röntgenciliğe son

316 37 15
                                    

   Laxus duyduklarını idrak etmek isyercesine gözlerini bir kaç kere kırpıştırtan sonra  " bu ne lan " dedi.  Jellal hala olayın etkisinde soğumuş kahvesine boş gözlerle bakarak " ben bile anlamamışken senin anlaman olası değil zaten " dedi. Laxus jellalin anlattıklarını yeniden düşünürken sinirden gülmeye başlayarak  " harbiden ocakta yemeğim var mı dedi " diye sordu. Jellal sinirden kahkaha atmaya başlayarak " hiç sorma ya " dedi.

  O sırada Mira ağzı açık erzaya bakarak  işaret parmağını kaldırarak " bir saniye sen herifin evinde tam uykuya dalmışken sana mesaj atıyor. Ondan sonra seni evde yakalayıp
Sana tehditkar  bir kaç dakika yaşattıktan sonra onunla deli gibi öpüşüp akla gelebilecek en uyduruk bahane ile de kaçtın öyle mi " diye sordu. Başını deli gibi   sallayarak " evet aynen öyle oldu " dedi. Mira erzanın iki gözünün ortasına bir çemdik atarak " gerizekalı mısın ya polise verirse ne olacak " diye sordu. Erza ürkerek " yaparmı gerçekten öyle bir şey " diye sordu.Mira omuzlarını silkerek " ne bileyim ben onu en iyi sen tanıyorsun " dedi. Erza depresyona girmeye hazır sıraya başını eğerek " o konularda çok dengesiz biri " dedi. Mira alaylı bir şekilde  " vah vah yazık sana " dedi.

   Erza atarlı bir şekilde  " Mira yaa biraz yardımcı olsana yaaa " diye cırladı. Mira erzaya gerizekalı diyen bir bakışla " şimdi onu boşver de " sınıfta onları dinleyen biri varmı diye kontrol ettikten sonra " sana önerim bir süre  jellali rontgenlemeyi kes " dedi. Erza kendini savunurcasına " o röntgencilik değil araştırma bir kere " deyince Mira kaşlarını çatarak " tabi tabi " dedi. Erza yanaklarını şişirerek somurturken Mira ciddi bir ses tonuyla " neyse dediğimi duydun bu röntgenlik işini bırakacaksın " dedi. Erza bu durumun zorluğundan dolayı yutkunmakla geçindi.

Merhaba ben sapık ( jerza texting )Where stories live. Discover now