Capitolul 6

8.9K 407 22
                                    





In jurul nostru era o tensiune ce pute fi taiata cu cutitul. Toti incecam sa parem relaxati cand eram asa de incordati incat degetele noastre erau albe in timp ce tineam tacamurile in mana. Acum mancam desertul adica o excelenta prajitura Tiramisu facute de Christian.Insa bineinteles ca a fost ideea mea acest desert delicios.

-Ma voi duce pana la baie. Scuzati-ma! spune Felix la fel e voios ca pana acum,ridicandu-se de pe scaun. A iesit din bucatarie mergand spre baie. Se pare ca,cunostea foarte bine aceasta casa,ceea ce ma face sa ma intreb de cate ori a mai venit pe aici.

-Asculta. Nu am mult timp sa iti spun insa sa stii ca o fac pentru ca trebuie. Ma uitam la el foarte confuza. nu puteam intelege ce voia sa imi spuna.am stat uitandu-ma la el poate chiar 1 minut sau 2 cand s-au auzit pasi semna ca Felix se intoarce.

Fara sa pot spune ceva mainile lui Christian m-au cuprins fata si m-au sarutat. Nu facea nici o miscare. Astepta probabil sa vada cum reactionez. Cand a observat ca nu am nici o intentie sa-l indepartez mi-a cerut acorul. Fara a-mi da seama ce fac buzele mele s-au intredeschis suficient pentru a-si strecura limba. Mana lui dreapta mi-a cuprins spatele gatului,bagandu-si degetele in parul meu,iar cea dreapta si-a asezat-o pe fata mea. Din instinct i-am apucat palma dandu-i-o la o parte. Pur si simplu nu suportam ca cineva sa ma atinga pe fata.

Un glas dres ne-a facut sa ne departam. Ne-am intors spre batranul ce ne privea amuzat.

-Nu stiam ca eu va retineam in a va saruta. Nu trebuie sa ma bagati in seama puteti continua. cand am auzit obrajii pur si simplu mi s-au inrosit. Erau putine datile cand roseam. Cred ca le pot numara pe degete.

-Am.. Noi.. Nu.. ma balbaiam foarte rau. nimic coerent nu putea iesi in acel moment din gura mea. Parca darul e a vorbi imi fusese luat. Orbrajii mi s-au inrosit si mai tare daca e posibil determinandu-ma sa imi plec privirea.

Un raset masculin a umplut intraga incapere,acompaniat de un chicotit mic care venea de la Christian. El sa chicoteasca. Daca nu il vedeam si auzeam as fi spus ca e imposibil. O mana s-a asezat pe coapsa mea incepand sa o maseze in incercarea de a ma calma. Si probabil e ciudat insa chiar ii reusa.

-Da. Ea e mai timida. Roseste din orice. Absolut orice. A pus accent pe acel orice parca vrand sa sublinieze dublul inteles al cuvantului. I-am dat peste mana ce inca imi mai masa coapsa indignata.

-Ba nu e adevara! am spus strambanu-ma la el si ridicand bratele la piept. Nu mai spune aberati. Eu nu rosesc. am spus cat de hotarata puteam in acel moment.

-Bine daca spui tu iubito. a continuat pe un ton amuzat. Iubito. Stiu  ca poate nu ar trebui insa ma simt atat de bine cand aud acel cuvant din gura lui. Si mai ales adresat mie. Ma face sa ma simt intradevar iubita. Cum nu am prea fost. Parinti mei nu ma prea bagau in seama. Se certau mereu pe bani si totul era mai important.

-A, da? atunci abia astept sa vad cum or sa ti se inroseasca tie obrajii diseara. am spus continuand sarada. Pentru ca asta era tot ce faceam noi aici. O sarada.

-De ce mi s-ar inrosii ma rog? spune ridicand din spranceana.

-Lasa nu te ruga acum. Pastreaza-te pentru mai tarziu cand ma vei ruga sa te primesc in casa. am spus serioasa. 

-Bine mai vedem noi diseara... spune lasand propozitia neterminata.

Am vrut sa mai spun ceva insa am fost intrerupta de vocea putin ragusita a omului din cauza careia eu stateam acum aici.

-Bun acum ca am terminat sa trecem la lucrurile serioase. spune pierzandu-si dintr-odata tot amuzanentul. Oare ce vrea sa spuna cu asta? Daca si-a dat seama de ce facem noi aici? Tot corpul mi s-a incordat automat auzind cele spune. Mi-am pastrat mimica fetei ca pana acum,sau ma rog, asta incercam sa fac. Eu unde voi dormi la noapte pentru ca nu as vrea sa va aud pe voi porumeilor cum va impacati. spune amuzat facandu-mi cu ochiul.

Catusele Iubirii Noastre (Finalizata)Där berättelser lever. Upptäck nu