4. část: Překvapení

402 19 1
                                    

V minulém díle: ,,Jdu do sprchy lásko hned jsem zpátky.'' řekl jsem jí a dal jí pusu. Vrátil jsem se a uviděl že spí. Jenom v boxerkách jsem si lehl k ní. Přitulila se k hé hrudi a spala dál. Hladil jsem ji na zádech. Až jsem usnul taky. 

VĚNOVÁNO: VERČI BORKOVCOVÉ :* <3

Z pohledu Jesici: Probudila jsem se a bylo ráno. Promnula si oči a podívala se vedle sebe. Nikdo tam nebyl. Otevřeli se dveře a vyšel Justin. ,,Dobré ráno lásko'' řekl a dal mi pusu do vlasů. ,,Dobré ráno'' usmála jsem se na něj. Sedl si vedle mě. ,,Co budeme dneska dělat?'' nedočkavě jsem vyzvídala. ,,Co by jsi chtěla, vždyť máš něco s kolenem.. ale něco vymyslím neboj'' smál se na mě a dal mi pusu. Lehla jsem a přehodila přes sebe peřinu. Vlezl pod peřinu za mou a začal mě líbat. Začala jsem spolupracovat. Pak na nás někdo skočil. Vylezli jsme z deky a uviděli Karmu. ,,Karmo co to děláš?!'' okřikl ji Justin. ,,Nech ji zlato, jenom jsi jí chyběl'' řekla jsem a chytla Jusse za ruku. Přitulil se ke mě a jenom jsme leželi a povídali si. Zakručelo mi v břiše.

,,Mám hlad'' ozvala jsem se. ,,Tak pojd'' řekl a vzal mě do náručí. Snesl mě až dolů ke stolu. ,,Tak co si dáš broučku?'' usmál se na mě. ,,Já nevím.. asi bych si dala tousty'' řekla jsem a zašklebila se. ,,Pro tebe cokoli'' přišel a dal mi pusu. Udělal nám tousty a sedl si vedle mě. 

,,Dobrou chuť'' popřál mi a krásně se usmál. ,,Dobrou chuť'' usmála jsem se a zakousla se do toustu. ,,Jsi výborný kuchař miláčku'' otočila jsem se na něj jak jsem dojedla a dala mu pusu. ,,Děkuju'' usmál se. 

Vyšli jsme nahoru a zase zapadli do postele. Leželi jsme a povídali si. ,,Jdu si napustit vanu'' řekla jsem po chvilce. (nehola jsem se sprchovat.. kvůli noze) ,,Jdu s tebou'' zakřenil se a chytl mě za zadek. ,,Ne myslím že to zvládnu'' zasmála jsem se a brnkla mu prstem přes nos. Dal mi pusu na nos a šla jsem.  Měli úžasnou vanu. Byla masážní. Dala jsem napouštět vodu, přidala pěnu a odběhla ještě pro župan. Justinko ležel na posteli a hrál si s mojím mobile. Nevadilo mi to nemáme žádné tajnosti. 

,,Lásko kde si můžu půjčit župan?'' zeptala jsem se ho s úsměvem. ,,Tady kotě'' vztal a ukázal mi obří šatník. ,,Rovně a doprava, tam jsou dveře, ty otevřeš a najdeš tam župany. Nějakej si vyber'' řekl, dal mi pusu a odešel zase probírat můj mobil. 

Šla jsem jak mi řekl a nemohla uvěřit. Bylo tam tolik oblečení. Kór když jsem si vzpoměla že toto ani není jeho dům kde normálně bydlí. Došla jsem ke dveřím, otevřela je a málem omdlela. Bylo tam asi 100 županů a každej jiné barvy. Vybrala jsem si fialový s nápisem You are my smile <3 a vyšla ven. Proběhla do koupelny. Akorát se mi napustila vana. 

,,Tady jsou světla koukej'' zhasl a rožnul malá bílá světla co byla umístěná různě po koupelně. ,,Děkuju'' dala jsem mu pusu a odešel. Naložila jsem se do vany. Bylo mi skvěle, jak jsem vyšla z vany oblíkla jsem se do županu. Uviděla jsem skříňku s nápisem Justin a vedle byla skříňka s nápisem Jesica otevřela jsem skříňku se vým jménem. Byla plná malovátek a voňavek. Vzala jsem jednu voňavku. Voňela úžasně, ale vzadu jsem uviděla voňavku připomínající srdíčko. Vzala jsem ji a přivoňela. Našplíchala jsem si ji na sebe a vyšla ven. Justin tam nebyl. Přišla jsem ke stolku a uviděla papírek s nápisem Miláček

