benim eğlencem

314 38 12
                                    

   Önceki bölümden dört saat önce

   Jellal keyifli bir şekilde gülümseyerek elleri cebinde laxusun evine doğru gidiyordu. Arka bahçesinde oturduğunu görünce... bahçe duvarının üstünden sessizce atlayıp masada  kitabına gömülen laxusun tam karşısındaki sandalyeyi çekip oturdu. Laxus hala hiç oraya bakmadan " ne diyeceksen sonra de moruk " dedi. Jellal ellerini çenesinin altında birleştirerek " gerçekten herkesi hemen terslemeyi bırakmalısın " dedi. Laxus şaşkın bir şekilde jellale bakarak " sen fuyukide değilmiydin " dedi. Jellal pişkin bir gülümsemeyle " uçağım biraz önce indi " dedi. Laxus anlamış bir şekilde başını sallayarak " dedendemi geldi " dedi.

   Jellal hayır anlamında başını sallayarak " hayır dedem fuyukide önemli bir ameliyat için kalmak zorunda kaldı." Dedi. Laxus dudaklarını büzerek  " senin deden haleda ameliyatlara giriyor mu " diye sordu. Jellal omzunu silkerek " mecbur olduğunda giriyor " dedi.  Laxus tek kaşı havada " peki sen niye burdasın " diye sordu. Jellal başını hafifçe yana yatırıp pişkin bir gülümseme ile " sapığıma  ufak bir oyun oynayacağım " dedi. Laxus kaşlarını çatarak " onu buldun mu " diye sordu. Jellal sinsi bir gülümseme ile kaşlarını çatarak " laxus hadi benden önce buldun onu değil mi " dedi.

   Laxus başta şaşırsada sonra kıs kıs  gülmeye başlayarak " çaktınmı lan hemen " dedi.  Jellal dirseklerini masaya dayayıp ellerini çenesinin altında birleştirip omzunu silkmekle yetindi. Laxus kaşlarını çatıp  kolunu sandalyenin sırtına koyup kaba bir oturuş sergileyerek " ne yani kim olduğunu öğrenip hazıramı konmaya planlıyorsun " alaycı bir tavırla başını geriye yaslıyarak " hani Jellal fernandes zor işlerin adamıydı " dedi. Jellal gözlerini devirerek " sana kim olduğunu sordum mu  " dudaklarını büzerek " kendi başıma öğreneceğim diğer türlü tüm eğlence kaçar " dedi. Laxus şaşkın bir şekilde hayal kırıklığıyla " ne yani söylemediğim için normal arkadaşlar gibi kızıp atarlanarak ( bana ihanet ettin ) diye kavga etmeyecekmisin " diye sordu. Jellal şaka mısın sen diyen bir surat ifadesiyle " laxus  biz normal arkadaşlar mıyız " diye sordu. Laxus alayla gülmeye başlayarak " neremiz normal lan bizim " diye sordu.

   Laxus konuyu değiştirerek " eee nasıl bulacaksın peki " diye sordu. Jellal laxusa yaramaz bir çocuk gibi bakarak " ufak bir oyun oynayacağım " laxusa alaycı bir uyarıyla " ama tabi burada olduğumu kimse bilmezse " dedi. Laxus kıs kıs gülerek " boş boğaz bir herife mi benziyorum " dedi. Jellal saatine bakarak " güzel şu anda evime girmiş olmalı " dedi.
       

Merhaba ben sapık ( jerza texting )Where stories live. Discover now