o erza mı?

313 36 28
                                    

   Laxus çatı katına doğru çıkarken geç kaldığının farkındaydı. Sebebi ise jellalin dünden beri kendisine kıllanmasından dolayı onu rahat bırakmamasından dolayı atlatmak çok zor olmuştu. Natsu ve graye borçlu olmak ise her ne kadar sinirlerini bozsada çıkardıkları kavga sayesinde sıvışabilmişti. Merdivenlerden yukarı çıkıp kapıyı açtığında miranın duvar dibine sinip sıkılmış bir şekilde ofladığını görünce mahcup bir şekilde elini sallayarak " kusura bakma geç kaldım " dedi. Mira yanaklarını şişirip somurtarak " niye geç kaldığını söylemene gerek yok anlayabiliyorum " dedi. Laxus miranın yanına doğru gidip kenara yaslanıp okul bahçesini izleyerek alaycı bir şekilde " aile ilgisi ve sevgisinden yoksun " diyince mira başını kaldırıp laxusa bakmaya başladı. Laxus miranın bakışlarını hissedip sözüne devam ederek " ev işlerinden anlayan " dediğinde kız  kaşlarını çatmaya başlamıştı. Laxus baygın bakışlarla " üç kere intihara başvurmuş " dediği an direk mira dehşet ve surat ifadesiyle ayağa kalktığında laxus göz ucuyla miraya bakarak " tanıdık mı geldi " diye sordu.

   Mira bir kaç adım geri çekilip laxusa bakmaya devam ederken ... laxus aklına bir şey gelmişcesine yüzünü tamamen miraya dönüp ellerini balkonun iki yanına koyarak alayla " haa bu arada benim bir anti fanım " dedi. Mira kaşlarını çatıp yumruğunu sıkarak " nasıl anladın " diye sordu. Laxus lakayt bir tavırla gökyüzünü izleyerek " pek bir şey yapmadım. " miraya bakarak " senin arkadaşının salaklığı ve benim arkadaşımın üstün zekası sağolsun " gülümseyerek " parçaları birleştirmek kolay oldu. " dedi. Mira bıkkın bir şekilde eliyle alnına vurarak " offf bu kız beni öldürecek " dedi. Laxus başını hafifçe yana yatırarak " anlayamıyorum arkadaşkarının niye böyle sapıklık yapmasına izin veriyorsun  " dedi. Mira hararetli bir şekilde " benin arkadaşlarım sapık değil " derken bu dediğine kendi bile inanmazken laxus kollarını önünde bağlayıp tek kaşı havada " emin misin " diye sordu.

   Mira dediklerini düşünürken utançtan kızarmaya başlayıp saçlarıyla oynayarak başka bir tarafa bakıp geveleyerek " juvia konusunda bir şey diyemem erza ise bazen korkutucu olabiliyor  " diye geveledi. Laxus acır bir şekilde grayin halini hatırlayarak "juvia için bir zahmet çocuk bir hafta boyunca tecavüze uğrama korkusundan okula gelemedi " dedi. Mira utangaç bir şekilde başını eğerek " gerçekten çok üzgünüm " dedi. Laxus miranın bu halini görünce kendini tutamadan kahkaha atmaya başlamıştı. Mira sinirden yanaklarını şişirip laxusun göğsünü yumruklayarak " bunda komik olan ne var " diye bağırıyordu.

  Laxus kızın bleklerini yakalayıp tam yüzüne özlrmle baktı. Mira adamın kendisine aşkla bakan lavivert gözlerini görünce kızarıp bleklerini kurtararak geri çekilirken laxus ciddi bir surat ifadesiyle " erzaya neden jellalin onu sevdiğini söylemedin " diye sordu. Mira laxusun gözlerinin içine bakarak tüm ciddiliğiyle " çünkü ona güvenmiyorum " ellerini arkasında birleştirip yere bakarak " yada ikna olmam lazım " dedi. Laxus derin bir nefes alarak miraya bakarak " bunu beni göze alarak mı söylüyorsun peki " diye sordu. Mira cevap vermeyince nefesini vererek üzgün bir şekilde " o gün kü şey benim hatam değildi " dedi. Mira başını sallayarak " evet seni öpen lizdi senin bir suçun yoktu ama ben senin suçsuzluğunu farkettiğimde ise sen çoktan başka bir kızla " sinir ve üzüntüden sözünü bitirememişti. Laxus başka bir tarafa bakarak " bana inanmadığın için öfkelenip saçma hareketler yapmıştım " dedi.

  Mira laxusa bakarak " onlara bir süre zaman verebilirmiyiz kendi kendilerine öğrensinler " dedi. Laxus rahat bir tavırla omuzlarını silkerek " senin arkadaşın salaklıklarına devam ederse jellalin onu bulması yakındır zaten " dedi. Mira oflayarak başını iki yana sallamıştı. Bir kızın şaşkın bir şekilde " heee gurursuz kaltak laxusa geri mi dönüyor  " diye bağırınca ikiside o tarafa baktı. Mira karşısındaki eskiden başkanı olduğu bekaret kulübünün şimdiki başkanına baktı sonra derin bir nefes alıp zavallı diyen bir bakış attıktan hemen sonra merdivenlerden aşağıya inmişti. Kız mirayı küçümser bir şekilde bakarken laxus elleri cebinde çenesi havada kim bu keko diyen bir bakışla kıza doğru yürüyerek " sen şu sözde bekaret kulübü üyesi değilmisin " dedi. Kız küstah bir şekilde " artık başkanıyım mira atıldığından beri " dedi. Laxus hakaret eder bir şekilde kıza bakarak yanından geçerken alaylı bir gülümsemeyle " basketbol takımındaki herkesin altına yatmana rağmen mi " dediğinde kız kıpkırmızı kesilip tereddütlü bir şekilde laxusa bakarken... laxus iğneleyici bir kahkaha atarak " doğru yaaa sen benle de yatmıştın " diye bilerek bağırdı.

Merhaba ben sapık ( jerza texting )Where stories live. Discover now