Capitolul 15

7.5K 360 17
                                    

                   

                     Gustul pastei de dinți domina în gura mea pana când savoarea cafelei ii preia locul.
Stau la masa din bucătărie, singura. Christian mi-a spus printr-un bilet ca pleca mai devreme deoarece are treba multă.Cu cine? Cu Piper normal. Și ca bonus aproape jumătate din ziua de ieri,duminică,zi nelucrătoare, și-a petrecut-o tot cu Domnisoara Perfectiune. Când a ajuns acasă mi-a vorbit încontinuu despre cât de minunata este ea,în condițiile în care cu o seara în urma îmi spusese ca ma iubește.

Din fericire asta este prima mea zi de lucru asa ca nu am timp sa ma gândesc la el sau la acea avocata bună.

Dupa ce mi-am băut cafeaua m-am dus în dresing si m-am îmbrăcat într-o perechea de blugi negri,lenjerie neagra și o cămașă alba prin care dacă te uitat atent îmi puteai vedea sutienul cu dantela.

Mi-am luat cheile de la casa și telefonul-pe care l-am primit de la Christian ieri-si am ieșit vesela și bine dispusa din casa. Am ajuns destul de repede. M-a surprins plăcut faptul ca micuță cafenea era aproape plina mai ales la o ora destul de matinala. Domnul Wasty a insistat ca eu sa vin la ora noua deși localul se deschidea la șapte. Cu zâmbetul pe buze ma duc după tejghea pentru a-mi întâmpina noul șef. Îmi prind şortul ce îmi este destinat și ma îndrept spre domnul Wasty ce vorbește cu un bărbat tânăr. Bărbatul este destul de înalt,intrecandu-l pe bătrân cu un cap. Parul este scurt și brunet așezat în sus pentru a nu-l deranja dar câteva șuvițe sunt neascultatoare,atârnându-i pe frunte. Corpul lui este masiv dar nu prea plin de mușchi. Este destul de potrivit.

Când ma apropii domnul Wasty ma remarca și se întoarce spre mine zâmbindu-mi.

    - Aiden,ti-o prezint pe noua noastră angajata,Rebecca.privirea bărbatul,Aiden,se întoarce spre mine. Ochii lui albaștrii ca mare ma privesc curios în timp ce un zâmbet prietenos ii apare pe chip.

- Bună,Rebecca. Eu sunt Aiden.Incantat sa te cunosc. Ma bucur ca vom lucra împreună.

- Și eu.i-am raspuns în timp ce ne strângeam mâinile.

  - El este nepotul meu cel mic.spune domnul Wasty cu o mândrie în privire. Lucrează aici din plăcerea lui de a ma ajuta. Studiază la facultatea de medicina.

  - Bunicule ,ma pot prezenta și singur.spune Aiden puțin stânjenit. Și lucrez aici pentru ca îmi place sa fac asta.se vede legatura puternica dintre ei.asta ma face sa ma gândesc la părinții mei dar alung totul într-un colt îndepărtat al mintii. Nu trebuie sa ma gândesc la asta.

   - Bine,bine. Am înțeles. Vrei sa faci impresie buna. Atunci hai la treaba cu voi.spune bătrânul bătând din palme și zambindu-ne.

    Printre comenzile luate și pauza de prânz am aflat multe despre Aiden. În afara de faptul ca este la medicina,isi ajuta bunicul cu cafeneaua mai face și voluntariat de fiecare data când poate. Întotdeauna si-a dorit sa ajute lumea și face câte puțin. A spus ca motto-ul sau este:"Nu cantitatea ci calitatea contează". Este un om extraordinar. Are iubita de 2 ani și se gândește sa o ceara de soție dar nu stie cum și când.

El despre mine știe doar ca sunt căsătorită,ca am vrut sa devin avocata dar am renunțat- și nu i-am zis de ce. Nu i-am spus de ce m-am angajat dar nici el nu m-a întrebat. La sfârșitul zile de lucru am făcut schimb de numere pentrua ieși cândva toți patru. Cu zâmbetul pe buze intru în casa. Lumina este aprinsa deci Christian este acasă. Inspir adânc mirosul de mâncare pe pare îl simt tocmai din living. Se pare ca soțul meu a făcut cina pentru ca miroase excelent mai ales ca sunt lihnita de foame. Ma las purtata de arome pana în bucătărie dar ce găsesc acolo ma uimește.

Christian cu Piper stau în bucătărie și gătesc.

Și nu oricum ci ca un cuplu. Ea sta lângă el,cu mana- mână pe care as vrea sa o rup- pe bratul lui mângâindu-l iar el îmbrăcat doar în pantaloni ca ii atârnă periculos pe solduri și într-un tricou ca ii pune în evidenta... tot. Simt ca spumeg de nervi și mai ales gelozie.

