gerçekten mi?

374 40 39
                                    

   Erza üstünde sadece gerardın daha yürüttüğü tşörtlerinden biri yatağında uzanmış arada tşörtü gerarddan kalan kokuyu koklayarak " bugün resmen bu kokuyu ondan aldım " diye mırıldandı. Şimdi yeniden kokladığında yetersiz gelneye başladığını düşünüyordu.  elleri dudaklarında haleda bugün revirde olanların gerçek olup olmadığı hakkında kendi zihninde çelişirken... aklına gelebilecek en korkunç ihtimal gelmişti. Öpüşmeden önce dediği son söz ( seni niye daha önce farketmedin ) sözü aklına geldikçe tüyleri diken diken olup cenin posizyonuna geçmişti. Bu sözü daha önce bir kaç kıza daha dediğini hatırlayıp iyice gerilerek " olamaz " dedi.

   Mira elinde içinde ılık süt olan iki kupayla odaya girdiğinde erzanın baddaniye ye sarılıp cenin posizyonunda yattığını görünce gözlerini devirerek " erza ne bu halin bugün en mutlu günün olması gerekmiyor mu " diye söylenerek kupaları komudinin üstüne koymuştu. Erza tşört bir omuzundan kaymış depresif bir şekilde kalkarak battaniyeyi üstünden çekip bacaklarını kalçasının altında toplayarak " mira " diye seslendi. Mira meraklı bir şekilde erzanın yanına oturarak " efendim " dedi. Erza ciddi bir şekilde kıza bakarak " jellal bazen bir kızı gözüne kestirip onu alana kadar da kızı bırakmaz " dedi. Mira erzanın endişesini anlayıp yutkunmuştu. Erza ellerini önünde tutup bitkin bir şekilde " jellalin bu seferki hedefi sence benmiyim " diye sorduğunda mira şaşırmıştı. Aklına laxusla olan konuşma gelmeye başlamıştı.

Flashback

   Mirajane endişeli bir şekilde erzayı arıyordu. Merdivenlerden aşağı inerken jellalin erza kucağına aldığını görünce şaşkınlıktan çığlık atmamak için eliyle ağzını kapatıp hemen onların görmeyeceği bit yere saklanmıştı. Jellalin erzayla revire doğru gittiklerini görünce tam peşlerinden gidecekken... birinin kolundan tutup sırtını duvara yapıştırması bir olmuştu. Şaşkın bir şekilde onu duvarda sıkıştıran laxusa bakarken laxus gayet lakayt bir tavırla elini miranın baş hizasında duvara koyup diğer eliylede saçından bir tutam alıp oynayarak " yerinde olsam araya girmezdim " dedi. Mira laxusun böyle araya girmesine sinirlenerek laxusun saçıyla olan eline vurup adam alaylı bir şekilde elleri havada kızdan uzaklaşırken mira adama doğru yürüyerek " arkadaşın bu zefer gözüne erzayımı kestirdi " diye sordu. Laxus düşünceli bir şekil tavana bakıp elleri ceplerinde " hem öyle hem değil " dedi. Mira hiç bir şey anlamayarak " ne demek bu " dedi. Laxus miraya özlemle bakarak " anla işte senin cadaloz arkadaşın benim kafama masa fırlatırken benin manyak arkadaşım ona aşık oldu " dedi. Mira inanamaz bir şekilde laxusa bakarak " gerçekten mi " diye sordu. Mira çok iyi biliyordu. Laxus her ne kadar şerefsiz ve uyuz bir insan olsada asla yalan söylemezdi. Laxus bıkkın bir şekilde nefesini vererek " hiç sorma ondan vazgeçmesi için o kadar dil döktüm ama yok " dedi.

    Mira arkadaşı için sevinçten gülümsemeye başlarken... laxus bu manzarayı her ne kadar çok izlemek istesede merdiven başlarında hemşireyi görünce " a ahhh bak bu sıkıntı " diyerek merdivenlerden inmeye başlarken durup miraya piç soğuklukla elleri cebinde " bu arada jellalin not defterinde çok ilginç bir liste vardı " diyerek merdivenlerden inmeye devam etmişti. Mira laxusun bu sözleri söylerkenki ses tonundan kesinlikle hoşlanmamıştı. Oda laxusun peşinden giderek " ne listesi bu " diye sordu. Laxus bu durumdan dolayı piç sırıtmayla elleri ceplerinde " bilmem ilgini çekermiki " mira ani dönüş yapıp başını hafif yana yatırarak " ama liste bir sapıkla ilgiliydi " deyip yoluna devam ediip revirin kapısını açmıştı. Mira ise arkada başından aşağıya kaynar sular döküldüğünü hissediyordu.

Flashback sonu

   Mira düşüncelerinden çıkıp erzaya bakarak ciddi bir şelilde " madem bu kadar çok merak ediyorsun " başıyla telefonunu göstererek " niye ona sormuyorsun " diye sordu

Merhaba ben sapık ( jerza texting )Where stories live. Discover now