58. Bölüm (Jongin?)

381 36 37
                                    


Ders bittiğinde ayrılmaz ikiliyle karşılaşmamak için hızlı adımlarla binadan çıktım. Eve yakın bir yerde her zaman gittiğimiz bir kafe vardı. Uzun süredir uğramadığımı fark edince içeri girdim. Kimseye ihtiyacım yoktu. Yalnız başıma da kahve içebilirdim.

Kahvemi alıp köşedeki masaya arkam dönük bir şekilde oturdum. Hem tekrar yapıyor hem de arkadaşlarımın mesajlarına bakıyordum.

O sırada kafede kısa süreli bir gürültü oldu. Arkamdaki masaya bir grup yerleşti. Bir yandan aralarında sohbet ediyorlardı. Konuştukları şeyi duyunca elimdekini bırakıp arkama yaslandım.

"Saçmalama, Jongin ve Sehun sevgili."

"İyi de Chanyeol onun en yakın arkadaşıymış. Partiyi Chanyeol hazırlamıştı."

"En yakın arkadaşı olabilir ama sevgilisi varken o yapacak değil ya."

"O zamanlar yeni sevgili olmuşlar. Hem Jongin iki günlük insan. Bence sen yanlış biliyorsun."

"Farkında mısın bilmiyorum ama hepimizi partiye Jongin davet etti. Öyle değil mi?"

O sırada başka biri söze girdi.

"Evet, Yoongi haklı. Beni Jongin çağırdı. Hatta kimseye söylememem için tembih etti. Muhtemelen Sehun'un kulağına gitmesin diye yaptı."

"Hepimize aynı şeyi söylediğine göre? Hala Jongin'in düzenlemediğini mi düşünüyorsun Minho? Her yerde oynaşıyorlar."

Yoongi sözü devraldığında Minho kısa süreliğine sustu. Ben de dikkat çekmemek için kahvemden birkaç yudum alıp bir şeyler yazıyormuş gibi yapıyordum. Bu konuyu neden konuştuklarını bile anlamıyordum. Neyse ki biri imdadıma yetişti.

"Arkadaşlar konu buraya nasıl geldi bilmiyorum ama partiyi düzenleyen Chanyeol. Çünkü Jongin bana söylerken partiyi onun düzenlediğini ama tek kelime etmemem gerektiğini söylemişti. Ayrıca eski okul arkadaşlarını çağırmışlar. Onlara Jongin'in ulaşması çok zor. Şimdi konuyu kapatabilir miyiz?"

Beynim başından beri algılamakta zorlanıyordu. Jongin mi? Duyduklarımın tamamı gerçekse hedef oydu. Jongin.. Bana mesaj atan gerçekten o olamazdı değil mi?

Evet, ondan yardım istemiştim. Ama üniversitedekileri çağıracak olan kişi sapığımdı.

"Jinki öyle diyorsa doğrudur. Sanırım konu sevgililerden açılmıştı. Malum.. Yixing ve Yifan'ın sevgili olması okulda çok konuşuldu."

Ne? O ikisi sevgili miydi? Gerçekten beynim çorba olmuştu. Tüm dikkatim dağılmış, enerjim bir anda çekilmişti.

Onlara görünmeden eşyalarımı toplayıp kalktım. Bu durum her ne haltsa Sehun'la en yakın zamanda konuşmalıydım. Eğer bu iğrençliği yapan Jongin'se her şey mahvolacaktı.. En önemlisi de, arkadaşımın kalbi kırılacaktı..

What's Up? 2 ✓Where stories live. Discover now