14. část: Nejsem zabiják!

278 16 5
                                    

V minulém díle: ,,Justine pomoc!'' bylo jediný co jsem stihla zakřiček. Pak jsme byli venku. Před dveřma stál Ryan. Ten co mě nesl proběhl tak rychle, že Ryan nestihl zareagovat. Hodil mě do auta a šlápl na plyn. Otočila jsem se a viděla jsem jak Justin jede i s Ryanem za náma. Řidič vytáhl pistoli. Střelil.

VĚNOVÁNO ADRÍ GAJARSKÉ :)♥

Z pohledu Jesici: Ozvala se rána, zatmnělo se mi před očima. Uviděla jsem jak Justinovo auto dostalo smyk. Řičič zrychlil a já ani Justinovo auto neviděla. Nevěděla jsem jestli je v pořádku, ani jestli ještě žije. Odvezl mě do baráku. ,,To je čmuchal'' řekl nasraně řidič. Protočila jsem očima a dívala se kam mě vede. Vešli jsme do togo baráku, procházeli jsme temnýma chodbama. Vedl mě do sklepa. ,,Musím uznat že si ten debil umí vybrat'' pohladil mě rukou po tváři. ,,Nešahej na mě!'' štěkla jsem na něj. ,,No tak, nevztekej se prdelko'' dal mi prst přes rty. Olízla jsem si rty. Jeho prsty chutnaly jako zkažená rybí konzerva. ,,Fuj'' řekla jsem. Zamčel dveře a někam odešel. Zvedla jsem se a podívala se ven.

Nikde,nikdo.  Vzpoměla jsem si opět, že mám u sebe iPhone. Nemohla jsem volat. Nevěděla jsem kde je a tak jsem Jussovi napsala sms. Najednou se otevřeli dveře. ,,Ale, ale, alé. Tady se někdo snaží dopsat o pomoc. Ts ts ts ts ts (začal mlaskat či co to) říkal jsem ti že to nedopadne dobře, ale ty jsi to evidentně nebrala vážně.'' vzal mi telefon a hodil s ním o zem. ,,Co to děláš?! jsi normální?!'' začala jsem na něj řvát. ,,Tak dost!'' praštil mě a zase mě zamčel. ,,Bezva, bez mobilu a někde v prdeli. To je konec'' ted jsem se už začala smiřovat i s nejhorším. 

,,Co to je?'' uviděla jsem na zemi skládací nožík. Vzala jsem ho a přeřezala provaz, kterým mi ten magor svázal ruce. Za mnou byly poličky. Začala jsem je prohledávat. Našla jsem papírek, dala jsem ho do kapsy a zase jsem si sedla. Dala jsem si provaz přes ruce, aby až přijde si myslel že mám ruce pořád svázaný. Přišel asi za 2 hodiny. ,,Tak co? už ses uklidnila'' ptal se uštipačným hlasem. Protočila jsem očima. ,,Tak tady máš večeři. Doporučoval bych ti si něco schovat, je to tvoje snídaně.'' dal mi talíř a chtěl odejít. Co se otočil zády ke mně rozdělala jsem nožík, a vyběhla přímo za ním. ,,Pořád si myslíš, že jsem jen ubohá kurva?!'' dala jsem mu nůž před krk. Polkl.

Neměla jsem odvahu ho zabít. Kopla jsem ho do rozkroku a když se pokrčil vrazila jsem mu pěstí do hlavy. Bouchl se o dveře a sesypal se na zem. Jsem pořád bez mobilu a stále nevím kde jsem. Vyběhla jsem ven a rozhlížela se. Byla jsem skoro na konci Chicaga. Měla jsem hrozný hlad a neměla jsem u sebe žádné peníze. ,,Ach jo'' řekla jsem si a přemýšlela jak se dostat do centra. Pak jsem uviděla nějakou rodinu. Měli dvě malé děti, jednu dceru zhruba v mojem věku. ,,Dobrý den, prosim vás nemohli byste mě svést do centra?'' zeptala jsem se jich. ,,Ovšem'' usmála se na mě mamka z rodiny. ,,Prosím'' otevřela mi dveře. ,,Děkuju'' usmála jsem se a sedla si vedle té teenagerky. ,,Jsem Natasha a to je moje sestra Chany a můj bratr Forty.'' usmála se na mě. ,,Jsem Jessica'' ,,Mami, pustíš mi moje CDčko?'' ptala se své mamky. ,,Jo'' zasmála se. ,,Doufám že máš ráda Justina Biebera.'' zasmála se na mě Natasha. ,,Miluju'' začala jsem se smát. 

