69. Bölüm (Öp beni.)

493 39 9
                                    


Gözlerimi açtığımda Sehun yanımdaydı. Yerde oturup başımı yatağa yaslamıştım. Ağaçtan inip kollarıma yığıldığında yapabileceğim tek şey onu eve getirmekti. Bana beklediğim cevapları vermesi için uyanması gerekiyordu.

Uykusunda üzerini açtığını biliyordum. Bu yüzden hemen doğrulup yorganı kontrol ettim. Ateşi olduğu için tişörtü yoktu ve istemsizce gözlerim bedeninde geziniyordu. Ona karşı hislerimin ne olduğunu anlamak için ne yapmam gerektiğini gerçekten bilmiyordum.

Başımı sağa sola sallayıp saçma düşünceleri kafamdan attım ve eğilip yastığını düzelttim. Son kez ateşini kontrol ettim. İlaç vermek için arkamı döndüğümde elimi tuttu.

"Chanyeol?"

"Sehun? İyi misin?"

"Senin odanda mıyız?"

Gözlerini bile zor açtığı halde gülümsemeye çalışıyordu. Halsiz görüntüsüne tamamen zıt olan gücüyle elimi sımsıkı tutuyordu.

"Evet, benim odamdayız. Günlerdir neredesin sen? Orada ne işin vardı?"

"Tanrım.. Sanırım uykum geldi."

"Aç gözlerini Sehun. Bu numarayı yemeyeceğimi biliyorsun."

"Kalkmama yardım eder misin?"

Yaklaştığımda kollarını boynuma sardı. Başımı diğer tarafa çevirerek doğrulmasına yardım ettim. Arkasına yaslandığında uzaklaşmaya çalıştım. Fakat kollarını çekmediği için kıpırdayamıyordum.

"İzin verir misin?"

"Veremem Chanyeol. Gözlerime bakar mısın?"

"Sehun lütfen. Bunu daha sonra konuşacağız."

"Gözlerime bak Chanyeol."

Korkarak gözlerine baktım. Kocaman gülümsemesi ve dolu gözleriyle bana bakıyordu. Boynuma dolanan kolları hareketimi kısıtladığı için öylece duruyordum. Bir şey söyleyemeyeceğimi fark edince tekrar konuştu.

"Deneyemez miyiz?"

"N-neyi?"

Bakışlarını dudaklarıma çevirdiğinde sertçe yutkunup tekrar geri çekilmeye çalıştım.

"Senden sadece beni öpmeni istiyorum Chanyeol."

"NE?"

"Senin için zor olacaksa.. Yani gözlerini kapatamaz mısın? Benden iğrenirsen bir daha asla çizdiğin sınırdan daha fazla yaklaşmayacağım sana."

"Sehun ben.."

"Lütfen Chanyeol. Sadece bir kez.."

Kusacak gibi hissediyordum. En yakın arkadaşım benimle öpüşmek istiyordu ve ben tuhaf bir şekilde terlemeye başlamıştım. Üzerinde bir şey olmaması beni daha da geriyordu.

Bakışlarında tuhaf bir şey vardı. Sanki beni hipnotize ediyor gibiydi. Hayır diyebilecek gücü kendimde bulamıyordum. Üstelik hislerimden emin olup ona da hissettiği şeyin normal olmadığını göstermek istiyordum.

Korkarak dudaklarına yaklaştım. Dudaklarımızı birleştirdiğimde bir süre kıpırdamadan öylece durdum. Sehun dudaklarını hareket ettirirken gözlerimi sımsıkı kapattım.

Geri çekilmem gerekirken ona karşılık veriyordum. Yixing haklı olabilir miydi? Sadece bir kişi için değişmek gerçekten mümkün müydü?

Dudaklarım karıncalanırken bedenim yanıyordu. Bilmediğim bu tuhaf his beni sarmalarken kollarımı onun beline sardım. Her şey benim dışımda gelişiyor gibiydi. Ama asla onu istiyor olamazdım. Bu yüzden tekrar kontrolü ele alıp geri çekildim.

"Yapamam.."

"Bunu istiyorsun. İstedin Chanyeol. Bana karşılık verdin. Öp beni. Lütfen bir kez daha öp beni."

Gözlerimi açmıyordum. Ona baktığımda bu saçma duruma son vermem gerektiğini bir kez daha görmüş olacaktım. Belki de korktuğum buydu. İçimdeki saçma hisler çevremizdekiler yüzünden karmakarışık bir halde olduğu için sağlıklı karar veremiyordum.

Benden bir tepki göremeyince tekrar dudaklarımızı birleştirdi. Hareket ediyordu ama gözlerimi açmadığım için ne yaptığını anlamıyordum. Kucağımda hissettiğim ağırlıkla ne yapmaya çalıştığını anladım. Tekrar geri çekilmeye çalıştığımda dudaklarını dudaklarımdan çekmeden fısıldadı.

"Seni seviyorum."

Gözlerimi yavaşça açtığımda yine aynı ifadeyle karşılaştım. Dolu gözlerinin aksine kocaman gülümseyen bir Sehun..

"Seni canımı verecek kadar çok seviyorum."

Tekrar fısıldadığında kollarımı kucağımdaki bedene doladım. Denemek istiyordum. Belki onu, onun beni sevdiği gibi asla sevemeyecektim. Belki hiçbir zaman iki sevgili gibi olamayacaktık. Belki zamanla olmayacağını anlayacaktı. Belki de tam tersi olacaktı. Ama sonuç ne olursa olsun denemek istiyordum.

"Seni sevmeyi deneyeceğim. Aşık bir adam gibi.."

Aldığım karara rağmen ondan uzak durmaya çalışırken nasıl oldu da kendimi onun üzerinde buldum bilemiyordum. Geri dönüşü olmayan bir şey yapmak üzereydim ve altta olan Sehun olmasına rağmen ben daha gergindim.

"B-ben.. Şey.. İğrenmeyecek misin? Gerçekten istiyor musun?"

"Ben istiyorken sus Sehun. Lütfen.."

Dudaklarımızı birleştirip gözlerimi kapattım. Bana hissettireceği şeyi bilmek istiyordum. Hayatım boyunca en yakınım olan insanı mutlu etmek istiyordum. Ama hepsinden çok istediğim başka bir şey vardı. Sehun'un kalbimi ve bedenimi değiştirmesini istiyordum. Onu, onun beni sevdiği gibi, aynı aşkla sevmek istiyordum.

What's Up? 2 ✓Where stories live. Discover now