Seni tanımak istiyorum

241 29 25
                                    

  Erza sınıfta tek başına otururken  dün gecenin etkisinde hala sıkıntılı bir şekilde yüzünü sıraya dayamıştı. Haleda dün gece neler olduğunu idrak etmeye çalışırken önündeki sıranın sandalyenin sırası çekilip birinin öne oturduğunu bile farketmedi. Ayaklarıyla saçma bir ritim tutup oflarken " dün gece neler olduğunu anlayamadın mı haleda " dedi. Erza sesi duyar duymaz hemen başını kaldırdığında o çok sevdiği mavi gözleri görünce  kıpkırmızı kesilerek oturduğu sandalyeye yapışarak " ne arıyorsun sen burada " dedi. Sınıfta ki üç beş kişi dönüp erza utanarak ağzını iyice kapatırken jellal onlara dönüp göz ucuyla baktıktan sonra inkazsız bir şey isterken takındığı gülüşünü yaparak " bizi biraz yalnız bırakabilir misiniz " dedi. Kız erkek farketmeden hepsinin yanakları kızarıp " tabi " kekeleyerek çıktılar.

   Erza daha da ürkerek jellale bakarken... jellal çapkın bir gülüşle erza ya dönüp onun endişeli yüzünü görünce yüzü alaycı bir gülüşe dönerek " sakin ol seni yemeyeceğim " dedi. Erza yutkunurken jellal erzanın sıra üzerindeki elini avuçları alıp ince uzun parmaklarıyla kızın elini okşayarak dalgın bir şekilde " bu ellerin kendine özgü bir tadı var " dedi. Erza hiç bir şey anlamayarak " efendim " deyince... jellal samimi bir gülümsemeyle erzanın yüzüne bakıp " dedem: insanların kendine özgü tadları vardır. Bu yemeklerine de yansır. Der " dedi. Anlamışçasına başını sallarken jellal erzanın avunu yanağına bastırarak " senin yemeklerinde çok lezzetliy di " dedi.

  Erza utanarak başını eğerek " teşekkür ederim " dedi. Jellal kızık erzaya bakıp kızarmış yanaklarını görünce iyicene gülerek " seni daha yakından tanımak istiyorum " dedi. Erza sadece ona bakmakla yetinmişti.

Merhaba ben sapık ( jerza texting )Where stories live. Discover now