Cum pot ei sa își permită sa stea asa în casa mea. Pana la urma și eu locuiesc aici nu?

Cu nervi punând control asupra mea îmi dreg glasul în încercarea de a-i anunța că am ajuns și ii vad.

   - Bună,iubito!ma saluta Christian venind lângă mine. Se apleacă în încercarea de a ma săruta dar ma feresc iar buzele moi ale lui Christian ajung pe obrazul meu. Se uita la mine puțin surprins dar nu spune nimic pentru ca invitata noastră sa nu isi de-a seama ca tocmai l-am respins.

  - Bună. Ce faceti aici? întreb pe un tot cât pot eu de curios doar pentru a nu părea nervoasa.

     -Pai Piper și cu mine am avut o zi lunga asa ca m-am gândit sa o invit la cina cu noi. Te deranjează?

Deși mi-am dat seama ca e o întrebare retorica deoarece nu ii pot spune :" Da.Sa plece."chiar  daca îmi surâde ideea,tot i-am răspuns.

   - Nu. De ce m-ar deranja?

  Pentru ca i-a spus Piper și nu doamna sau Domnisoara Piper,a invitat-o la cina fără sa ma întrebe și pentru ca aseară îmi spunea ca ma iubeste- deși el nu știe ca am auzit dar asta nu conteaza- iar acum ea este aici după ce si-au petrecut toată ziua imbreuna. Brusc toata foamea pe care am simțit-o când am ajuns a disparut lăsând locul unui gust amar și a stomacului meu ce se revolta.

         - Însă îmi pare rău să vă spun dar eu am luat cina deja asa ca veți fii doar voi doi. Sper ca e în regula.

         - Și eu care speram sa putem vorbi mai mult ca fetele dar dacă ai mâncat nu este nicio probelma.  un rânjet i se forma pe buze când spune asta ceea ce se opune total cu vorbele ei.

  Ce scorpiei.

      Păcat ca eu sunt una mai mare.

       - Dacă nu va deranjează eu am sa urc în dormitor pentru ca sunt foarte obosita. Noapte buna. Sa aveți pofta. Adică sa va stea în gat am adăugat în capul meu în timp ce urcam în dormitor.

  Mi-am făcut un dus rapid și cu apa rece pentru a ma răcori. Mi-am luat cele mai scurte și sexy pijamale pe care le am pentru planul meu. Hainele din matase roșii ce îmi acopereau pielea era asa de scurte ca mai mult descopereau. În mod normal nu as avea tupeul și curajul sa fac asta dar vorba aceea :"Vremurile disperate cer masuri disperate". Și cu asta în cap, cu pijamalele scurte si plina de gelozie am coborât pentru a-i înfrunta.

  Când am ajuns și intrat in bucătărie cei doi râdeau de mama focului dar când m-au observat lui Christian i-a rămas rasul în gat și s-a înecat.

          - Am venit sa beau apa. Nu ma băgați în seama plec imediat. Puteți continua.și spunand asta m-am dus la dulap m-am ridicat pe vârfuri fiind conștientă de fundul meu cum arata în pantalonii mei scurți. Desigur ca și sânii îmi ies în evidenta. L-am văzut pe Christian cu coada ochiului înghițind in sec și am ranjit în sinea mea. Piper încerca să îi spună ceva dar el nu o mai auzea.

    Am băut încet apa conștientă de privirea soțul meu asupra mea.Am lasat paharul în ghiuveta și am plecat în dormitor. Când am ajuns am închis ușă și am început sa sar încet pe vârful picioarelor de fericire. Da. Planul meu a funcționat . Sunt asa de incantata ca mai am puțin și chitai dar ma abtin.

   Cu zâmbetul pe buze ma așez în pat și încerc sa adorm. Nu mai trece mult și îl simt pe Christian când se așează lângă mine. Mâinile lui ma cuprind si buzele lui moi încep sa ma sărute pe gat și pe umeri. Ma întoarce cu fata la el- nestiind ca eu nu dorm- și ma strânge mai bine în brate.

   Dupa cateva minute respirația i se linisteste și îmi dau seama ca a adormit ceea ce fac și eu la puțin timp cu un singur gând în minte :" Și eu pot fii scorpie când vreau".














Hei! Sper ca va placut acest capitol. Vreau sa va spun ca (,) cu fiecare capitol cartea se apropie rapid de final după care s-ar putea sa încep sa editez. Dacă v-a placut sau nu îmi puteți spune printr-un comentariu.
Pupici 😚😚😚.

Catusele Iubirii Noastre (Finalizata)Where stories live. Discover now