5. část: Krvavý tanec

395 18 3
                                    

V minulém díle: ,,Jsi překrásná'' řekl, chytil mě za boky a přitáhl k sobě. ,,Děkuju'' odpověděla jsem s úsměvem. Zamávali jsme Pattie a nasedli do černé limuzíny co nás odvezla až na místo, kde se konal ples.

VĚNOVÁNO NATTY BITKOVSKÉ =* <3

Z pohledu Jesici: Dorazili jsme na místo. Okamžitě mě oslepily blesky fotografů. Vystoupili jsme z limuzíny a Justin mě chytil za ruku. Vždycky jsme popošli, udělali pózu, popošli, udělali pózu a takhle asi 5x. Za náma šla Kristen Stewart a Robert Pattinson. 

,,Tak pojď lásko'' řekl a usmál se na mě Justin tím smojím dokonalím úsměvem. Vešli jsme do obrovského sálu, který byl zdobený po všech stranách. Byli už tam nějaké celebrity, ale i normální lidé. 

,,Smím prosit?'' podíval se na mě Justin a chytl mě za ruku. ,,Samozřejmě'' usmála jsem se a šli jsme na parket. Tancovali jsme ploužák. Chytl mě za boky a já si obmotala ruky kolem jeho hlavy. Tančili jsme hodně dlouho. ,,Mám žízeň, jdu se napít'' oznámila jsem mu, usmála se a odešla. 

Z pohledu Justina: ,,Smím prosit?'' zeptal jsem se Jess. ,,Samozřejmě'' překrásně se usmála. Vzal jsem ji za boky, tančili jsme a u toho si povídali. Potom se odešla napít. Uviděl jsem Jadena. 

,,Čáu'' pozdravil jsem ho. ,,Zdár'' pozdravili jsme se naším pozdravem. ,,Sedni si'' nabídl. Posadil jsem se a čekal až přijde Jess. Rozhlížel jsem se, ale nikde jsem ji neviděl. Potom jsem se podíval ke stolu s pitím a uvidím jak na ni šahá nějakej kluk. Ne jen že na ni šahal začal ji přímo osahávat. Na Jess bylo vidět že jí to vadí - vzpírala se. Okamžitě jsem tam vyběhl.

,,Okamžitě ji pusť!'' zařval jsem na něj. Zmateně se ohlídl a upřel pohled na mě. ,,Kdo seš?'' zeptal se hnusným hlasem. ,,Hajzle! nebudeš tady ohmatávat moji holku!'' zařval jsem a vrazil mu. Nenechal si to líbit. Nešel po mě, ale chtěl ublížit Jess. Odstrčil jsem ji a zchytal to já. ,,Tak takhle ty zmrde?!'' nečekal jsem a udřel jsem mu další, ani on neváhal a vrátil to tentokrát naštěstí mně. Otřel jsem si ret a na svojí ruce uviděl krev. Bylo mi to celkem jedno, podíval jsem se na něj a s děsem v očích se na něj vrhnul. Srazil ho na zem a nasadil mu jednu pěst přímo do obličeje. 

,,Už máš dost ty zmetku?!'' zařval jsem a podíval se na něj. Nic neodpověděl jenom čuměl. Bral jsem to jako ano. Hned se za mnou rozběhla Jess. ,,Zlato, panebože jsi v pořádku?'' ustaraně se mě ptala a začala mě prohlížet. ,,Neboj já ano, ale vidím že ty máš na ruce modřinu.'' podíval jsem se na ni a objal ji. Měl jsem sto chutí se k němu otočit a zabít ho, ale Jess mě chytila za ruku a tak jsem se věnoval jejímu jazyku. ,,Chceš jít domů?'' zeptal jsem se jí. ,,Ano'' podívala se na mě. ,,Tak pojď'' vzal jsem ji za ruku a odešli jsme zpátky k limuzíně. 

Z pohledu Jesici: Nalila jsem si punč a zamyslela se. Přišel ke mě nějakej kluk a začal mě ohmatávat. ,,Nech mě'' bránila jsem se. ,,Neboj kočičko, nevzpírej se a neublížím ti'' odpověděl a chytil mě za ruku a stiskl tak pevně, že jsem s ní nemohla hýbat. Všimla jsem si že mi tam zůstala modřina. 

,,Okamžitě ji pusť'' slyšela jsem jak zařval Justin. Uklidnila jsem se, když se ho uslyšela. Začali se rvát. Najedou se chlap rozbíhal proti mně. Justin mě včas odstrčil, ale ránu schytal on. Zamrazilo mě když jsem viděla že mu ze rtů teče krev. Hned jak to bylo možný rozběhla jsem se k němu a ujišťovala se, jestli je v pořádku. Všiml se mojí modřiny a uplně ho to vykolejilo. Ucítila jsem jak se zachvěl a chtěl se otočit. Nemohla jsem dopustit, aby ho zabil a tak jsem si ho přitáhla k sobě a začala ho líbat. Uplně v pořádku jsem ale byla až semě zeptal jestli nechci jet domů. ,,Ano'' odpověděla jsem mu a šli jsme k limuzíně. Měla jsem na rtu krev. Venku nikdo pro mé překvapení nebyl takže jsme přešli a nikdo se na nic neptal. 

,,Pojď si lehnout'' řekl mi a ukázal na postel. Zhodila jsem ze sebe oblečení a jenom ve spodním prádle zalehla do spotele. Následně to samé udělal i Justin. Lehl si vedle mě, já se k němu přitulila a okamžitě usla. 

Ráno jsem se vzbudila a Jussko ještě spal. Dala jsem mu pusu na nos a šla si dát vanu. Nohu jsem měla počád v ortéze takže jsem nemohla do sprchy. Vzala si svůj župan a vešla do koupelny. Lehla si do bublinkové vany, pustila muziku a přemýšlela o tom co se stalo. Vyšla jsem ze sprchy a Justin ještě spal. přiblížila jsem se k němu a najednou mě chytil za nohy. ,,Já nespím lásko.'' usmál se na mě a olíznul mi lítko. ,,Neděs mě'' zasmála jsem se.  Zvedl se, promnul si oči a sešli jsme dolů na snídani. ,,Dneska chystám snídani já'' řekl a začal něco hrabat v lednici. ,,tak dobře'' usmála jsem se a otočila se směrem k oknu. Venku si hrál Tuts a Karmou. 

Po chvili mi Justin donesl jahody v bílém jogurtu. ,,Mňam'' olízla jsem se dala mu pusu. ,,Děkuju'' poděkovala jsem mu a dala se do jídla. 

All That MattersWhere stories live. Discover now