Epilog

9.9K 355 19
                                    

                Doua saptamani. Doua saptamani nenorocite in care am fost o persoana slaba. Dragostea m-a schimbat si nu pot sa accept asta. Dar gata! Eu nu sunt asa! Eu nu plang. Eu sunt puternica. Dar acum nu-mi dau seama daca asta e asa sau incerc sa ma conving singură.

Dupa ce Christian a plecat se pare ca am lesnat si i-am speriat pe noii mei prieteni care au insitat sa stau la ei. Nu am încercat sa ma opun deoarece nu aveam puterea necesara si nici unde sa ma duc.

Viata mea, desi nu am vrut, a mers inainte. In fiecare zi la lucru, muncind peste program si seara plangand pana a doua zi cand totul se repeta.

Am hotărât ca imediat ce reusesc sa strang banii suficienți voi angaja un avocat pentru a divorța de Christian. Nu-mi pasa de averea lui sau orice altceva. I-am dat de ales iar el a facut-o pe propria raspundere.

Incepand de astazi am decis ca viata desi merge inainte nu ma va târî prin ea, ci voi merge cu capul sus conducand-o. Eu imi fac destinul cu propria-mi mana si nimic nu ma va opri.

Oftand obosita, ma trantesc pe patul ce mi-a fost amic si un bun ascultator al alor mele plansete si dorinte tacute.

Dupa inca o zi lunga sunt extenuata dar asa cum am zis nu voi plange sau ceva.

Am inchis ochii in dorinta de a ma odihni cateva secunde inainte de a face baie si a ma schimba cand o bataia s-a auzit in usa urmata de vocea calda si cunoscuta a Sarei.

- Hei! Pot intra? dar nu a mai asteptat un raspuns si a intrat.

- Ce faci? Ai vreun plan pentru seara acesta? ma intreaba si dupa voce imi dau seama ca immi ascunde sau planuieste ceva.

- Nu. De ce? o intreb ridicand suspicioasa din sprâncene.

- Pai eu si Aiden vrem sa iesim in oras la cina sa ca ne-am gandit ca tu ar trebui sa vii cu noi.Si nu e loc de raspunsuri negative.tonul vocii ei imi spunea clar ca nu fusese o rugaminte ci un ordin clar insa oricum cred ca mi-ar face bine sa merg asa ca de nu.

- Bine,vin. Cand plecam?

- Haide Rebecca,te rog e pentru... Stai? Tocmai ai spus da? Ohh ce bine. Credeam ca-mi va lua mult timp sa te conving. se vedea in ochii ei ca isi dorea foarte mult sa fiu acolo cu ei.

- Vom pleca peste jumatate de ora asa ca grabeste-te! Ah era sa uit. Fa-te frumoasa. spune facandu-mi cu ochiul inainte sa se strecoare pe usa maronie din lemn.

Am clatinat din cap amuzata de prietena mea si m-am indreptat spre dulapul mic dar suficient pentru mine. In cursul a acestor doua saptamani Aiden s-a dus la Christian pentru a-mi lua cateva haine. I-am spus sa aleaga cat mai simplu si asa a facut. Mi-a adus colanti, blugi,tricouri, bluze si lenjerie. La pantofi a fost putin mai variat si pe langa tenesi si adidasi a mai adaugat si niste pantofi cu toc si ghete . Desigur ca s-a intalnit cu Christian ,care a insistat sa ia cat vrea, dar am insistat sa nu-mi spuna ce facea sau orice alt amanunt despre el. Nu ma interesa nimic despre el sau viata lui. Sa faca ce vrea. Pun pariu ca acum e cu nemernica aia de Piper si rad de mine si unt fericiti ca au scapat de mine. Defapt, probabil ca se gandesc sa se casatoreasca dupa ce scap de mine definitiv. De data asta am clatinat din cap pentru a alunga imaginea lui Christian si Piper la o nunta. La nunta mea. Nu a fost cine stie ce dar acum and ma gandesc la cea fost imi dau seama ca era perfect. Totul.

Cu o furie care nu stiu de unde a izvorat,am apucat o pereche de blugi nergi cu talia pana sub buric si doua taieturi pe genunghi,o bluza cu maneca lunga care totusi imi lasa o particica mica,dar existenta de abdomen la vedere,o pereche de bocanci si o jacheta din piele intoarsa verde inchis si o gluga cu banita. Parul l-am lasat asa cum era adica saten si putin ondulat. Ador cum arat este perfect. M-am si machiat putin adica doar fond de ten putin rimel si dermatograf. Arata bine pentru cineva care a plans destul de mult si care nu doarme.

Catusele Iubirii Noastre (Finalizata)Where stories live. Discover now