Capitolul 1

13.6K 477 32
                                    

* Editat *







-Ma bucur ca stii ce este mai bine pentru tine. Ai luat o decizie foarte buna. de cand i-am spus ca aleg sa fiu cumparata o tot tine intr-o veselie. Cred si eu. Doar o sa aiba de castigat de pe urma mea.

De jumatate de ora stau pe acest scaun in fata unei oglinzii. Camera in care am fost adusa sa ma pregatesc este foarte diferita de cea in care m-am trezit.

Este foarte spatioasa si luminata si nici nu miroase a mucegai sau altceva.
In jurul meu sunt numai haine si cosmetice. Probabil aici ne pregatesc. In dreapta mea o fata bruneta cu forme se pregateste. Pare foarte familiara cu locul.
Probabil mi-a simtit privirea deoarece si-a intors capul spre mine si mi-a zambi. Rusinata ca am fost prinsa holbandu-ma mi-am intors privirea.

-Esti gata! Arati exceptional! Sigur o sa faci o groaza de bani! Exclama femeia cu unghiile rosii. Nu m-am obostit sa o intreb cum o cheama. Pur si simplu nu imi pasa.

Am ridicat privirea spre oglinda. Intr-adevar, aratam bine. Cu buclele blonde atarnadu-mi pe umeri, buzele acum mai pline din cauza rujului rosu iar ochii gri, schimbatori in functie de sentimente, acum conturati cu negru ma faceau sa arat putin mai frumoasa, mai feminina, eu adepta a stilului natural.

Eram data cu diferite tipuri de fond de pentru a-mi acoperi imperfectiunile tenului. Am tot incercat de-a lungul adolescentei sa scap de ele insa nu am reusit decat partial. Pur si simplu m-am obisnuit cu ideea ca nu o sa am niciodata tenul perfect. De aceea, daca o sa fiu cumparata primul lucru pe care il fac este sa ma demachez cu speranta ca, cumpărătorul se va speria si voi putea fugi.

M-au impins de la spate spre un dressing pentru a ma schimba intr-o rochie neagra cam scurta pentru gusturile mele. La inaltimea mea de 1,65 am fundul cam mare si sanii mici iar rochia nu ma prea ajuta cu lungimea.

Cand am iesit am incaltat o pereche de platforme ceea ce m-a mai înălțat cu 10 centrimetri.

Cand am ajuns in fata oglinzi nu ma recunosteam. Aratam frumoasa ca toate fete de care am fost inconjurata. Femeia a scos un icnet si si-a dus emotionata mainile la gura in semn de uimire.

-O Dumnezeule! Nu pot crede cat de bine arăți! Voi face atatia bani! spune si cred ca daca era singura sarea in sus entuziasmata.

Am ramas cu privirea in oglinda desi priveam in gol gandindu-ma ca asa as fii putut arata din totdeauna. Nici nu am realizat cand am ajuns pe o scena impreuna cu alte trei fete.

Cea din dreapta mea era o bruneta imbracata intr-o rochie alba pana la genunchi care era putin transparenta. In stanga mea era o roscata foarte frumoasa si mai inalta ca mine cu un cap îmbrăcată intr-o rochie verde crud lunga care ii punea toate formele voluptoase in evidenta.

In stanga ei statea o satena la fel de mica ca si mine imbracata intr-o salopeta albastra ca cerul senin. Am observat ca toate aveau aceeasi privire ca a mea: ingrijorate si speriate.

Ma tot gandesc la familia mea. Probabil ma cauta doar sunt singura lor fiica.

Gandurile mi-au fost distrate de acea vrajitoare care a luat un microfon si si-a dres glasul acaparand intreaga atentie.

Privirea mea abia acum s-a indreptat spre intreaga sala plina ochii cu barbati de toate varstele. Unii pareau de varsta cu mine, adica 19 ani iar alti cred ca-mi puteau fii bunici.

Doamne sa nu nimeresc la cineva batran!
Promit ca daca scap merg mai des la biserica.

Catusele Iubirii Noastre (Finalizata)Where stories live. Discover now