kim bu

352 43 43
                                    

   Jellal soğuk suyun altında rahatlamaya çalışırken dünkü mesajlaşmalardan aldığı ipuçlarını düşünüyordu. " intihara meyilli, ev işlerinden anlayan, büyük ihtimal içe kapanık bir kız " diye söylenirken. .. yandaki duştan belinde havluyla çıkmakta olan laxus " ne mırıldanıyorsun sen " diyerek dolabının önüne gelip  bir baş havlusu alıp ıslak sarı saçlarını kurulamaya başladı. Jellal musluğu kapatıp beline vücut havlusunu sarıp duş kapağını açıp çıkarken " dünkü topladığım ipuçlarını düşünüyordum " diyerek o da dolabından bir baş havlusu alıp saçını kurulamaya başladı. Islak saçları etrafta uçuşunca karşı konulmaz bir manzara sergiliyordu.

   Erkek soyunma odasının üstündeki pencereden jellali izlemek te olupda hiç bir şey duymayan  erza ise onun mükemmel vücudunda akan her su damlasını gördüğün kızgın tavaya konmuş tereyağı gibi eriyordu. Derin derin nefesler alıp alt dudağını ısırarak " tanrım Mira burası çok sıcak değil mi " dedi. Mira gözlerini devirip devirip arkadaşının bu davranışlarından dolayı rahatsızlığını belli eden bir tavırla " erza çabuk burdan gidelim yakalanırsak çok fena olur " dedi. Erza su içtikten dudağını yalayan jellalin etrafına yaydığı feromonların( erkek parfüm kullanılan cinsellik hormonu) etkisinde pencereye iyicene yapışarak " geçen günkü gribin etkisinden hala kurtulamadı sanırım kilo vermiş ama bu onun mükemmelliğini yine de etkilemedi " dedi. Mira dehşet içerisinde "  sana inanamıyorum erza " oda erzanın üzerinde olduğu çöp konteynırına onu indirmek için çıkarak " bu kadarı da çok fazla " diyerek erzanın arkasından pencerede laxusu görünce dona kalmıştı. Üstünde sadece okul pantolonuyla dolabı kurcalayan laxusun sırt kasları ve aykırı dövmelerini görünce özlemle " lanet olası daha fazla kas yapmış " oda erza gibi derin nefesler almaya başlayarak " vücuduna yaptırdığı dövmeyle daha da seksi olmuş " dedi. Erza miraya dönüp ona şaşkın bir şekilde bakınca hemen kendine geldi. Kıpkırmızı kesilip inkar etmeye başlayarak erzayı hemen çöp konyeynırından indirerek " yeter bu kadar gidiyoruz burdan " dedi. Erza isyan ederek yine pencereye gitmeye çalışarak " Hayır daha resim çekmedim " diye isyan ediyordu. Mira çocuk gibi mırıldanan erzayı kolundan sürükleyerek " kes şunu erza bazen çok abartıyorsun harbiden " diyerek çoktan onu binadan uzaklaştırmıştı.

   Yarım saat sonra jellal telefonuna gelen mesajla öğle yemeğini bir kenara bırakıp mesaja baktı.

Bilinmeyen numara : kilo vermişsin doktorun sana verdiği vitaminleri kullanıyor musun?

   Jellal bu soru karşısında şok içerisinde ekrana bakıyordu.

   Jellal: yok artık doktordan aldığım ilaçlarıdamı biliyorsun.

   Bilinmeyen numara: tabikide doktorumuz aynı sonuçta

   Jellal ekrana soru soran gözlerle bakıyordu. Sonra son Mesaj silinince heyecanlı ve zafer kazanmış bir şekilde gülmeye başladı.

Merhaba ben sapık ( jerza texting )Where stories live. Discover now