Capitolul 16

7.4K 337 63
                                    

                    Este vineri seara și tocmai am ajuns acasă. Ce am găsit?  Exact! Christian și Piper sunt din nou în.bucătăria mea. Toată săptămâna, in fiecare seara i-am găsit aici gătind împreună. Ei spun ca "fac schimb de impresii". Stau plina de nervi toată ziua știind ce găsesc acasă. Ba chiar, joi seara Piper a rămas la noi cu scuza ca "Nu ne-am dat seama când s-a făcut asa târziu".

       Dupa ce am mâncat la cafenea alături de Aiden m-am întors acasă cât de lent am putut. Ei doi se poarta atât de comod unul cu altul.El sta îmbrăcat doar într-un maiou și pantaloni de trening iar ea im blugi și tricouri,fără sutien desigur. Unde e costumul de avocata? Sau costumul lui de șef? La mama dracului!
  

           Tocmai ce mi-am făcut baia și m-am spălat pe dinți iar acum ma îndrept spre pat. M-am așezat pe partea mea de pat la margine. Îmi plăcea ca dimineața Christian și cu mine ne trezeam îmbrățișați dar acum nu o mai facem. Ne culcam la capete opuse și asa ne trezim. Nici cafeaua nu o mai beau acasă din cauza lor. Nu mai când intru acolo parca ii și vad iar un sentiment de repulsie pune control asupra mea.

     Am cuprins perna în brate și am închis ochii adormind.

          Astăzi,fiind sâmbătă merg la serviciu tot la noua dar ma întorc la ora cinci după-amiaza. Îmbrăcată într-o pereche de blugi,un pulover negru și şortul meu ma imdrept spre prima masa de azi. Sunt în data de nouăsprezece decembrie deci este destul de frig deși nu a nins încă.Dar nici nu ma deranjează. Nu-mi place frigul deloc deși ziua mea este în ianuarie pe noua.

        -Bună dimineața! Cu ce vă pot servii?întreb eu zambitoare.
        

         -Bună dimimeata! răspund în grup cei trei copii. Eu vreau o cafea cu lapte,ea un suc de portocale iar el un expreso lung.
 

             - Sigur. Comanda dumneavoastră va sosi imediat. și cu asta m-am întors și am plecat.

              - Rebecca!  după ce am dat comanda mai departe am auzit vocea calda a lui Aiden.

                - Neața' Aiden. Ce faci de ești atât de bine dispus?

                - Pai tocmai voiam sa te întreb dacă vreți tu și Christian sa luați cina cu mine și iubita mea diseară. Sara ar fi foartea incantata.

               - Da normal ca vrem. Ar fi super. La ce ora și unde? îl întreb zâmbind.

            
              Ma uit în oglinda și nu ma recunos. Rochia neagra pe gat ce îmi pune umerii în evidenta alături de jacheta neagra și pantofii stiletto tot negria fac sa nu ma mai cunosc. Machiajul ce îmi pune ochii în evidenta ma fac sa par misteriosa mai ales cu parul meu blond îndreptat.

               Când l-am anunțat pe Christian despre cina nu a prea fost incantat deoarece, și citez "Aveam ceva planificat cu Piper" dar nu a mai spus nimic.

                 M-am întors si am ieșit din dresing ducandu-ma sa-l caut pe Christian. L-am găsit în baie. Când  l-am văzut am rămas cu gura căscată. Christian îmbrăcat în veșnicele lui costume negre și cu parul aranjat. Parca nu l-am mai văzut de atâta timp. Când m-a vazut  s-a intors cu tot spre mine și a început sa zâmbească. Nu știu de ce dar un zâmbet mi-a inflorit și mie pe buze.

               - Uau, Rebecca arati fantastic. Nici nu am cuvinte. Esti superba.

              - Mulțumesc Christian. Nici tu nu ești mai prejos. Dar de ce ești asa de fericit?

               - Pai tocmai voiam sa îți spun și ție. Piper m-a anunțat ca poate venii și ea cu noi. Sper ca pe amicul tău nu îl va deranja.

Catusele Iubirii Noastre (Finalizata)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum