Beni Zorluyosun

13.5K 205 10
                                    

           Bugün annemle alışverişe gidicez evet çok sıkıcı aslında alışverişi severim ama annemle beraber alışverişi sevmem. ama yapıcak bişey yok katlanıcam artık. dolabımdan yırtık pantolon alıp üstümede salaş beyaz içi gözüken bir tisört aldım ve spro ayakkabılarımı giyip aşağı indim annem oturmuş biriyle konuşuyodu beni görünce kapattı hadi hazırsan çıkalım Yağız bizi bekliyor arabada. ne oda mı gelmişti inanmıyorum ya of şimdi onu annemle bir arada görücektim ve kalbim yine paramçarça olucaktı. annem kapıyı açıp çıktı bende onun arkadsından gidiyodum. annem Yağız'ın yanına oturmuştu bende tabi arkaya ne güzel demi. annem Yağızın yanağından öpüp "hadi gidelim" dedi. off sen annem olmayacaktın varya ben biliyodum. Yağız hiç tepki vermeden arabayı çalıştırdı. Arada sırada dikiz aynasından bana bakıyodu tabi ne yalan söyleyim o öyle bakınca zevke gelmiyo değilim yani.

                                                                            ***

          Lüks bir mağazaya adamımızı attık. annem Yağız'ın koluna girmişti bende mal gibi onlara bakıyodum annemin yerinde şuan benim olmam lazımdı. "hadi Simay git elbise felan dene ben yan mağazada ayakkabı bakıcam hayatım sende Simay'ın yanında kal başına bişey gelmesin" diyen anneme göz devirdim ama Yağızın yanımda olacağı için göt atabirim şimdi. Yağız başıyla onayladı annemi ve annem yan mağazaya gitti biz tek kalmıştık tabi çalışanları saymazsak. Yağız elini belime koyup "hadi kıyafet beğen dene beklemekten hoşlanmam." dedi ama şuan onun cümlesini değildi belimdeki elini takıyorum. elbise olan yere geldik ve yanımıza genç sarı saçlı mavi gözlü yakışıklı bir çocuk geldi " buyrun neye bakmıştınız" dedi neden bilmiyorum ama gözleri bendeydi. Yağız bunu anlamış olacakki belindeki eliyle beni kendine daha çok çekti ay dur valla ölüyorum bu adam beni öldürüp kurtulcak galiba. elbiseleri seçip kabine girdim.

          Kabinden çıkmadan son kez kendime bakmıştım baya mini olan hatta sırtı götümün tam üstünde biten bir elbise cidden bu elbise güzeldide çok fazla açıptı. kabinden çıktım Yağız ve o sarı çocuk vardı sarı öyle bir bakıyoduki yiyecekmiş gibi hemen Yağız ayaklandı beni kolumdan tutup sertçe kabine soktu neye uğradığımı şaşırmıştım. gözleri ateş püskürüyodu ve birden kükredi " bu ne lan başka bir şey bulamadınmı" dedi tabi ben altta kalırmıyım bende bağırdım "ne güzel elbise işte ne bağırıyosun" dedim bir anda demez olaydım. beni duvara sıkıştırıp kendini bana bastırdı kalbim sıkışmıştı galiba damarlarıma kan gitmiyodu. biraz daha bastırdı evet tam orasını şeyimin üstünde hissede biliyorum nefesimi tuttum ve Yağıza baktım gözleri tuhaftı çok tuhaf tulağıma yaklaştı ve "BENİ ZORLUYOSUN SİMAY" dedi.

       Yağız bizi annemle eve bırakmıştı hiç bişey almadan geldim zaten o halde bide elbisemi alıcaktım o an aklıma gelince yüzümmde gülme çoğalıyo ve kasıklarım gıdıklanıyor. bana "beni zorluyosun" demişti bu  kelime acaba hangi anlamda söylemişti neyse yarın kesin bunu Çağrı'ya sorucaktım şimdi uyumalıyım.

BENİMSİNحيث تعيش القصص. اكتشف الآن