SEKİZİNCİ BÖLÜM

187K 12.5K 17.4K
                                    


AHALİ - SEKİZİNCİ BÖLÜM


# Jonas Brothers Ft. Miley Cyrus & Demi Lovato And Selena Gomez - Send It On  


ALEYNA,


Hiç de korkutucu olmayan korku filminin bitiminde Atakan, ''Beyler,'' dedi, kardeşlerine hitaben konuşarak. ''Bence NASA'ya haber verelim.''

''NASA ne alaka?'' dedi Lodos. O da bizim -Hakan, İlker, Atahan ve ben- gibi anlamaz bir ifadeyle Atakan'a bakıyordu.

Ofladı. ''Kimse beni anlamıyor!'' diye hayıflandı. ''Zaten beni bir ben anlıyorum. Canım kendim... Yanağımdan da şöööyle bir makas alayım,'' diye uzattı, yanağını parmaklarının arasına sıkıştırarak. ''Lanet olsun, çok tatlıyım.''

İlker konuştu. ''Kendinle sevişmeyi bitirdin mi? Anlatacak mısın artık?''

''Nasa'ya haber verelim, diyorum,'' diye tekrarladı ve devam etti. ''Aramızda bir uzaylı var, diyorum.'' Başıyla ve kaşlarıyla beni işaret etti.

Kollarımı önümde kavuşturarak, ''Yine mi uzaylı muhabbeti?'' dedim bıkkınlıkla.

''Aklıma uzaylı olmandan başka açıklama gelmiyor, ne yapayım,'' diye savundu kendini. ''Futbolu fanatiklik derecesinde seviyorsun, korku filmlerinden korkmuyorsun...''

''Harbi lan,'' dedi İlker ona hak vererek. ''Film boyunca hiç korkmadığın dikkatimden kaçmadı. İrkilmedin bile şerefsizim.'' Korkmamı bekliyormuş ve beklentilerini karşılamadığım için hayal kırıklığına uğramış gibiydi. Düzeltiyorum; beklememiş, istemişti. Evet, korkmamı istemişti.

''Hayal kırıklığına uğrattım galiba?''

''Uğrattın tabi,'' diye onayladı. ''Korkup bana sokulursun diye düşünmüştüm. Bu siktiriboktan filmi izlemeye razı gelmemin tek nedeni buydu,'' diye itiraf etti ve sırıttı.

''Kızlar korku filmi izleyince korkar diye bir kural var da ben mi bilmiyorum?'' dedim huysuz bir tonda.

''Valla bu zamana kadar bir kızla birlikte korku filmi izleyip de filmin sonunu aramızda bir kol boyu mesafeyle bitirdiğim olmamıştı. Genelde hep bana yanaşırlar,'' dedi ve dudaklarındaki sırıtış yerini korurken ekledi: ''İlkimsin yani, prenses.'' Göz kırptı.

''Kına yakayım bari,'' dedim alayla.

''O kadar abartıya kaçmaya gerek yok. Kendinle gurur duy, yeter. Ne de olsa İlker Arslanoğlu'nun ilki olmak her kıza nasip olmaz.'' Benim aksime o ciddiydi.

''Merak ediyorum, önünü görmek zor olmuyor mu?''

İlker, ''Türkçe konuş, prenses,'' dedi anlamadığını belli eden bir sesle.

''Diyorum ki egondan önünü görmek zor olmuyor mu? Malum boyundan büyük,'' dediğimde Atakan sesli güldü, Hakan ve Lodos kıkırdadı, Atahan ise bir an için sırıtıp hemen eski haline döndü. Kardeşlerinin aksine İlker'ın eğlenmediği asık suratından belliydi.

''Yıllardır bu anı bekliyordum,'' dedi Atakan gülerken.

''Hangi anı?'' diye sordum.

''Yıllardır İlker'in karşısında kızların beyninin çilekli pudinge dönüşmesini izliyor ve kötü çocuğumuzun cazibesine karşı koyabilen bir kızla tanışacağım anı bekliyordum. O an sonunda geldi,'' diye cevapladı ve ''Memnun oldum,'' dedi uzanıp elimi sıkarak. O kız ben oluyordum yani.

AHALİHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin