DARMADAĞIN

13.6K 184 2
                                    

     Beni öptüğü gecenin üstüne 5 gün olmuştu ve ben onu hiç görmemiştim. Annemin ağzından laf alıyodum ama benim okulda olduğum saatlerde geliyomuş ve ben gelmeden 1 saat önceden kalkıyomuş. ne olmuştu ona neden beni öptükten sonra benden kaçıyo. kalbim kırık dökük zaten ne bekliyodumki beni öptü diye beni sevmesini mi ahh zavallı Simay. Kafamı dağıtmam için Çağrı beni bara götürecekti. aslında iyi fikir içip içip unutmak istiyorum herşeyi onu da. 

    Saat 11di şimdi hazırlansam 12de giderdik. Dolabı açtım kıyafetlerimi üstüme geçirdim aynaya baktığımda güzel olmuştum.

                                           SİMAY'IN KIYAFETİ 

                                           SİMAY'IN KIYAFETİ 

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.

   Çağrı'nın koluna girip barın içerisine girdik. ilk defa gelmediğim için yabancılık çekmedim alışmıştım artık tabi çokta gelmezdim canım çok sıkıldığında gelirdik. "Sİmay bir yere otur ben içki alıp geliyorum" Çağrı'nın lafını sadece başımda onayladım. L şeklindeki koltuğa oturdum orda herkes gözüküyodu. bazılar kafasını içkeye gömmüş bazıları ruhları çıkana kadar çılgınca dans ediyolar ve tabi geri kalanlarıda yiyişiyorlar. "heyo bebek nereye daldın içkileri getirdim" deyen Çağrı'ya döndüm elindeki içkiyi aldım ve kafama diktim boğazımda acı hissettim ama güzel iyi geliyodu. 

   Kaçıncı bardaktayım bilmiyorum ama kafam çok olmasada güzel olmuştu Çağrı'da kız tavlamaya gitti kızlarla hiç uzun ilişki kurmazdı hep 1 geceliktir bilemezsin 2dir. neden bilmiyorum ama uzun ilişkilerden nefret ederdi bende öyle ama Yağız'la ömrümün sonuna kadar ilişki yürütebilirim. ahh... ne diyosun simay onu unutmaya geldin ama yine onu düşünüyosun aptal kız.

    "off be kızım ne vardı bu kadar içicek seni yalnız bıraktıysam hepsini iç demedimya" Çağrı'nın sözüne göz devirdim. çok içtiğim için bana kızıyordu ve daha ben dans edicektim ama beyfendi beni taksiyle eve bırakıyo. 20dakika sonra eve varıştık aslında sarhoş değildim ama ayakta duramıyorum farklı. Çağrı beli öpüp bahçeden çıktı. Bende sallana sallana zile bastım kapıyı açılmıyordu acaba annem evdemi yoktu. yerdeki paspasın altınadki anaktarı aldım ve kapıyı açmaya çalıştım evet çalıştım çünkü bir türlü deliği bulamıyorum ayy çıldıracağım.                                    Ve 5 dakikanın sonunda açtım çantamı fırlatıp içeri atımımı attım ve sadece karşımdaki manzaraya baktım.

BENİMSİNTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang