Deel 6

217 10 4
                                    

Hé guys😊😘! De eerste paar minuten van het filmpje geeft aan hoe Jace en Riele op de bank zitten. Maar dan kijkt Riele wat verliefder😉! Ik hoop dat jullie het kunnen verbeelden hoe dat eruit ziet met de tekst hier beneden! X
.......................................

POV Riele

'Dus... we zijn weer cool?' Jace kijkt me aan. 'Nee, ik ben nog heel erg boos op je. Heel erg.' Lach ik. Jace geeft me lachend een por. Ik voel me zo opgelucht! Jace en ik hebben het net uitgepraat bij mij thuis. Gek genoeg vonden we allebei dat het aan ons zelf lag. 

Nu hebben we elkaar beloofd dat we echt nooit meer ruzie zullen maken. En omdat ik naar New York ga proberen we zoveel mogelijk af te spreken. 

Jace en ik zitten op de bank. 'Jace, ik ben heel erg blij dat je met Isabela hebt. Jullie passen goed bij elkaar.' Krijg ik er moeilijk uit. Goed zo, Riele! Als je zo doorgaat begin je vanzelf wel te geloven dat je niks voor hem voelt, denk ik in mijn hoofd. 

Hij trekt een frons. 'Ik heb het uitgemaakt. We passen toch niet zo goed bij elkaar als je denkt. Eigenlijk begin ik een ander meisje leuk te vinden.' Jace kijkt naar de grond. Is hij verliefd op een ander meisje? Wie dan? Misschien is hij wel verliefd op Ella! Nee, dan zal ik het allang gemerkt hebben. 'Fijn.' Zeg ik.

POV Jace:

Dan kijk ik haar aan. Ik smelt zowat als ik naar haar kijk. Ongemakkelijk duwt ze een krul achter haar oor. Godamn, had ik maar de moed om haar te vertellen wat ik voor haar voel. Dan was alles veel makkelijker geweest. 

Soms twijfel ik of ik wel de juiste beslissing heb genomen om te stoppen met Henry Danger. 'Riele..' Mijn stem klinkt raar. 'Ik eh.. misschien wil ik weer beginnen met Henry Danger.' 'Echt? Dat is geweldig!' Ze geeft me een omhelsing. Ik houd haar stevig vast. Het lijkt alsof mijn hart een marathon aan het lopen is. 

Ik voel van alles: vlinders, een warm gevoel, het gelukkigste jongen op aarde. Totdat ze mij loslaat. 'Wacht. Dat kan helemaal niet want Tyler is al Henry en..' 'Tyler? Wie is Tyler?' 'Tyler heeft jou vervangen.' Zegt ze zacht. Wat?! 'Ja, Dan Scheidner wilde op korte termijn al een vervanger hebben.' 'Oh.' Kon ik alleen maar nog zeggen.

Een paar uur later...

'Sorry, Jace. Maar we hebben een contract getekend. En er staat dat ik Tyler pas mag ontslaan als hij wettelijk iets strafbaars doet.' Ik schud met mijn hoofd. 'Dus ik mag niet meer spelen in een tv-serie wat ik al jaren doe?' zeg ik ongelovig. 'Maar jongen toch, jij weet ook niet wat je wilt. Op dit moment hebben we iemand nodig die weet wie ie wil en zijn werk serieus neemt.' Klinkt Dan streng. 

Ik staar hem verontwaardig aan. Alsof ik mijn werk niet serieus neem! 'Dus ik ben ontslagen?' 'Nee, je kan altijd mijn assistent worden. Bijvoorbeeld koffie zetten en...' 'Ik heb wel genoeg gehoord. Ik ga.' 

Als ik naar de hal loop hoor ik een jongen in de gang praten. 'Ja, ik ga zo naar haar toe. Geen zorgen! Niemand zal iets door hebben.' Hij houd zijn telefoon aan zijn oor. Vervolgens draait hij zich om en hangt gelijk op. 

Ik trek een frons. Oké, dat was echt raar. Wat bedoelt hij met: 'niemand zal iets door hebben.' 'Hoi, hoi. Jij bent vast Jace, toch?' Ik knik. 'Ik ben Tyler! Fijn om kennis met je te maken.' 'Ja, eens gelijk.' Zonder nog iets te zeggen gaat hij weg. Iets zegt me dat hij niet te vertrouwen is.

Ik heb net met Dan gesproken en gezegd dat ik toch inga op het voorstel om assistent te worden. Want, ik vertrouw Tyler gewoon niet.

POV Riele:

In mijn kleedkamer ben ik druk bezig met make-up zetten totdat er iemand op mijn deur klopt. Zal het Jace zijn? 'Kom binnen.' Zeg ik vrolijk. Maar dan zie ik Tyler binnenkomen. Ik baal er eigenlijk wel van. Ik had veel liever Jace verwacht. 

Tyler ploft op een stoel neer. 'Zomenteen moeten we tegen elkaar spelen en ik ken jou niet zo goed dus leek het me een goed idee om na de set elkaar beter te leren kennen.' Hij kijkt me lief aan. 'Oh, leuk. Ik geef het ook even door aan Ella en Sean.' Ondertussen poeder ik nog wat foundation op mijn gezicht. 

'Oh, maar ik bedoel meer zo van: wij tweeën.' Huh? 'Oh eh..' 'Ik begrijp dat je je nu heel ongemakkelijk bij voelt maar dat hoeft niet hoor. Het is gewoon de manier hoe je acteert. De passie die je hebt voor acteren spat er boven uit.' zegt hij verwonderd. 

Ik moet blozen. 'Nou, eh... dank je.' 'Dus na de set een drankje doen?' knipoogt hij. Hij wrijft in zijn bruine haren. Ik denk aan wat Jace vanmiddag zei. 

Eigenlijk begin ik een ander meisje leuk te vinden. Jace is al verliefd. Dus wat kan het kwaad als ik even een drankje met Tyler doe? Misschien vergeet ik Jace dan. Hoop ik. 'Ja, leuk.' 'Yes! Top!' Vreemd genoeg bleek hij daardoor extreem blij te zijn.

............
Hai! Deel 6 is best wel kort maar hoop toch dat jullie het leuk vinden! ;) Als je het verhaal leuk vind, willen jullie dan aub een vote geven en commenten? Thanks Guys! X

Love Isn't A GameWhere stories live. Discover now