ONU SEVİYORUM

9.4K 175 2
                                    


YAĞIZ'IN AĞZINDAN

  Artık bir çözüm bulmanın zamanı geldi ve geçti. Büşra'nın elindeki cd'yi bulma zamanı. Büşra'yla artık sevgili olmaktan bıktım onu hiç sevmedim 3 sene önce asistanım olarak çalışmaya başlamıştı. Asistanım olduğu için yakındı bana hep yanımdaydı ayrılmadı benden. Bu durum canımı sıkardı. Sonra beni onunla tanıştırdı Simay'la. Onu ilk gördüğümde Yeşil gözleri çok dikkatimi çekmişti. Çok ama çok güzeldi. Annesiy'le benzemiyordu tamam anneside güzel ama Simay kadar değildi.

    Babam ölmeden önce mafyaydı. Herşey onun mafyalığı yüzünden başlamıştı. Hayatımın içine sıçıp gitti. Babamın yüzünden annemle bana zarar vermeye kalktılar. Ben daha küçüktüm annnemi tek başıma koruyamazdım. Anneme zarar vermesinler diye babamı öldürdüm. iyi de yaptım pişman değilim. Ama bunu Büşra gördüğü için pişmanım. Zorla sevgili olmamızı istedi aslında bu işime gelir diye düşünmüştüm. Ama sadece bu işte bir karım var oda Simay'ı istediğim zaman görebilmek. 

      Simay beni çıldırtıyordu. Onun her hareketi dikkatimi çekiyor ve küçük Yağız'ın yaramazlık yapmasını sağlıyor. Onu öptüğümde nefesimin kesildiğini hissettim daha fazlasını bile istedim ama sadece istemiştim. Kusursuz yüzüne saatlerce bakmak o dudaklarını her an öpmek. hatta daha fazlası onu istiyorum herşeyini ruhunu bedenini. Ona yakınlaştığımda kokusunu içimin en derine kadar çekmek istiyorum. Kokusunu bana bulaşmasını. Çok değişik duygular besliyorum ve ilk defa bu tarif edemediğim duyguyu tadıyorum. Galiba ONU SEVİYORUM.

BENİMSİNWhere stories live. Discover now