Öpüşme

15K 218 20
                                    

         Tam 1 saattir dünkü olayları Çağrı'ya anlatıyorum ve ağzı açık dinliyo konuşmam bitince Çağrı ağzını kapatıp biraz bekledi ve " lan bu sana bişey hissediyo olmasın" dedi aslında bilmiyorum ama keşke öyle bir şey olsa "ya Çağrı onu bunu bırak bana beni zorluyosun dedi onu ne anlamda demiş olabilir" Çağrı bu dediğime gülüp " Kızım seni ben yetiştiriyom biraz bana çeksene nasıl anlamadın dua et adamın senin yanında şeyi kalkmamış" dedi tabi ben şok oha demek o anlama geliyomuş vay be ben nasıl anlamadım. 

      sabah gelmiştim ve şuan saat gece 12'di  ağzımdan  uzun bir ohaaa dedim "ya Çağrı kalk beni eve bırak" dedim üzüntülü bir ses ile aslında Çağrı'yla beraber kalırdım ama bilmiyorum canım eve gitmek istiyo. yanağıma sulu bi öpücük bırakıp "tamam hadi gel" diyip kaldırdı beni 10 dakika donra evimin oraya gelmiştik Çağrıya bu sefer ben sulu öpücük bırakıp ona el salladım o gidince bende zile bastım. Annem açtı kapıyı zaten başka kim açıcaktıki koskoca evde sadece ikimiz vardık. "Simay nerde kaldın" dedi annem sanki merak etmiş gibi ama o beni asla merak  etmez yada ben öyle düşünürüm. "geldim işte anne" diyip içeri girdim çiftli koltuğa oturmuş bana bakan Yağız'ı beklemiyordum. "Bizde film izliyoduk istersen sende izle" diyen anneme baktım ciddi miydi sevdiğim adamın kolunun altına gireceksin ve ben size değilde filme bakıcaktım ah çok güzel  ya "yok ben almayım odama çıkıyorum"diyip yukarı çıktım koşar adımlarla.

    yatağın üstünde kendi kendimi yiyiyorum ben burdayken o annemin yanında annnemin değilde benim yanımda olmalıydı. artık küçük kalbim kaldırmıyo bu kadar acıya neden benimki imkansız bir aşk gibi geliyo bana çünkü öle demi keşke babam yaşasaydı bunların hiç biri olmayacaktı imkansız olmayacaktık tamam yaş farkımız baya var ama yaş önemli değil benim için onun içinde değildir yani niye olsunki oda annemden küçük sonuçta.

   Bu düşüncelerden çıkmama kapının açılması sağladı gelene baktım aman tanrım sanarsın yunan tanrsı kusursuz kirli sakalları ile çok sexi duruyo ve tabi o gözler ahh. hemen ayağa kalktım neden gelmişti ki şimdi "neden geldin" dedim bir anda dudaklarımdan döküldü bu malca sözler. bana yaklaştı hiç cevap vermiyodu "neden geldin" dedim tekrar. Bus sefer konuştu "geceye kadar nerdeydin" dedi soruma soruyla cevap veriyodu sinir bozucu. "bu seni hiç ilgilendirmez" dedim bana daha çok yaklaştı ve belimden tutup kendine doğru çekti şuan çok yakındık hemde çok. konuşsa dudaklarımız birbirine değecekti ve konuştu "beni seninle ilgili herşey ilgilendirir küçük." daha fazla dayanamayacaktım ya öp yada git ve sadece gözlerimi kapattım bir anda dudağımda bir ağırlık hissettim beni öpüyodu.

   kaldım öyle biraz çekildi ve "karşılık ver bana" dedi evet ilk öpüçüğüm değildi ama şimdiye kadar sevdiğim biriyle öpüşmemiştim ve beni böyle öpen biriyle hemen ellerimi saçlarına soktum ve karşılık vermeye başladım öyle tutkuyla öpüyodum ki tabi oda. sanki ne zamandır bunu bekliyormuş gibi. aşağıdan annemin sesini dyunca ayrıldık ve alnını alnıma yasladı ve gözlerini açmadan "gitmeliyim küçük." biraz durduktan sonra "hmm... dudakların çok güze lve bundan sonra bana ait onlar" diyip bir kere daha sert bir öpücük bırakıp gitti. 


BENİMSİNWo Geschichten leben. Entdecke jetzt