adrenalin

352 42 58
                                    

   Kalbim Bir kuş sanki göğsümün içinde ve çıkmak için çırpınırcasına hızlı atıyordu. Elimi göğsüme bastırarak kalbimin sakinleşmesini bekledim ama nafile şu anda bir eve resmen hırsız gibi girecektim. Hoş bunu ilk kez yapmıyorum. Jellalin evine daha önce de gizlice girdim. Fakat bu sefer kimsenin olmadığı gecede onun kıyafetlerini giyip yatağında uyuyacaktım. Şimdi kesinlikle benim için " manyak mı bu kız " diyorsunuzdur. Evet böyle konularda sanırım mira haklı akli dengemi kaybediyorum.

   Şimdi bana bir konudada kızıyorsunuzdur. Madem bu tür tehlikeli şeyleri göze alacak kadar cesaretin var. Neden karşısına çıkıp duygularından bahsetmiyorsun. Böyle düşünenler kesin vardır. Aslında ben korkuyorum... sebebi ise reddedilmek. Ona hayran olan kızları umirsamayışına tanık oldum. Çok acımasız bir şekilde bir çok kızı reddedişine tanık oldum. Hatta onları peçete gibi kullanışına bile tanık oldum. Bende öyle olmaktan korkuyorum. Ama o kızların duygularını ve hayranlıklarını gurursuz bir şekilde sergilerkenki cesaretlerini kıskanıyorum.

   Şu anda evlerine doğru gidiyorum. Eski otantik japon evlerindendi daha doğrusu bir dojo.... binanın büyüklüğünü görünce ürpermeden edemiyorum. Burada sadece iki kişi yaşamak... yutkunarak bahçe duvarına tırmandım. Beş saniyemi bile almamıştı. Artık bu tür şeylerde uzmanlaştım. Duvarın üstündan atlayarak içeri girmeyi başardım. Derin bir nefes aldıktan sonra evin olduğu binaya baktım. Giriş kapısından artık giremezdim. Çünkü güvenliğin yeni şifresini bilmiyordum. Evet doğru anladınız otantik japon evinin güvenlik sistemi var. Bahçeye bakan cam kapılara doğru gitmeye karar verdim.

  Japon evi olmasına rağmen hava koşulları için modernleştirilmişti

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

  Japon evi olmasına rağmen hava koşulları için modernleştirilmişti. Jellal ve dedesinin her yaz tamirci gibi bu evde tamirci gibi çalışmalarına az tanıklık etmedim. Bazen jellalin elinde çekicle üstünde sadece işçi pantolonuhla çatıda ağzında çivi çakışına az rastlamadım. İnanırmısınız çok seksi oluyor. Bahçe kapısına geldiğimde güvenlik sisteminde şifreyi girdim. Rahat bir şekilde nefesimi verdim. Çünkü bunun şifresini değiştirmemişler. İçeri girerek direk mutfağın olduğu tarafa gittim. Artık rahattım en büyük güvenlik sistemini halletmiştim. Bugünkü planlarımdan bir diğeri ise jellal ve dedesine obento hazırlayacaktım. Şimdi diyeceksiniz neden dedesine hazırlıyorsun diye... çünkü aoda sanı da çok seviyorum. Jellalin dedesi olamayacak kadar sempatik bir insandı.

   Mutfağa girdiğimde ışığı yakıp çantamı masalarının üstüne bıraktım. Derin bir nefes alarak kapuşonlu çeketimi çıkarıp kollarımı sıvayıp eyrafa baktım. Çok sade ve çok az eşya var. Böyle nasıl yaşıyorlar harbiden... neyse yemek yapmaya başlamalıyım. Mutfağa girdiğimde jellalin önlüğünü hrmen bulmuştum. Mutfağa baktığımda ufak olmasına rağmen düzenliydi. Bu gerçekten çok hayranlık veriyor.

Erzanın yaptığı obento

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Erzanın yaptığı obento

  Yaptığım bentoya bakarken düşünmeden edemiyordum. Çok mu az oldu yaaaa... bir kap daha mı yapsam. Hem o çok sevdiği peynirli sandviçten kendi yarattığım tariflede yapmak istiyorum. Bulaşıklara baktığımda ise ürkmeden edemedim. Bune böyle nasıl bu kadar çok bulaşık oldu. Bentoda sadece yedi çeşit yemek vardı. Kollarımı öne eğerek " yapacak bir şey yok " diye mırıldandım. Ve bu sefer bulaşıkları yıkamak için kolları sıvadım.

   En sonunda jellalin odasına girebilmiştim. Burdada nerede hiç eşya yok gibi ve yer yatağında yatıyordu. Dolabına yönelip kapağı çekip kyafetlerine baktım. Her zamanki gibi düzenliydi. Benim dolabımdan bile düzenli resmen kendimden utanacaktım. Geceleri giydiğini düşündüğüm uzun kollu beyaz tşörtü wlime aldım. Burnuma doğru getirdiğimde resmen kendimden geçiyordum kesinlikle en son bunu giydi. Kokusu mükemmeldi. Üstümdeki her şeyi çıkarıp sadece iç çamaşırlarımla kalmıştım. Onu üstüme geçirirken kokusu burnuma dolmuştu. Jellal üzgünüm ama bunada el koyacağım. Işığı kapatarak artık yatağa gireceğim kafamı yastığa koyarken kendimi onun kolları tarafından sarmalanmış gibi hissettim. Bu onun kucağında revire taşındığım zamanki gibi değildi. Fakat yakındı... gözlerim tamamen uykuya kapanırken... telefonum öttü. Hangi dingil lan bu saatte... elime alıp mesajı okuduğumda resmen dona kaldım.

Jellal: yatağım rahat mı bari

Merhaba ben sapık ( jerza texting )Where stories live. Discover now