Имението

840 33 4
                                    

След ,,злощастния'' инцидент по-рано в коридора, се запътих към стаята си по физика. За жалост, това че закъснях малко, ми взе предните места и трябваше да се настаня на по-задните.

Седанах на един от свободните чинове, извадих си нещата от раницата и преди да се усетя някой седна до мен. Обърнах се с усмивка на лице, очаквайки да е някой познат, но усмивката ми леко спадна когато не разпознах човека пред мен.

-Здравей, аз съм Джема и съм нова.- представи се тя и ми подаде ръка. Аз я приех като не свалях усмивката от лицето ми както и тя от нейното.Усетих, че ръката й наистина е много студена, което е необичайно за човек облякъл се с зимни дрехи. Позволих си малко да я поогледам и забелязах, че има зелени очи като момчето, с което се блъснах в коридора, но има малко по-светла кафява коса. Беше наистина много красива.

-Здрасти, аз съм Дженифър.- представих се аз.

В следващия момент господин Морган влезе през вратата, както винаги с една голяма папка. 

Той не беше от учителите, които харесват професията си, защото е искал да стане бизнесмен, но майка му не му позволила. Това го знам, защото веднъж му писна от всичко, извади една бутилка водка и си разкри цялата душа пред учениците. Най-гадното беше, че те бяха толкова гадни, че заснеха клипче и го качива в интернет и сега учителят ни е още по-ядосан.

-Няма нужда да ви казвам ,,добър ден клас", защото денят никак не е хубав.- каза с намусено лице и седна на стола зад бюрото си.

Точно преди да кажа нещо вратата рязко се отвори и през нея влетя като светкавица някакво момче с черна къса коса и кафяви очи. Забелязах, че имаше и татоиривки по себе си.

-Няма ли да кажете нещо?- попита най-накрая учителя. 

-Аз съм Зейн Малик.- каза с усмивка и тръгна към един свободен чин.

-Знам кой си, но тъй като закъсня за часа ми трябва да се извиниш.- отвърна сърдито учителя.

Зейн се обърна към него с повдигнати от почуда вежди.

-Моля?- попита през смях.- Извинете ме, но явно трябва да си изясним някой правила.- започна като бавно се приближаваше към учителя.- Първо, никога не се извинявам, второ- ще влизам когато си пожелая и трето- никога повече не обличайте този костюм.

Забелязах, че учителя не помръдваше през цялото време. Все едно беше хипнотизиран. Накрая само кимна и Зейн се обърна към класа като погледа му спря на мен. Беше много странен, все едно ме разучаваше. Какво ми става? Явно не съм си доспала.

Bloody crownWhere stories live. Discover now