ne tür bir manyaksın sen

518 50 50
                                    

Arkadaşlar bu kitabın bölümleri kısa olduğu için sık koyacağım .

   Mira telefonumda jellal olan konuşmamı okurken her satırda gözleri daha da açılıyordu. Sonra bana bakıp azarlayıcı bir tavırla " ne lan bu " dedi. Ben işaret parmağımı dudağıma getirip sus işareti yaparak " sessiz ol annem aşağıda " dedim. Odam da yatağın üstünde bağdaş kurup karşılıklı oturuyorduk. Mira kapıya bir göz attıktan sonra bana sinirli bir şekilde sesini kısarak " kızım sen manyakmısın adama direk aşkını ilan etmişsin " dedi. Alıngan bir şekilde " ne var ya yüzüne söyleyemiyorum bari telefonda söyleyeyim " dedim. Mira sakin bir şekilde " tamam bu olabilir " patlamaya hazır bir şekilde jellale yolladığım fotoğrafı bana göstererek " ama bunu yollamak nedir lan " sonra resme bir daha bakarak " ayrıca sen bunu nasıl çektin lan " diye sordu.

   Jellal kampta ki basketbol antremanını uzatıp akşam on ikide kaldığı için kaplıcaya en son giren kişi olmuştu. Havuzun oraya geldiğinde etrafını inceleyerek kimsenin olmadığını farkedip rahat bir şekilde havuza girmişti. Tabi kızlar bölgesinden bir kızın üstünde havluyla aradaki duvara tırmanıp binbir sorlukla onu röntgenlediğinden habersiz... erza tüm gücüyle duvara asılıp Çep telefonuna engel olan buharları üfleyerek uzaklaştırmaya çalışarak " yaaa bir defolun göremiyorum " diye fısıldadı. Sonunda güzel bir pos yakalayınca çekip sevinç çığlığı atıp tutunduğu duvarı yanlışlıkla bırakıp yere yüz üstü kapaklanmıştı. Jellal bir kız çığlığı duyunca duvara dönüp " sanırım kızlar tarafında hala birileri banyo yapıyor " diye kendi kendine söylendi.

   Bunu anlattığımdan beri Mira ağzı bir karış açık " sen sabuna basıp kaydığın için burnun kanamamışmıydı " diye sordu. Rahat bir şekilde omuzumu silkerek " yok be o an jellali gördüğüm için her zamanki boşalmalarımdan biriydi o " dedim. Mira dehşet "  düştüğün içinde mi kanamamıştı burnun " dedi. Niye bu kadar şaşırdı bu... kaşlarımı çatarak  " saçmalama düşerek burun mu Kanar " diye çıkıştım. Mira sadece " bazen beni  korkutuyorsun " demekle yetinmişti.

    Sinirli bir şekilde " bu da ne demek Mira " diye çıkışırken telefonum titremişti. Mesaj panosuna baktığımda... kalbim yerinden çıkacak gibi hissediyordum. Mira ya bakarak heyecanla " Mira o " dedim. Mira da ekrana bakarak " e baksana o zaman gerizekalı " dedi. Mesaj kutusunu açtığımda

Jellal: hala sorumu cevaplamadın

Okuduğumuzda Mira direk bana dönerek " niye cevaplamadın lan " dedi. Emin olmayan bir şekilde " ne diyeceğimi bilemedim " dedim. Mira sinirlenerek " tabiki de kızım diyeceksin salak " dedi. Bende cevap yazarak...

Bilinmeyen numara: tabikide kızım salak

  Cevabı gönderirken Mira sadece elini alnına vurmakla yetinmişti.

Jellal: cevap tarzın hoşuma gitmedi ama yinede içim rahatladı

  Mira ya heyecanla " kız olduğuma sevinmiş " dedim. Mira bana cins cins bakarak " erkek olduğuna mı sevinseydi " diye sordu. O sırada jellalden bir mesaj daha gelmişti.

   Jellal: şimdi özel hayatıma tecavüz ettiğin için seni polise vermemi istemiyorsan o resimlerin hepsini çabuk sil

  Şaşkın bir şekilde telefona bakarken Mira gayet doğalmış gibi " bunu demesi çok doğal " dedi. Yutkunarak hemen  cevap yazmaya başlamıştım.

  Bilinmeyen numara : Üzgünüm ama imkansız

Jellal: nedenmiş o bence kolay bir şey olmalı

Bilinmeyen numara: Hayır aksine çok zor

  Yutkunarak alt dudaklarımı ısırırken binbir sorlukla

Bilinmeyen numara: çünkü bu resimlere baktıkça neşe ve yaşama sevinci buluyorum.

Bilinmeyen numara: beni polise ver umurumda değil ama fotığraflar olmaz

Merhaba ben sapık ( jerza texting )حيث تعيش القصص. اكتشف الآن