Capitolul 11

8.5K 392 20
                                    

                       Stau si ma uit in oglinda, si imi dau seama cat sunt de obosita. Ochii gri aveau o stralucire ce acum a disparut, iar buclele blonde si matasoase acum par lipsite de viata. A trecut o saptamana de cand eu si Christian dormim in camere separate. Sapte zile de cand noi tot nu vorbim. Am vrut sa îi spun adevarul insa mi-am dat seama ca nu m-ar crede. Nici eu nu as face-o. Adica, serios acum, Felix il uraste, sau asa mi-a spus el, deci daca eu m-as da la el si ar afla asta l-ar rani nu?

Anne-cea mai buna persoana cunoscuta de mine vreodata-a plecat dupa doua zile. In acele zile, m-am simtit ca intr-o adevarata familie, desigur, asta doar cand nu eram cu Christian in aceeasi camera, singuri. Atunci devenea Christian-iceberg-Smith. In fiecare seara Felix ne conducea la dormitor, iar cand dupa ce pleca el se uita la mine cu o privire suferinda. Parca imi spunea sa raman. Dar nu o faceam. Daca el continua sa ma creada o tarfa, atunci ii voi arata ca nu sunt asa.

Tocmai am terminat de aplicat anticearcanul si m-am indreptat spre dresing pentru a ma imbraca deoarece astazi mergem-Cu Anne si Christian-pentru proba rochiei de mireasa, care, intamplator nici nu exista.
Desi el a insestat sa participe nu va sti pe care o aleg. Prima care imi place pe aceea o iau. Nu trebuie sa iubesc rochiia deoarece nunta nu este adevarata nici sentimentele mele nu. Vom sta casatoriti ceva timp acasa ca ma pot obijnui cu viitoarea mea soacra.

Mi-am ales o pereche de blugi boyfriend si un tricou putin largut. In picioare niste tenesi negri plus cateva accesori. Cand am deschis usa si am iesit m-am lovit de Christian ce tocmai voia sa intre. Mainile lui agere mi-au prins repede mijlocul tinandu-ma lipita de el si ajutandu-ma sa nu cad. Palmele mele s-au lipit involuntar de pieptul lui. Ii puteam simti muschii sub mainile mele. Par fosrte fermi si lucrati.

-Ai grija pe unde mergi Rebecca. Spune el calm si uitandu-se in ochii mei.

-Tu sa te uiti pe unde mergi. Nu eu am intrat in tine. am scuipat intepata. cand nu dorm devind foarte irascibila.

-Bine. Am inteles sefa. Tocmai veneam dupa tine sa vad dacă esti gata. Plecam in 5 minute. rosteste simplu, un zambet inflorindu-i pe buzele sale rozali.

-Atunci ai venit la timp penttu ca am terminat. si cu asta am vrut sa ies din imbratisarea lui insa in loc sa imi de-a drumul si-a intarit stransoarea.

Si-a aplecat fata spre mine, ajungand pana la gatul meu si frecandu-si nasul de el, soptind:

-Nu ti-am mai simtit de mult parfumul, Rebecca. numele meu suna atat de bine spus de el. Felul in care spune "r" ma face sa ma topesc.

-Daca iti place asa de mult ti-l dau tie.am spus sarcastic si pufnind.

-Parfumul tau draguto, ci mirosul dulce al pieli tale. spune inspirand cu putere si expirand la fel.

-Daca as putea as scapa de el. am mormait in barba si cu asta m-am zmucit din bratele lui adaugand:

-Nu ma mai atinge! De cate ori trebuie sa-ti repet! am tipat exasperata(bine ca Felix nu e acasa altfel nu stiu ce ar fi crezut). dupa spusele lui sunt o tarfa asa ca de ce mai pune mana pe mine. Vezi sa nu iei vreo boala venerica de la mine. Am scuipat uitandu-ma urat la el.

M-am intors am plecat. Cand m-am uitat dupa el era inca in acelasi loc, privind nu stiu unde.

-Vii sau nu? l-am intrebat rastit insa el nu s-a obosit sa-mi raspunde decat cu niste mormaituri neintelese.


Imbratisarea primita de Anne era una dureroasa dar asa de binevenita. Dupa ce ne-am desprins am mai povestit ce am facut dupa ce ea a plec. Bineinteles fara certurile noastre. Magazinul in care ne aflam era foarte mare. Peretii inalti sunt vopsiti albi ca majoritatea lucrurilor aflate aici. Canapele si scaunele pe care stau insotitorii sunt un alb-crem foarte frumos. Sunt multe flori de toate felurile: roz, rosu, mov, albastru si altele. Mai multe femei ce lucreaza pe aici sunt imprastiate peste tot pentru a le ajuta pe viitoarelle mirese. Ne indreptam spre receptie pentru rezervarea noastra.

Catusele Iubirii Noastre (Finalizata)Where stories live. Discover now