7. část: Život za lásku?

325 11 2
                                    

V minulém díle: Je tak sladká když spí. Podíval jsem se na ni a dla jí opatrně pusu do vlasů. Přejela mi rukou po břichu, pohladil jsem ji a usnul jsem taky.

Věnováno Kačce Balejové <3

Z pohledu Jesici: Ráno jsem se vzbudila, rozhlédla se a Justin nikdo. Najednou se rozvalily dveře. ,,Dobré ráno lásko'' dal mi pusu. ,,Už nosím dolů věci'' usmál se a vzal tašku. Vztala jsem vešla do koupelny. Namalovala jsem se, učesala a navoněla. Vyšla jsem ven a už tam byl autobus. Vyšla jsem nahoru. ,,Ahoooj'' všichni mě objímali a zdravili. ,,Běž'' chatl mě za boky a pokynul ať jdu první do autobusu. 

,,Za hodinu a půl jsme v Londýně.'' oznámila průvodkyně. Začala jsem se v buse nudit, tak jsem Jussovi navrhla ať pustí muziku. Dali jsme si sluchátka a poslouchali Lego House. Justin mi začal malovat po rukách srdíčka a tak jsem vzala propisku a napsala mu na ruku Majetek Jess ,,Jsi můj a nikomu tě nedám'' zaculila jsem se na něj a dala mu pusu. ,,Miluju tě'' dal mi pusu a začali jsme se líbat. 

Dorazili jsme do Londýna a hned jsem viděla Big Ben. Je to nejkrásnější místo co znám a jsem tady s nejlepším klukem. Přitiskla jsem se k Justinovi a šli jsme všichni na London eye. Procházeli jsme se Londýnem ruka v ruce. Procházeli jsme zrovna kolem Starbucks. ,,Vydrž, hned jsem zpět'' usmál se a někam odběhl. 

Někdo mě chytil za boky. ,,Oh bože, co to děláš?!'' štěkla jsem na něj a objala ho. ,,Tady máš lásko'' dal mi pusu a Starbucks. ,,Děkujuuu'' dala jsem mu pusu. Už jsme se vraceli k busu. Vstoupili jsme do busu a padla na mě strašná únava. Opřela jsem se Jussovi o rameno a usla. Přijeli jsme domů a já se musela rozloučit s Jussem. 

,,Budeš mi chybět shawty'' zaculil se. ,,Ty mě víc'' nějak jsem se ani nestačila usmát a už mě líbal. ,,Pojď už!'' volala na mě máma. Odtáhla jsem se od Justina a běžela do auta. *Píp* *Píp* už mi pípaly smsky od Jusse. Dorazili jsme domů a já padla oblečená do poslete a spala až do rána. 

Ráno mě vzbudil budík. Oblékla jsem se, vzala tašku a letěla do školy. ,,Ještě pití'' volala na mě máma. ,,Štvi to'' bouchla jsem dveřma a běžela na zastávku, kde už na mě čekala Vica. ,,Ahoj'' objali jsme se. ,,Tak co s Justinem?'' nedočkavě se vyptávala. ,,Jsme spolu, jsem strašně šťatsná, že ho mám.'' odpověděla jsem jí. ,,Juuu to je sladký'' objala mě. 

Přišli jsme do školy. Celá škola se na mě otáčela. ,,Tak ty randíš s Bieberem, jo?'' zakřenil se Simon. ,,Jo'' usmála jsem se. ,,Všichni se na tebe proto otáčejí.'' oznámil mi a běžel někam do háje. ,,Ajooo tak proto'' nastavila jsem debilní obličej a letěla na matiku. 

Z pohledu Justina: Přišla mi sms. Jééé Jess píše. řekl jsem si v duchu a rozběhl se k telefonu. 

Lil Za: Čáu, okamžitě musíš dojet.

Já: Jo fajn, za chvilku jsem tam. 

Sedl jsem do auta. Nahlas si pustil Give me love a rozjel to. Za 10 minut jsem byl před vilou Lila. Vím kde má klíče tak jsem si otevřel a vešel dovnitř. Nikde nikdo. ,,To je divný.'' jen jsem to dořekl vrhl se na mě někdo a vrazil mi pod krk nůž. Neviděl jsem kdo to je a tak jsem mu dupl na nohu, nůž z ruky vyrazil a otočil jsem se abych viděl kdo se mi právě pokusil vzít život. 

Nemohl jsem tomu uvěřit. Byl to...

STRAŠNĚ SE VÁM OMLOUVÁM ŽE JSEM DLOUHO NEPSALA. MĚLA JSEM BLBÝ ZNÁMKY A TAK JSEM MUSELA VYLEPŠOVAT, ZNÁTE :D your Rosse :)

All That MattersWhere stories live. Discover now