15. část: Bazén

342 15 1
                                    

V minulém díle: Zhasli jsme lampičky. ,,Dobrou noc'' naklonil se ke mně a dal mi pusu do vlasů. ,,Dobrou'' řekla jsem, otočila jsem se na bok. Přitulil se ke mně zezadu, přehodil ruku přes můj bok a usli jsme.

VĚNOVÁNO ♥ DENNYMU ♥  :)

Z pohledu Jesici: Dneska nemusím do školy. Fajn. Řekla jsem si když jsem se vzbudila. Vzala jsem telefon. To už za 14 dní jsou prázdniny?! toto zase uteklo. Sešla jsem se dolů nasnídat. Justin je dneska celý den ve studiu. Rozhodla jsem se jít si zaplavat. Vzala jsem tašku, převlékla se do plavek a vyjela. Za 30 minut jsem vystoupila z busu skoro u bazénu. Dala jsem si věci na trávu a vyrazila směrem k bazénu. To musel být ve studiu v den kdy je nejtepleji? ach jo. Zamyslela jsem se a najednou do mě někdo vrazil. ,,Dívej se kam jdeš!'' okřikl mě. Zvedla jsem hlavu. ,,Promiň''. ,,Jé ahoj Jess, promiň to byla moje chyba.'' omluvil se mi najednou. ,,Ahoj Wille.'' ,,Jdeš do bazénu?'' ptal se mě. ,,Jo'' usmála jsem se. ,,Můžu jít s tebou?'' culil se na mě. ,,Jasně'' řekla jsem. Chvilku jsme blbli ve vodě. ,,Jdu si skočit. Jdeš taky?'' řekl Will. ,,Nooo dobře.'' vyšli jsme z bazénu. ,,Tak pojď první.'' usmál se a ukázal na bazén. ,,Ok'' stoupla jsem si na okraj. V tom se Will rozběhl, vzal mě do náručí a skočil i se mnou do vody. ,,Už mě sereš!'' zasmála jsem se. ,,Já vím'' zasmál se. ,,Jdeme na jídlo?'' napadlo mě. ,,Jop'' odpověděl.

Objednali jsme si hranolky a kofču. ,,A jakto že nejsi ve škole ty?'' usmála jsem se na něj. ,,Byl jsem ráno na kontrole u doktora a je moc horko na to sedět doma'' začal se smát a dal si hranolku. ,,Ajo'' taky jsem si vzala. Byli jsme na koukázu asi do 8 pm. Když jsem přijela dom Justin tam ještě nebyl. Šla jsem spát.

Těch 14 dní uteklo jako voda a mě už začali prázdniny. ,,Slibuju ti, že na tyto prázdniny nezapomeneš'' usmál se na mě Juss a dal mi pusu. Když v tom někdo zaklepal. ,,Ahoj Meli!'' objala jsem ji. ,,Ahoj Jess. Jé ahoj Justine'' zamávala mu. ,,Pojď dál'' pozvala jsem ji. ,,Co máte dneska v plánu?'' vyptávala se. ,,Ani nevím. Justine?'' zeptala jsem se ho. ,,Taky nevím, co ty Meli?'' zasmál se. ,,Já jedu dneska s mamkou na chatu'' usmívala se. Chvilku u nás byla. ,,Mamka už mi píše že jedeme. Tak zatím'' rozloučili jsme se a Meli odešla. ,,Co teda podniknem?'' objímala jsem Jusse. ,,Chci tě vzít na jednu pouť. Co ty na to?'' dal mi pusu. ,,To zní dobře. Tak já se jdu oblíct'' řekla jsem a vyběhla nahoru. Oblékla jsem si džínové kraťasy a k tomu bílé tričko s nápisem Twerk. Tričko bylo vzadu podélně roztrhané. ,,Okey jdeme'' seběhla jsem a vyšli jsme.

Došli jsme k pouti. Muzika duněla a všichni se bavili. ,,Tak kam chceš jít nejdřív?'' ptal se Justin. ,,Tam'' ukázala jsem na řetízkáč. ,,No dobře'' zasmál se. Sedli jsme si a řetízkáč se začal rozjíždět. Justin nás před tím než jsme si tam sedli zamotal. Když jsme byli v největší rychlosti rozmotal nás. Houpali jsme se a neustále se smáli. ,,Tak kam teď?'' ptala jsem se nedočkavě hned co jsme vystoupili. ,,Co třeba lavice?'' navrhl. ,,Jop'' přikývla jsem. Šli jsme teda tam. Po tom co jsme vyzkoušeli snad všechny atrakce jsem už byla dost unavená. ,,Jdeme na pití?'' zeptal se mě Juss. Zašli jsme na džus. ,,Co bys řekla cukrové vatě?'' ptal se mě Juss. ,,Mňááááám'' olízla jsem se a šli jsme ke stánku s cukrovou vatou.

,,Už je pozdě, jedeme domů?'' navrhl Juss. ,,Jasně'' usmála jsem se. Nasedli jsme do auta a vyrazili. Přijeli jsme domů. Padla jsem do postele, Justin za mnou a hned jsme usli. Druhý den jsme spali do 2 pm. ,,Objednám oběd?'' zasmál se Juss co jsme se vzbudili. ,,Můžeš'' zasmála jsem se a zase si lehla. ,,Ok.'' ,,Jdu do sprchy.'' řekla jsem a šla.

VÍM ŽE JE TO KRÁTKÝ. NĚJAK JSEM NEMĚLA NÁPADY, ALE I TAK DOUFÁM ŽE SE LÍBÍ :)) ♥ your Rosse

All That MattersWhere stories live. Discover now