Lásko musel jsem odjet. Vrátím se až večer. Už teď mi chybíš. Miluju tě <3 Justin

Z pohledu Justina: Ležel jsem na posteli a prohlížel Jessiin telefon. Jsem rád že jsem tam nenašel nic co by mě zamrzelo a že mi plně důvěřuje, konec konců já jí taky. Zazvonil mi telefon. ,,Čau'' pozdravil jsem Scootera. ,,Ahoj, dneska pořádá televize ABC ples a jsi zvanej, bylo by blbý kdyby jsi nepřišel'' oznámil mi. No super to jsem potřeboval mám doma nemocnou Jess a já s ní ani být nemůžu. Viděl jsem že už chodit mohla tak mě napadlo že by šla se mnou. ,,Můžu si s sebou někoho vzít?'' ptal jsem se. ,,Ano'' odpověděl. ,,Koho chceš brát?'' vyptával se. ,,Jesicu'' odpověděl jsem mu. ,,Jo ok tak ale asi by bylo dobrý kdyby jsi jí koupil nějaký šaty.'' oznámil. ,,Jo pro něco zajdu'' řekl jsem a zavěsil. Musel jsem jet hned a tak jsem jí musel nechat papírek. 

Vzal jsem klíče od Peugeota a vyrazil. Rozdal jsem pár podpisů, udělal nějaké fotky. Potom jsem po cestě uviděl dokonalé šaty. Byli fialové, dole nakasané, bez ramínek a kolem prsou měli takový závoj. Koupil jsem je a jel k nim vybrat boty. Nechal jsem si poradit a koupil černé na středním podpatku aby nebyla vyšší než já. Když jsem měl všechno zajel jsem ještě do květinářství a koupil jednu rudou růži a mohl jsem vyrazit domů. 

Z pohledu Jesici: No fajn. Sešla jsem dolů a uviděla Pattie. ,,Ahoj'' usmála se na mě. ,,Ahoj'' opětovala jsem úsměv. ,,Co budete dneska dělat?'' ptala se. ,,Já nevím. Justin někam odjel'' řekla jsem a vzala si z ledničky džus. ,,Aha a nechceš jet na nákupy? Teda pokud s tou nohou můžeš.'' nabídla mi. ,,Moc ráda, jdu se převlíct'' vrátila jsem džus a šla nahoru. Za pul hodiny jsme vyrazili. Ukázala mi celý Londýn. Viděli jsme Big Ben a jeli na London eye. ,,Jé podívej to jsou krásný šaty.'' řekla jsem a ukázala na fialové šaty za výlohou. ,,Jsou moc krásné'' řekla Pattie, usmála se s šli jsme dál. ,,Měli by jsme se už vrátit'' řekla a šli jsme k autu. 

Dojeli jsme domů. Vyšla jsem nahoru, převlékla se a hodila nákupy do škříně. Najdou mě někdo chytl za pas. ,,Ahoj lásko'' řekl a usmál se na mě Justin. ,,Ahoj'' skočila jsem mu kolem krku. Dal mi pusu a řekl mi ať zavřu oči. Zavřela jsem oči a dal mi do ruk ty fialové šaty, které jsem dneska ve městě obdivovala. Objala jsem ho a zadal mu pusu. 

,,Utíkej se převlíct ať můžeme vyrazit'' pobídl mě. ,,Kam jdeme?'' podívala jsem  se na něj a usmála. ,,Na jednen ples'' řekl a usmál se. Běžela jsem se převléct. Převlékla jsem se. Musím si něco udělat s vlasy, uvědomila jsem si. Uviděla jsem kulmu. stáhla jsem si vlasy do obrovského drdolu a nechala volné pramínky po bokách obličeje. Pramínky jsem kulmou nakroutila a nakonec jsem se namalovala. Vyšla jsem ven a Justin už čekal s Pattie dole. Sešla jsem po schodech dolů.

,,Jsi překrásná'' řekl, chytil mě za boky a přitáhl k sobě. ,,Děkuju'' odpověděla jsem s úsměvem. Zamávali jsme Pattie a nasedli do černé limuzíny co nás odvezla až na místo, kde se konal ples.

DOUFÁM ŽE SE VÁM TO LÍBILO <33 OMLOUVÁM SE ZA ČEKÁNÍ, ALE NEMĚLA JSEM DNESKA ČAS. ;) your Rosse :)

All That MattersМесто, где живут истории. Откройте их для себя