem se k ní a začal ji líbat. Spadli jsme na postel. Přisál jsem se jí na krk a nechal jí tam cucflek. Zasmála se a já taky. Nemohli jsme ale nic. Bylojí 14. ,,Nechceš jít ven?'' zasmál jsem se na ni. ,,Ráda'' usmála se. ,,Ale zajdu se převlíct'' oznámila mi a zapadla v šatníku. Vyšla asi za 20 minut. Měla na sobě džínové kraťasy a bílé triko s ležatou osmičkou (forever), vlasy měla rozpuštěné. ,,Krásko'' usmál jsem se na ni dal jí pusu a vyšli jsme ven. ,,Tak jak sis užila výlet?'' zeptal jsem se a trochu se zasmál. ,,Vím že to zní divně ale užila jsem si ho'' usmála se. ,,Tolik zážitků za pár dní. To v Česku nemám'' pokrčila rameny. ,,Teď už zážitky mít budeš, ale doufám že nějaké hezké.'' zasmál jsem se.

Procházeli jsme se po Hastings. ,,Jé to je naše škola'' zasmála se a ukázala na budovu. ,,Jo, je'' usmál jsem se. Prošli jsme kolem směrem dolů. Došli jsme do měnšího nákupního střediska. ,,Vyber si něco hezkého na sebe. Do Londýna'' usmál jsem se a vešli jsme do obchodu. ,,WOW. Jsou tady tak úžasné kousky'' řekla a začala se přehrabovat v tričkách. ,,Toto je hezký.'' ukázala mi ho. ,,Jdu si ho zkusit'' vyplázla na mě jazyk a zmizela v kabinkách. Vyšla ven. Měla pravdu je krásné. ,,Sluší ti'' usmál jsem se. ,,Vem si ho'' usmál jsem se na ni a ona mi běžela dát pusu. 

Vešli jsme do jiného obchodu. ,,Jé to by se líbilo Vice'' řekla a zasmála se. ,,Tak jí ho klidně vem'' ,,Fakt jsi nejlepší'' usmála se a poslala mi pusu. I já jsem si vybral oblečení. Když jsme měli nakoupený šli jsme na pizzu. 

Došli jsme domů. Zalehli jsem do postele. ,,Děkuju za krásnej den a nákupy lásko'' podívala se na mě. ,,Nemáš vůbec zač'' usmál jsem se na ni a dal jí pusu. Usla hned, já ještě chvíli přemýšlel. Proč toto dělam? ptal jsem se sám sebe. Asi ji vážně miluju. Je tak sladká když spí. Podíval jsem se na ni a dla jí opatrně pusu do vlasů. Přejela mi rukou po břichu, pohladil jsem ji a usnul jsem taky.

SNAD SE LÍBILO ;) OMLOUVÁM SE ZA ZPOŽDĚNÍ :D your Rosse :)

All That MattersWhere stories live. Discover now