Multumiri

6.9K 145 14
                                    

Pai... Nici nu stiu cum sa incep... Nu credeam ca voi termina cartea asta niciodata d-apoi in cateva luni. Stiu ca nu e cea mai buna carte si ca putin(mai mult) cliseica dar e a mea si sunt destul de mandra de mine. Sper ca celelalte sa fie de cel putin doua ori mai buna.

In primul rand (ma simt ca atunci  cand fac o argumentare :)) ), vreau sa-i multumesc sororii mele ( Larisa-Gabriela ) care dupa fiecare capitol in care era ceva ce ei nu-i convenea venea la mine, imi dadea o palma dupa ceafa si spune ,, De ce ai facut asta!" si pentru nenumaratele ei pareri.

Ii multumesc din toata inima lui Maia_World. O prietena adevarata,care desi nu ne cunoastem in realitate avem atate in comun si nu numai. Iti multumesc pentru ca m-a asculti si pentru toate sfaturile si pentru toate complimentele exagerate pe care mi le faci.

Le mai multumes si lui Rose_Le_Ti , Night_star_forever , si lui SaraPopLove pentru toate comentariile frumoase si incurajatoare si entru ca cititi ceea ce scriu eu aici.

Si nu in ultimul rand, voua tuturor care ati citit chiar si un singur capitol. Fara voi cartea asta nu exista deci este si a voastra. Sper sa va placa la fel de mult si ceelalte lucrari ale mele.

Va anunt ca aceasta carte va fi finalizata acum dar voi mai posta descrierea de la volumul doi cand il voi incepe. Si deasemenea cartea va intra inceand de acum in editari pentru ca are nevoie. In principiu nu se va schimba prea mult. 

VA IUBESC MULT!!!!

Catusele Iubirii Noastre (Finalizata)Where stories live. Discover now