8. část: Happy Birthday my Princess

363 20 3
                                    

V minulém díle: ,,To je divný.'' jen jsem to dořekl vrhl se na mě někdo a vrazil mi pod krk nůž. Neviděl jsem kdo to je a tak jsem mu dupl na nohu, nůž z ruky vyrazil a otočil jsem se abych viděl kdo se mi právě pokusil vzít život. 

Nemohl jsem tomu uvěřit. Byl to...

VĚNOVÁNO ŠÁRCE, PAVLÍČKOVI A TOMOVI :)**

Z pohledu Justina: Panebože, nemohl jsem tomu uvěřit. Byl to nejlepší kamarád od Ushera. Zaráželi mě dvě věci. 1) Proč se mě pokusil zabít? a 2) já myslel že jsem jeho nejlepší kamarád já !! Bezva.. nechal jsem ho tam ležet. Byl jenom v bezvědomí to zvládne. Sedl jsem do auta a odjel. *Píííííp* kouknu se na telefon. ,,Do prdele'' trhl jsem s volantem a vyrazil rovnou do města. Zazvonil mi telefon. 

čááu, ozval se Ryan. 

Ahoj, co potřebuješ? 

nechceš do města na nákupy? potřebuju něco na premiéru novýho filmu s Kristen Stewart.

jo, akorát jsem na cestě tam, tak ve Vaňkovce za 10 minut.

ok pa

Dojel jsem do Vaňkovky a Ryan už přešlapoval u DM. ,,Zdar hej hrozně zpěchám.'' ,,Ále copak, jdeš na rande?'' zakřenil se na mě. ,,Ne'' odsekl jsem. ,,Jess má zítra narozky a já pro ni musím sehnat nějakej dokonalej dárek.'' nervózně jsem na něj vykřikl a hned jsme šli. ,,Aha a co by sis představoval Rómeo?'' zasmál se a šťouchl do mě. ,,Asi nějaký šaty'' ,,Tak zkus Jovani'' ,,Ok jdem!'' Došli jsme tam. Na první pohled mi bylo jasný jaký jí vezmu. ,,Kolik stojí tyto růžové šaty?'' ptal jsem se. ,,Jaké ty se stříbrnýma kamínkama na prsou nebo ty druhé?'' ptala se prodavačka a s úsměvem mi oboje šaty ukázala. ,,Ty s kamínkama'' usmál jsem se a ukázal na ně. ,,12 000 kč'' usmála se. ,,Vezmu si je'' usmál jsem se, zaplatil a odešel. ,,Nedáme si jídlo?'' ptal se Ryan. ,,Jop, mám hroznej hlad.'' Prošcházeli jsme kolem zlatnictví. ,,Hned tě doběhnu'' usmál jsem se. ,,Jasné'' pokračoval v chůzi do KFC. ,,Vezmu si ten náhrdelník s křišťálovým srdcem a náramek s diamanty.'' usmál jsem se. Prodavačka byla celkem milá. ,,Tady máte. Děkujeme za nákup a zase se stavte'' usmála se poté co jsem jí dal autogram a fotku pro dceru. 

*DRUHÝ DEN RÁNO - JESSIINY NAROZKY*

Z pohledu Jesici: Ráno jsem se probudila a akorát Justin vcházel dveřma do pokoje. ,,Co se děje?'' zasmála jsem se když jsem si všimla že nese tác s alžírskou kávou a lívancema. Mňam. ,,Nedělej že nevíš'' zasmál se, dal mi ten stoleček na nohy a dal mi pusu do vlasů. ,,Né fakt co se děje?'' zasmála jsem se a přitulila jsem se k němu. ,,Máš narozeniny lásko'' dal mi pusu a objal mě. ,,Já jsem blbá'' zasmála jsem se. ,,Dneska budeme dělat co chceš. ,,Máš na starosti celý dnešní program.'' krásně se na mě usmál. ,,Tak co by moje Princess dneska chtěla dělat?'' nedočkavě se vyptával a vzal si lívanec. ,,Měla bych jít za mámou, alespoň na chvíli'' usmála jsem se a upila z kafe. ,,Tak dobře, oblečem se a vyrazíme'' zvedl se a odešel. Oblékla jsem si džínové kraťasy, bílé tričko se stříbrným náhrdelníkem s nápisem You are my all , v tom přišel Justin. Ruku v ruce jsme sešli po schodech v tu chvíli jsme uviděli jak naše mamky sedí v obýváku a o něčem diskutují.

,,Dobré ráno'' usmála se na nás moje máma. ,,Dobré, co ty tady?'' usmála jsem se a dala mi pusu na tvář. ,,Potřebovala jsem s Pattie něco probrat'' ,,Aha, akorát jsme s Justinem chtěli jít k tobě'' usmála jsem se a přisedli jsme si. Zvedla jsem se a šla si nalít džus. Došla jsem do kuchyně. (Mají obývák spojenej s kuchyní hned vedle zahrady). Vzala jsem skleničku a stoupla si na roh pohovky vedle Justina, který mě jednou rukou objal. ,,Jess musíme ti něco říct.'' řekla mi máma. Projela mnou husí kůže, nevěděla jsem co mám čekat, ale připravovala jsem se i na to nejhorší. ,,Justine řekneš to?'' podívala se Pattie na Jusse. ,,Stěhujeme se.'' oznámil mi. ,,Jestli chci zůstat v showbusinessu musím se vrátit do Ameriky.'' podíval se na mě. ,,Takže odjíždíš?'' podívala jsem se na něj a chtělo se mi brečet. ,,Jak jestli odjíždím? ty jedeš se mnou! a tvoje mamka taky!'' Okamžitě jsem ho objala a dala mu pusu. ,,Budeme bydlet všichni ve velké ville'' oznámil mi a přitiskl k sobě. Celý den jsme jezdili po městě. Stavili jsme se pro Vicu a chvíli byli i sní, ale musela pak jít tak jsme se rozhodli že si ještě jenom já a Justin zajedeme do aquaparku. 

Přijeli jsme domů. ,,Všechno nejlepší.'' dal mi pusu a podal mi tašku. V tašce byly růžové šaty. ,,Panebože, ty jsou nádherné'' skočila jsem mu kolem krku. Vytáhla jsem šaty a běžela si je co koupelny oblíct. ,,Teď jsi princezna'' usmál se a dal mi pusu. ,,A ty můj princ'' usmála jsem se. ,,Ale ještě něco si chybí k dokonalosti'' usmál se a podal mi krabičku. Otevřela jsem ji. Byl v ní náhrdelník se srdíčkem. Vzala jsem do ruky srdíčko, otočila ho a uviděla jsem nápis Happy Birthday my Princess Justin vzal náhrdelník a připnul mi ho na krk. Pustil pomalou muziku. ,,Smím prosit?'' usmíl se a podal mi ruku. ,,Samozřejmě'' usmála jsem se a podala jsem mu taky ruku. Protancovali jsme asi 2 hodiny. 

,,Děkuju za nejlepší den v mojem životě, miluju tě'' řekla jsem mu s úsměvem, když jsme zalehli do postele. ,,Pro tebe cokoli, miluju tě'' dal mi pusu, přitulila jsem se k němu a usla. 

BYLO TO DELŠÍ:) KDY BUDE DALŠÍ DÍL UVIDÍM, JAK SE MI BUDE CHTÍT A TAKY PODLE VAŠÍ AKTIVITY :* <3 your Rosse :)

All That MattersWhere stories live. Discover now