Celou cestu jsme poslouchali Justina. ,,Jé mohla bys mi prosím půjčit mobil? potřebuju si zavolat'' zeptala jsem se Natashy. ,,Jasně'' usmála se na mě a podala mi telefon. Vyťukala jsem Justinovo číslo.

Kdo volá? ozvalo se.

To jsem já Jesica! odpověděla jsem.

Jesico, lásko, kde jsi? ptal se mě.

Jsem na cestě do města. Počkej mě u nákupního centra. řekla jsem.

Hned tam jedu! řekl a zavěsil.

,,Děkuju'' podala jsem jí zpět telefon. ,,Předpokládám že chceš zavést do nákupáku'' zasmála se Natashina mamka. ,,Kdyby jste byli tak hodní'' řekla jsem. ,,Samozřejmě'' řekla a zase pustila muziku. Do 20 minut jsme byli tam. ,,Natasho nechceš něco v nákupáku, když už jsme tady?'' ptala se její mamka. ,,Jooo'' zakřičela Natasha. Vystoupila jsem a hned za mnou Natasha. Justin se ke mně rozběhl a začal mě objímat. ,,Lásko, jak si to udělala?'' podíval se na mě. ,,To je na dýl'' usmála jsem se a pevně ho objala. ,,Ó můj bože, to snad né, to je, to je, JUSTIN BIEBEEEER'' začala křičet Natasha. ,,Ahoj'' usmál se na ni Juss. ,,A, Ahoj'' přiběhla a začala ho objímat. ,,Děkuju že jste přivezli moje zlatíčko.'' usmál se na ni. ,,Páni, nemůžu uvěřit že moje kamarádka chodí s Justinem Bieberem!'' vykřikla a začala nás oba objímat najednou. Udělala si s ním hromadu fotek, vzala si několik autogramů. ,,Natasho pojď teda!'' zavolala na ni máma. ,,Děkuju že jste mi Jesicu přivezli'' poděkoval rodičům. ,,Nemáte zač'' usmála se Natashina mamka. ,,Budu muset jít, děkuju za nejlepší den mojeho života'' ještě jednou nás objala a odešla. 

Justin mě chytil za boky a přitáhl k sobě. Začal mě líbat. Tak strašně mi jeho rty chyběly. Sedli jsme do auta a jeli domů. ,,Musíš být unavená. Objednám nějaké jídlo, co ty na to?'' podíval se na mě a dal mi pusu. ,,Dobře'' usmála jsem se a šla k mamce. ,,Mami!'' ,,Oh muj bože Jesico jsi doma!'' hrozně jsme se o tebe bály!'' začala mě objímat. ,,Já vím'' usmála jsem se na ni. ,,Ale teď už jsem doma'' uklidnila jsem ji. ,,Tak se běž vyspat a nechoď zítra ráno do školy, musíš se porádně vyspat.'' usmála se na mě. ,,Dobře, děkuju, dobrou'' zamávala jsem jí. ,,Máme tady jídlo!'' usmál se na mě Juss. 

Lehla jsem si do postele. ,,Pizza přímo do postele'' podal mi talíř. ,,Ty jsi fakt nejlepší'' dala jsem mu pusu. Posadili jsme se, jedli pizzu a povídali si. Vylíčila jsem mu celý příběh se všema detailama. ,,WOW, jsi dobrá'' usmál se na mě, talíř dal bokem a lehl si na mě. Začal mě líbat. ,,Jsem hrozně unavená a vyčerpaná.'' řekla jsem po chvilce. ,,Chápu. Chyběla jsi mi'' dal mi pusu. Zhasli jsme lampičky. ,,Dobrou noc'' naklonil se ke mně a dal mi pusu do vlasů. ,,Dobrou'' řekla jsem, otočila jsem se na bok. Přitulil se ke mně zezadu, přehodil ruku přes můj bok a usli jsme.

DĚKUJU ZA VŠECHNO ♥ KDO JDE ZÍTRA NA MEETING TAK SE NA NĚJ MOC TĚŠÍM! :3 ♥ your Rosse 

All That MattersKde žijí příběhy. Začni objevovat