BENİMSİN

11.3K 141 28
                                    

  "öp beni" dedim bir an dudaklarımdaki dökülen kelimere lanet okudum. Neden düşünmeyerek konuşmuştum ben. Unutancımdan yerin dibine girmiştim tam özür dilicekken Yağız dudaklarıma yapıştı.

Hiç beklemeden karşılık verdim. Yağız beni koltuğa yatırdı ve üstüme çıktı tabi hiç dudaklarımızı ayırmıyorduk. Sanki ayırırsak nefes alamayacak gibi hissediyorduk çünkü o kadar tutkulu öpüyordukki birbirimizi.

Yağız'ın elleri tişörtümün içine gitti. Bir şey demedim onun bana dokunması... değişik bir duygu. Artık nefessiz kaldığımı anladım ve dudaklarımı ayırdım Yağız'da bunu fırsat bilip dudaklarını boynumla birleştirdi. Elleride sütyenimin kopçasını açmaya çalışıyodu ama nafile açamıyordu bu beni güldürmüştü. Yağız'da başını kaldırdı "Bir daha böyle zor açılan sütyenler giyme" dedi ve güldü. Bende Yağız'ın işini kolaylaştırmak için tişörtümü çıkardım Yağız'ın gözleri göğsüme gitti ve "siktir" lafını duydum. Hemen beni yatırıp göğüslerime yöneldi  bu sefer sütyenimin kopçasını çıkarabilmişti.

Göğüslerimi emiyordu ve bu beni onun altında kıvranmama neden oluyordu. Çok güzel bir his bunlar ilk defa yaşıyordum ve onunla birlikte daha ne istiyebilirimki. Yağız üstümden doğrulup kendi tişörtünü fırlattı ve bu sefer dudakları karnıma daire çizmeye başladı. Zor yutkunuyordum gözlerimi açamıyordum. Bu sefer kasıklarımda gezinmeye başladı ve ben cidden artık dayanamıyordum. Sessiz bir şekilde "Yağız" dedim ama duymadı. Pantolonumun düğmelerini açtı ve pantolonumu çıkardı. onun yanında çırılçıplaktım kilodumu saymazsak eğer. 

 Kilodumun üstünde geziniyordu bu çıldırmama neden oluyordu "Hadi Yağız dayanamayacağım" diye bağırdım.  "Hızlısın ufaklık" diyip kilodumu yavaş bir şekilde çıkardı.

  Diliyle oramda oynuyordu. Aptal galiba beni öldürcek ya. Yağız doğruldu pantolonunu çıkardı. Sadece üstünde baksırı vardı eliyle tam indirecekken "Ben çıkarmak" istiyorum dedim. "Emin misin" dedi. emin olmasam demezdim demi "hı hı" dedim ve elimi baksırına getirdim ve yavaş bir şekilde indirdim. ohaa... 

   "Canını yakmıyacağım hatta istersen yapmayabiliriz" Yağız'ın sözüne kulak bile asmadım 

"Hayır senin olmak istiyorum" dedim tüm ciddiyetimle.

 Yağız içime yavaş yavaş girmeye başladımıştı bu canımı acıyordu. Avuçlarımı sıkıyordum korkuyordum ama ben ekşın severim. 

 Biraz daha içime girdikten sonra artık alışmıştım acı yerine zevk vardı "Yağızz" dedim. Yağız adını duyunca daha fazla hızlanmıştı. Çok güzel bir duyguydu tabiki sevdiğin biriyleyse eğer tarif edilemez.

  " ARTIK BENİMSİN UFAKLIK." diyip yanıma yattı. Bende kafamı Yağız'ın göğsüne koydum 

" Evet tamamen sana aidim"            

Allah beni kahretsin kgjdhg

Galiba ben bir harikayım gdsgsd


BENİMSİNHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin