12. část: Jahody v čokoládě

324 20 5
                                    

V minulém díle: Neměla jsem už na nic náladu. Dala jsem si sprchu a šla si lehnout. Cítila sjem jak si ke mě přilehl Justin a pohladil mě po vlasech. Otočila jsem se k němu, přehodila si ruku přes jeho bok, on si dal ruku na moje záda a v objetí jsme usli. 

VĚNOVÁNO Terí Blechovské & Lottce Duchoňové  :3 ♥

Z pohledu Jesici: ,,Dobré ráno'' popřála jsem Jussovi a posadila se. ,,Dobré ránko'' pohladil mě po noze. Přisunula jsem se k němu. Chytl mě za boky, přejel z boků přes tělo směrem nahoru a přes ruce. Naklonila jsem se k němu. Jeho rty se přibližovali k mojim. Jeho dolní ret zmizel v mé puse a můj horní ret v jeho. Lehla jsem si na něj a začal mě líbat víc a víc. Sundal mi třičko. Já jemu taky. Rukama přejel po mém zadku a zmáčkl ho. Přejela jsem rukama po jeho bříšku. Bylo cítit jak se zachvěl. 

Z pohledu Justina: Jess se posadila. Přejel jsi jí rukou po noze. Později jsem ji chytil za boky a přejel přes prsa a ruky. Lehla si na mě a začali jsme se líbat. Její rty byly jemné jako hedvábí. Sundal jsem jí tričko. Později byli dole i kraťásky. Přejel jsem rukama po jejích zádech, přes kalhotky až pod zadek. Když přejela svojí rukou po mojem břiše proběhla mnou elektřina. Zajel jsem svojema rukama do jejích vlasů. Krásně se mezi pusama usmívala a smála. Nebylo nutné nic říkat po chvilce byly dole i kalhotky a podprsenka. Snad po celé místnosti byly slyšet naše vzdechy. Otočili jsme se. Já byl nahoře a ona dole. Zajela prstama do mojich vlasů. Po chvilce mi dala ruce na záda a zaryla do nich nehtama. Měla docela ostrý nehty až to bolelo ale nic jsem neříkal. Přejel jsem pusou na její krk a udělal jí cucflek. Rukama jsem přejel přes prsa a přes břicho. Zase jsem se přesunul na pusu. 

Lehli jsme si vedle sebe. Jess se ke mě přitulila. Povídali jsme si. Vzala si lehký župan já si oblékl boxerky a sešli jsme domů. ,,Mám chuť na něco lehkýho'' zasmála se. ,,A copak by sis dala?'' ptal jsem se a šel jsem do kuchyně. ,,Salát'' olízla se a stoupla si vedle mě. ,,Dobře. Tak se běž posadit'' usmál jsem se na ni plácl ji po zadku. ,,Nene, udělám si salát a ty se půjdeš posadit. Ale ještě mi řekni co chceš?'' zasmála se. ,,Co s tebou nedělám. Dám si cornflakes a jogurt.'' pohladil jsem ji po zádech a šel jsem si teda sednout. Nasnídali jsme se. Celej den jsme chodili po městě a fotili. 

Procházeli jsme uličkami Chicaga. Sem tam nás potkali nějaké Belieberky. Dal jsem jim autogramy, vyfotil se s něma a šli jsme dál. ,,Jůůů'' ukázala Jess na slona v jednom stánku. ,,Na, bež nám koupit zmrzlinu'' usmál jsem se na ni a dal jí peníze. ,,Ty lenochu'' zasmála se a šla. ,,Vezmu si toho slona prosím'' koupil jsem jí ho a dal ho do kabelky co mi nechala. Šli jsme dál. Lízali zmrzlinu. V tom Jess ztuhla. ,,Stalo se něco?'' podíval jsem se tam kam se dívala ona. Nikdo koho znám tam nebyl. ,,Né nic. Pojďme'' vzala mě za ruku a šli jsme. 

Z pohledu Jesici: Will! Byl to Will! Ježiši to ne! Jestli mě uvidí ve škole se na mě všichni budou lepit. To ne! vzala jsem Jusse za ruku a šla víc do prava. Snad nás neviděl.

Z pohledu Justina: Nakonec jsem ji vzal na mrakodrap, kde má Usher pronajatý byteček, ale nebyl tam takže jsme ho měli pro sebe. Byl to střešní byt kde byl i bazén. Otevřel jsem dveře. ,,WOW'' rozhlížela se. ,,Tady si vem plavky a bež se převléct.'' Vzala si modré plavky a odběhla na záchod. Musím přiznat že jí opravdu slušeli. Šla už ven.

Udělal jsem nějaké jídlo. Nějaké jahody, vedle do mističky jsem nalil čokoládu, vedle nějaké ovoce a objednal jsem pizzu. Nafoukl jsem vodní stoleček. Připomínal tác se zvednutými okraji, aby jídlo nevypadlo. Odsunul jsem skleněné dveře. Jesica stála otočená k městu a vítr jí foukal do vlasů. Položil jsem tác vedle bazénu a šel k ní. Zezadu jsem ji objal a koukal s ní. ,,Jdeme?'' zeptal jsem se jí. ,,Jojo'' usmála se a šla směrem k žebříku.

Vlezl jsem do vody a ona za mnou. Voda byla celkem teplá. Zaplavali jsme dozadu, kde jsme si sedli na taková lehátka. Dal jsem na vodu ten talíř a posunul ho mezi nás. ,,Jéé'' ,,Doufám že máš hlad'' zasmál jsem se. ,,Ani nevíš jakej'' řekla. Vzal jsem jahodu, namočil ji do čokolády a dal jí do pusy. Ukousla si, namočil jsem zbyteka dal jsem jí. ,,Mňáám'' olizovala se.

Vzala jahodu a dala mi ji taky. Vzal jsem si hrozen, hodil ho do vzduchu a snaži se pusou chytit. ,,Sakra'' zasmál jsem se, když spadla do vody, vylovil jsem ji a dal vedle bazénu. ,,Dívej se jak se to dělá'' zasmála se, vzala si hrozen a hodila. ,,Vidíš'' zasmála se, když ho chytila. ,,Jsi šikula'' pohladil jsem ji po tváři a dal jí pusu.

*Crr* ,,Kdo to je?'' zajímala se Jess. ,,To bude pizza'' usmál jsem se, vylezl z bazénu a běžel otevřít. ,,Děkuju'' dal jsem rozvažeči dýško. ,,Už se to nese'' sedli jsme si vedle bazénu, usušili jsme se a šli jíst. Povídali jsme si, jedli pizzu a smáli se. Šel jsem dovnitř a pustil nějakou hudbu. 

DĚKUJU :3 UŽIJTE SI VALENTÝN SE SVOJÍ LÁSKOU ♥ KRÁSNÉ PRÁZDNINY :3 JEDU NA HORY TAK DALŠÍ DÍL ČEKEJTE AŽ TAK VE STŘEDU NEJDŘÍV :)♥ LOVE YOU :* your Rosse

All That MattersKde žijí příběhy. Začni objevovat