kıskandımı beni?

13.8K 230 23
                                    


          Şuan karakoldayız neden mi Çağrı'nın laf attığı adam polis çıktı. Biz neden bu kadar şanssız anlamıyorum şimdi ne bok yicektik ve burdan nasıl kurtulcaktık. Çağrı kolunu omzuma atıp "bir bu kalmıştı onuda yaptık artık rahatça ölebiliriz" diyip gülmeye başladı. salak bu çocuk ya bu durumda bile beni güldürüyodu. gülmemiz bir anda soldu çünkü bize ölümcül bakışlar atan laf attığımız polis yanımıza geliyodu "vayy birde gülüyosunuz sizi içeri atıyımda ozamanda gülcekmisiniz" işte bak bu ağır oldu tam bizi götürecektiki bir polis gelip " abi bunlar serbest kaldı" dedi hepimiz bir anda şaşırmıştık "nasıl serbest kaldılar benim niye haberim yok" dedi bize gıcık olan polis bir anda arkadan ses geldi " ben istedim serbest kaldılar" hepimiz sesin olduğu yere döndük siktir annemle Yağız'ın ne işi var burda ve bizi Yağız nasıl kurtardı. ona Yağız demek biraz saygızılık çnkü o 32 yaşında aslında annem 37 yaşında annemden küçük bunların hiç birşeyi uyuşmazken neden hala sevgililer anlamıyorumç. düşüncelerimden sıyrılıp içimi yakan iki çift siyah göze baktım oda bana bakıyodu ve sonra bakışları şortuma indi ve kaşlarını çattı kıskanmışmıydı beni. ahh ne saçmalıyorum o annemi seviyo beni değil.

                                                                                                  ***

        Yağız hepimizi bizim eve getirdi ve hepmiz koltuklarda oturuyoruz annem hala öfke saçıyo neymis bu biyere duyulursa itibarı maf olurmuş hadi canım oda öyle biyodu zaten. anneme göz devirip duruyodum. Çağrı ise tınlamıyodu bile. Gözlerimi sevdiğim adama çevirdimevet oda bana bakıyo oha oda ne bacaklarıma bakıyo lan utanmışım kalkıp su almaya mutfağa girdim o neden beni bacağıma bakıyodu anlamadım. suyu bardağa koyup hemen içtim tam arkama döndüm ki Yağız'la burun burunayız ay galiba düşüp bayılacağım kokusu ciğerlerime kadar işledi sanki. bir iki adım gerileim ve evet duvara çarptım ah acımıştı. bu sefer Yağız iki adım daha yaklaştı bana kaçacak yerde yok aslında kaçmakta istemiyorum ama bir anda dudağına yapışırım diye korkuyorum. "bu şortla dışarımı çıktın?" dedigözlerimin içine bakarak "ş-ey evet" lanet olsun kekelemiştim. saçımı alıp kulağımın arkasına koydu ve kulağıma yaklaşıp "bir daha seni şortla dışarıya çıktığını görmeyeceğim" dedi ama hala çekilmemişti sadece gözlerimi kapattım cidden bu adam beni heyecanlandırıyodu hemde çok fazla bir anda geri çekildi bende gözlerimi açtım gözlerimin içine bakıp içeri gitti.

                                                                                          ***   

         2 saat sonra evde kimse kalmadı annemle ben hariç zaten geç olmuştu hemen yukarı çıkıp pandalı geceliğimi çıkarıp yatağıma girdim bugün bana yakın temasta bulunmuştu hemde çok yakın temasta onu hayal edip uykunun kollarına bıraktım kendimi.

BENİMSİNNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