10. část: Měsíc, hvězdy a láska

328 19 5
                                    

V minulém  díle: ,,V tom pravém domě budete bydlet vy dva a já s Maddie (mámou od Jesici) budeme bydlet v tom druhém.'' usmála se na nás Pattie, podala nám klíče a šla pomoct s vynášením věcí. ,,Tak pojď lásko'' usmál se na mě Justin a otevřel mi dveře. 

VĚNOVÁNO CELÉ 1Š6 ♥ (moje třída)

Z pohledu Jesici: Vešli jsme do domu. ,,Wow'' to bylo to jediné na co jsem se zmohla. ,,Jsem rád že se ti tady líbí'' usmál se Juss a objal mě jednou rukou kolem pasu. ,,Moc'' dala jsem mu pusu na tvář. ,,Tak se běž porozhlédnout já zatím vynosím věci do pokoje'' mrkl na mě, dal mi pusu do vlasů a odešel.

Šla jsem rovně. Došla jsem do obýváku, předemnou byla plazmová televize, byla ke mě zády a za ní byla naproti pohovka a kolení křesla a židle. Všechno bylo sladěné do bílé barvy. Mezi pohovkou a televizí byl bílý chlupatý kobereček. Zahla jsem do prava a uviděla obří kuchyni. Ta byla do zelena, skleněný stuůl a kolem něj bílé židle se zelenými opěradly. Vyšla jsem po schodech nahoru. Schody jsou naproti vstupním dveřím. Byly tam tři pokoje. Jeden byl sladěný do bílomodra a druhý do bílooranžova, třetí byl do bílofialova. V prvních dvou nebyli postele, jenom pohovky, psací stoly, počítače a knihovny. Postel byla až ve třetím pokoji a byla to postel pro dva. 

,,Tak jak se ti tady líbí?'' zeptal se mě Justin. ,,Hrozně. Je to tady nádherné.'' usmála jsem se a šla se podívat od čeho jsou ty prosklené dveře naproti schodům. Stoupla jsem si před dveře a viděla jsem most, pterý vedl do domu našich mamek. Otevřela jsem dveře. ,,Počkej na mě'' zavolal Justin a hned přiběhl, chytil mě za ruku a vešli jsme na ten most. Prošli jsme až ke druhým dveřím. ,,Ahoj'' zavolal Justin. ,,Tady!'' ozvala se Pattie. Došli jsme do ložnice. ,,Tak jak se vám líbí nový dům?'' usmála se Pattie. ,,Moc, je dokonalý'' odpověděla jsem jí. ,,Jo je super, už musíme jít, Jess jde zítra do školy tak už by měla jít spát.'' dal Pattie pusu do vlasů a šli jsme. 

,,Dobrou noc'' dal mi pusu. Už jsem usínala. ,,Dobrou noc'' řekla jsem už rozespalým hlasem a hned jsem usla. Ráno jsem se nasnídala. ,,Těšíš se do nové školy?'' přisedl si ke mě Juss a vzal si tousty. ,,Ale asi jo'' usmála jsem se, dala jsem mu pusu, vzala tašku a utíkala na autobus. Přijel školní autobus. ,,Dobré ráno'' usmála se na mě řidička. ,,Dobré ráno'' odpověděla jsem a úsměv jsem opětovala. ,,Ty jsi ta nová, jéjky jak se jmenuješ. Mám to, ty jsi Jesica'' smála se od ucha k uchu. ,,Jo, myslím že to budu já'' zasmála jsem se. ,,Tak se běž někam posadit'' ukázala dovnitř autobusu. Sedla jsem si vedle jedné holky, vypdala že by mohla být moje spolužačka. ,,Ahoj, jsem Melissa'' usmívala se na mě. ,,Ahoj, já jsem Jesica'' posadila jsem se. ,,Ty jsi tu nová, že?'' vyptávala se. ,,Jo, včera jsme se přistěhovali.'' ,,Ajo, a líbí se ti tu?'' ,,Moc'' ,,Noo a do které půjdeš třídy?'' ptala se. ,,Měla bych jít do 9B'' usmála jsem se na ni a vytáhla jsem iPhone, abych odepsala Jussovi. ,,Jééé to budeme spolužačky'' začala se smát. Jo, super! alepsoň někoho znám a Melissa mi příjde jako hodně fajn holka. Třeba budeme kamarádky. ,,Jo, to je super'' zasmála jsem se a viděla jsem jak si taky vytahuje iPhone. ,,Ty máš taky iPhone?'' zasmála se a ptala se mě. ,,Jo'' odpověděla jsem. ,,Dáš mi svoje číslo?'' ptala jsem se jí já. ,,Jasně, právě jsem se tě chtěla zeptat na to samé.'' obě jsme se zasmály a vyměnily si čísla. 

,,Vystupovat'' zakříčela řidička. ,,A ty se drž'' řekla mi, když jsem procházela. ,,Budu, děkuju'' usmála jsem se na ni a pokračovala jsem ven. ,,Tak toto je naše škola'' ukázala na velkou budovu ke které vedly dlouhé, ale né vysoké schody. Nad schody byly dlouhé skleněné dveře. Vešli jsme dovnitř budovi. ,,Bež dál já se musím na přihlásit na recepci že jsem přišla, aby to věděla učitelka a tak'' zamálava jsem jí a ona šla. ,,Dobrý den, vy musíte být Jesica, že?'' všichni tu byli hrozně milý. ,,Ano'' ,,Tvoje třída je v prvním patře na pravo, jsou to první dveře.'' usmál se na mě recepční a ukázal mi jak mám jít. ,,Ahoj, jsi tu nová?'' usmíval se na mě nějaký kluk. ,,Ano'' ,,Do které třídy nastupuješ?'' ,,Do 9B'' ,,Tak pojď se mnou ukážu ti cestu'' nabídl mi. Vypadal mile tak jsem šla s ním. ,,A jak se jmenuješ?'' ,,Jsem Jesica'' ,,Jessie, krásné jméno'' zasmál se. ,,Tak tady máš třídu ty. Kdyby jsi cokoli potřebovala jsem přesně o dvě patra výš. Horní dvě patra patří gymnáziu a ty dvě první partří základce.'' mrkl na mě a odešel. ,,Děkuju'' zavolala jsem na něj. 

,,Děti, dneska vám do třídy příjde nová žákyně. Jmenuje se Jesica, pojď dál Jesico!'' zavolala na mě třídní, zdála s emi jako fajn ženská, byla mladá tak kolem 30 a měla vlasy až po pas. Otevřela jsem dveře a vešla. Mrkla na mě Melissa z druhé lavice u okna. Jenom jsem se usmívala a stoupla jsem si vedle učitelky. ,,Doufám že ji vezměte mezi sebe. Tak bež si sednout tam'' ukázala na čtvrtou lavici uprostřed. Seděla v ní nějaké holka. Byla jako Barbie. Boty na podpatku a tak dál. ,,Ahoj jsem Jesica'' usmívala jsem se na ni. ,,Čau, Carol.'' řekla povýšeneckým hlasem. Bylo to jasný. Je to ta školní panička. OMG no to to dopadlo. Stále jsem se usmívala a poslouchala výklad o člověku. 

,,Tak co? Líbí se ti tady?'' po zvonění za mnou přiběhla Melissa. ,,Ale jo'' ,,Máš ale smůle, sedíš vedle královny celé školy. Její tátá vyrábí auta pro snad všechny celebrity. Auto od něj má třeba Will.i.am. nebo třeba Justin Bieber.'' zarazila jsem se. ,,Justin má auto od ní?'' otočila jsem očila. ,,Jo'' řekla mi Melissa. 

,,Nechceš jít na chvilku k nám?'' ptala se mě Melissa po škole. ,,Moc ráda, jenom zavolám domů'' ,,Jasně'' sedli jsme do busu. ,,Jdu na chvilku k Melisse, jo?'' volala jsem Jussovi. ,,Jo jasně, lásko jsem ve studiu, pak napíšu, ahoj'' položil telefon. ,,Jasně tak můžem'' ,,Ahoj mamí!'' zakřičela Melissa a její mamka přiběhla. ,,Ahoj'' řekla její mamka Meli. ,,Mami, toto je Jesica, dneska nastoupila k nám do třídy'' ,,Ahoj, jsem Eli'' ,,Dobrý den, podávala mi ruku'' ,,Klidně mi tykej'' řekla mi. ,,Dobře'' usmála jsem se a vyběhli jsme s Meli nahoru. Ukázala mi svůj pokoj. Sedli jsme k notebooku a projížděli facebook, pouštěli jsme si písničky a koukali na fotky hezkých kluků. Měli jsme podobný vkus. ,,Meli už je 6 pm, pojď doprovodit Jess domů.'' zavolala její mamka. ,,Už jdeme'' odpověděla jí Meli a šli jsme. ,,Ahoj'' zavoalla jsem na Eli. ,,Ahoj'' zavolala na mě. Bydlela jsem jenom 5 domů od Meli, což bylo super. Najednou se přiřítilo auto. ,,WOW, vidíš to auto?'' otevřela pusu Meli. Auto zasstavilo vedle nás, otevřeli se dveře a vystoupil Justin. ,,Ahoj lásko'' zali jsme si pusu. ,,To to, to je Justin Bieber!'' zakříčela Meli. ,,Pššt!!'' zala jsem jí ruku přes pusu. ,,Nechci aby se někdo ve škole dozvěděl, že s Justinem chodím.'' ,,Nechceš jít na chvilku k nám?'' zeptal se jí Juss. ,,Hrozně ráda, ale nemůžu, máma už na mě doma čeká a musím se ještě učit'' smutně se podívala. ,,Nevadí, tak třeba jindy'' usmál se na ni a objal ji. ,,Tak ahoj'' objala ho taky, bylo na ní vidět že je ještě mimo. Objali jsme se a Meli běžela domů. 

Vzala jsem si Twix a šla jsem se nahoru učit. Justin šel k sobě a řešil novou písničku, na které dneska pracoval. ,,Nech už toho učení'' zasmál se Justin a stoupl si předemě. ,,Chci tě někam vzít'' chatl mě kolem boků. ,,No dobře dej mi 10 minut'' řekla jsem mu, on odešel a já vběhla do mojeho šatníku. Vzala jsem si černé legíny, Modré třičko a džínovou bundičku. Namalovala jsem se, měla jsem i svoji koupelnu. Vlasy jsem si zapletla do volného rybího copu. ,,Tak jdeme?'' otevřel dveře. ,,Jop''. Zabouch dveře a šli jsme. Chytl mě za ruku a jeho prsty proplet s mojemi. ,,Kam to jdeme?'' to je překvapení. Vzal mě do centra. Procházeli jsme se ulicemi Chicaga a jedli zmrzlinu. Došli jsme ke kostelu. Byl nahoře a bylo z něj vidět Chicago.

,,WOW, to je nádhera.'' procházeli jsme se zahradou pod kostelem, bezeslova. Procházeli jsme se tam ruku v ruce. Sem tam nás míjeli páry. Vítr mi vlál ve vlasech, hvězdy zářili a mezi nimi velký bílý měsíc. Stoupla jsme si k zídce, ruce opřela a koukala na město. Justin mě zezadu objal a koukal se mnou. ,,Miluju tě'' podíval se na mě Justin a povolil ruce. Otočila jsem se a začal mě líbat. Já měla ruce kolem jeho krku a on kolem mého pasu. 

CHTĚLI JSTE DELŠÍ TAK MÁTE DELŠÍ ;) your Rosse 

All That MattersWhere stories live. Discover now