Deel 5

246 11 2
                                    

POV Riele:

'Hoe kan Jace nou weer stoppen?!' Dan Scheidner ijsbeert gespannen heen en weer. 'Hoe is het mogelijk.. hoe moet het met de show verder.' Op dat moment komt Sean aangerend. 'Sorry, Dan! Maar Jace heeft definitief besloten om te stoppen.' 

Sean kijkt me aan. Ik ben nog steeds geschokt dat Jace is gestopt! Ik dacht dat ik het fijn vond dat ik hem niet zo vaak maar zou zien. Maar ik heb het helemaal mis! Hij is niet eens een paar minuten weg en ik mis hem nu al. Ik mis zijn lieve glimlach. Ik mis de manier waarop hij charmant in zijn haar wrijft. En ik mis zijn humor, hij is de enige die me aan het lachen kan maken zoals hij dat kan. 

Dan Scheidner pakt zijn jas. 'Sorry, jongens. Ik geef jullie voor nu even vrij totdat we een vervanger voor Jace hebben gevonden.' Met een bonzend hart staar ik hem aan. Dus Jace wordt vervangen. Kan het nog erger? Maar dan denk ik aan hoe stom ik ben geweest. Ik kan mezelf wel haten. Jace en Isabela zijn een stelletje. Natuurlijk zoenen ze dan. Altijd weer met mijn jaloerse gedrag. 

Ik ben boos op hem geworden zonder een rede. Jace zou boos op mij moeten zijn. Zal ik hem bellen? Nee, misschien een paar dagen wachten. Hij zit vast nu met zijn hoofd bij zijn vertrek van Henry Danger. 'Dan.. weet je zeker dat je Jace wil vervangen? Ik bedoel, hij is een goede acteur en misschien reageerde hij veel te impulsief.' Zegt Sean tegen Dan. 

Dan schud zijn hoofd. 'Jace heeft een besluit genomen en die moeten we accepteren.' Ineens gaat Dan's telefoon af. Hij gaat in de hal staan. Ik moet zuchten en zie Ella haar jas pakken. 'Hoe kan Jace dit ons aandoen?' zeg ik tegen Ella. 

Ella haalt haar schouders op. 'Ik heb geen idee. Maar ik zit echt niet te wachten op een vervanger. Bovendien zullen alle fans boos worden. Je weet wel, de norminators.' Ik word rood. Jace's fans noemen zichzelf de 'norminators'. 

Niet dat ik hun haat of zo maar het is meer zo van: ik ben gewoon jaloers als Jace aandacht aan hun besteed. Maar aan de andere kant heeft hij met Isabela dus ja. Ik mis de aanwezigheid van Jace vreselijk! Ook al hebben we maar een dag ruzie. Weet je, vanaf nu moet ik gewoon accepteren dat we gewoon vrienden zijn. Meer niet.

POV Jace:

Woedend smijt ik de voordeur achter me dicht. Mijn broer kijkt verschrikt op. Hij heeft een glas limonade in zijn hand. Waarschijnlijk zat Xander net een filmpje te editen. Daar is hij overigens heel goed in. De muzikaliteit hebben we van onze vader. 

Op mijn kamer heb ik een gitaar staan maar verder doe ik er niks mee. Tot nu toe kan ik alleen de basis akkoorden maar verder niet zoveel. Aangezien ik net ontslag heb genomen heb ik genoeg tijd om maar eens te beginnen met spelen.

 Mijn ouders zeggen dat ik goed kan zingen. Dus als het niks wordt met mijn acteer carrière kan ik altijd zanger worden. Just kidding! Ik, zanger? Het idee! 'Dude, gaat ie lekker?' Xander legt zijn glas neer en komt naar me toe. 'Ja, gaat wel.' Zeg ik stoer. 'Ik zie het. Je smijt woendend de deur dicht dus denk het ook.' Zegt Xander sarcastisch. 

'Gast, niet grappig.' Zeg ik. 'Ik heb net ontslag genomen. En dat komt door Riele. Ik kan haar niet vergeten!' 'Je hoeft haar toch niet te vergeten? Jullie zijn beste vrienden.' Ik heb Xander net uitgelegd dat Riele en ik ruzie hebben en ze naar New York gaat. 'Serieus? Dat meen je niet? Riele is top! Zo jammer dat ze weggaat!' Ik knik. 

'Ik heb ook echt geen idee hoe ik verder moet leven zonder haar. Ik hou van haar. Het liefst wil ik haar vasthouden en haar in mijn armen nemen.' Xander grinnikt. Ik besef nu pas dat ik dit echt hardop zei. 'Zo, zo. Wat ga je daar dan aandoen?' Ik haal mijn schouders op. 'Ander onderwerp, bro.' Ik wijs naar de computer. 'Lukt het met editen?' 

Xander lacht. 'Ja, hoor. Maar ik heb nieuws dat je wel zal opvrolijken.' 'Niks of niemand kan mij opvrolijken! Tenzij het Riele is.' Zeg ik resoluut. Xander schud lachend zijn hoofd. 'Dit ga je ook wel leuk vinden. Wat dacht je van twee gratis kaartjes voor Drake's concert?' Ik staar mijn broer ongelovig ogen aan. 'Nee..' zeg ik verbaasd. 'Ja!' roept Xander lachend. Ik geef Xander een hug. 'Thanks man!'

Xander en ik lopen naar de ingang van het concert

Rất tiếc! Hình ảnh này không tuân theo hướng dẫn nội dung. Để tiếp tục đăng tải, vui lòng xóa hoặc tải lên một hình ảnh khác.

Xander en ik lopen naar de ingang van het concert. Als we binnen zijn komen er meisjes op ons af. Ik moet opeens glimlachen. Als Riele hier was zou ze eraan ergeren. Riele is zo cute als ze boos is. Na foto's gemaakt te hebben en even gepraat met de fans, gaan we naar de zaal. 

Ik post een selfie dat Xander en ik bij Drake's concert zijn op Instagram. Duizenden reacties vliegen voorbij. 'Have fun!' of 'Damn Jace! Wat ben je toch weer hot!' Eentje schreef zelfs: 'Please! Marry me Jace! Ik houd van je!' Ik moet zuchten. Die reacties zijn leuk. Maar ik wil ze veel liever van Riele krijgen. Ik stop mijn telefoon in mijn broekzak.

Drake's concert was fucking lit! Ik vergat bijna de problemen die ik voor het concert mee struggelde. Ik vergat zelfs Henry Danger. Alleen bleef Riele toch in mijn hoofd spoken.

'En wat vond je ervan?' zegt Xander terwijl hij naar de weg kijkt. 'Het was aan! Hoe hij die laatste nummer zong... geweldig.' 'Ik weet het, man!'

Een paar dagen later...

POV Riele:

07.33 uur

Ik ga rechtop op mijn bed zitten en moet dan gapen. Net kreeg ik een berichtje van Dan Scheidner dat hij goed nieuws heeft voor ons. Nou, het enige goed nieuws wat ik wil horen is dat Jace terugkomt. Ik heb trouwens besloten om hem na werk een appje te sturen. Ik wil hem niet kwijt. En als hij Isabela leuk vind, moet ik hem als beste vriendin, daarin steunen.

Toen ik op de set aankwam zag ik Dan Scheidner al in de verte. 'Jullie raden nooit wat ik nu ga vertellen.' Begint Dan enthousiast. 'Jace komt terug?' vraagt Sean. 'Nee.' Dan rolt met zijn ogen. 'Hij komt niet terug! Maar Tyler komt wel!' 

Op dat moment komt er een knappe jongen tevoorschijn. Hij heeft lichtbruin haar en heeft volgens mij donkerbruine ogen. Eh, wat?! Met ontzet staar ik Dan Scheidner aan! 'Dit is de vervanger van Jace!' 'What's up!' Tyler steekt zijn hand omhoog. Oké, die jongen is knap. Maar vergeleken met Jace is Jace vele maler knapper. Ik kan eigenlijk nog steeds niet geloven dat Dan hem zo snel heeft kunnen vervangen. 

'Hé, Tyler!' Ella draait flirterig rondjes in haar haar. Ik ken mijn vriendin. Dat is de ik-vind-hem-leuk houding. Maar Tyler lijkt meer oog te hebben voor mij. 'Jij bent Riele toch?' vraagt hij glimlachend. Ella gezicht betrekt. 'Eh, ja. Hoe weet je dat?' vraag ik. Tyler wordt rood. 'Hoe kan ik jou niet herkennen? Je bent.. eh.. je zit in een tv-show.' Ik knik. 'Ja, je hebt gelijk.' Zeg ik dan. 'Dus jij wilt Jace vervangen. Heb je wel genoeg acteerervaring?' Sean kijkt hem streng aan. 

Ik geef Sean lachend een por. 'Let maar niet op deze weirdo! Fijn dat je Jace wilt vervangen.' Zeg ik vriendelijk. Oké, kan je nu weer weggaan? Ik wil Jace terug! Kom op, Riele! Geef die jongen tenminste een kans.

POV Isabela:

'Tyler? Is het gelukt?' 'Ja, natuurlijk. Wat dacht jij dan.' Hoor ik Tyler aan de andere kant van de telefoon zeggen. 'Alles gaat volgens plan.' 'Natuurlijk! Alleen gaat ons plan nu pas beginnen. Ik ga je nu vertellen wat je verder moet doen.' Grinnik ik. Had Jace mij niet moeten dumpen voor dat wicht Riele! Wie het laatst lacht lacht het best!
............................

Yo! Thanks for reading! Vote en comment als je het leuk vindt! X

Love Isn't A GameNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