Deel 11

216 7 3
                                    


Hi Guys! De afbeelding hierboven is Tyler! Begrijp me niet verkeerd! Jayden Smith is een geweldige actor maar ik vond hem een geschikte 'Tyler'. 

...................................................................................................................

POV Riele:

Tyler heeft me net mee uitgevraagd. Eerlijk gezegd, weet ik niet eens waarom ik ja heb gezegd. Maar goed, zomenteen haalt Tyler me op. Ik ben best wel zenuwachtig. Stel je voor dat de date niks wordt. 

Ik haal diep adem. Je kan het. Het komt goed. Morgen vertrek ik definitief naar New York dus als Tyler toch niet mijn type is ga ik hem toch nooit meer zien LMAO. Stiekem hoop ik dat Jace op z'n minst een berichtje stuurt als ik morgen wegga.

POV Isabela:

'Oké, Tyler denkt dat ik weer dat ik aan zijn kant sta. Dus heeft hij me verteld dat hij vanavond een date heeft op het dak van de set. Een romantische dinner.' Jace's gezicht betrekt. 'Bah. Noemt hij dat romantisch? Ik wed dat ik een betere date voor Riele zou kunnen regelen.' Ik rol met mijn ogen. 

'Kan je even focussen op het plan in plaats van je jaloerse gevoelens voor Tyler en Riele?' Hij haalt zijn schouders op. 'Luister, ik ga naar het dak en probeer de pistool af te pakken en hem af te leiden zodat jij het aan Riele kan vertellen wat er echt aan de hand is.' Zeg ik.

POV Jace:

Ik wrijf in mijn haar. Wat als ons plan niet gaat werken? Wat als Riele morgen naar New York vertrekt en zij nog steeds niet weet wat ik voor haar voel. Mijn liefde voor haar is gewoon onbeschrijfelijk. 

Steeds probeer ik haar keer op keer te vergeten maar ik kan het niet. Ze is als een magneet die in mijn hoofd blijft zitten. Heeft die Tyler wel enig idee hoeveel schade hij aanricht? Hij chanteert de hele boel bij elkaar. 

Ik vraag me nog steeds af hoe hij aan de baan komt. Ze moeten iets hebben gedaan. Ik schaap mijn keel. 'Hoe komt Tyler aan mijn baan?' 'Oh, gewoon.' 'Isabela!' 'Oké, oké. We hebben zijn C.V aangepast zodat het leek alsof hij veel ervaring heeft.' 

Ze pulkt wat aan haar nagels. 'Ik ben stom geweest. Ik weet het. Hopelijk kan je me op een dag vergeten.' Ik schud met mijn hoofd. 'Laten we eerst maar focussen op ons plan. Ik word gek van het idee dat er iets met Riele kan gebeuren. We moeten de politie inlichten.' 

Isabela kijkt me bang aan. 'Dat zou ik niet doen als ik jou was.' 'Eh, hoezo niet?' 'Tyler is mijn neef. Hij heeft niet zo'n leuke verleden gehad. Zijn vader was een crimineel en behandelde hem als een stuk vuil. Jaren lang voelde hij zich eenzaam en onbegrepen. Doordoor werd hij slecht. Dus hebben mijn ouders het verboden om nog met hem om te gaan. Ook al is hij mijn neef. Maar hij is zo'n iemand die niet rust totdat hij zijn zin heeft. Geloof me, Jace. Hij is gevaarlijk.' 

Ik kan haar alleen nog maar geschrokken aanstaren. 'Godamn. Maar wat heb ik gedaan dat hij mij haat?' 'Geen idee. Maar ik ken mijn neef. Er zal misschien iets in het verleden zijn gebeurd dat hij zo tegen je doet. Weet je het zeker dat je hem niet kent van vroeger?' 

Ik schud met mijn hoofd. 'Nee, echt niet.' Ik word bang van die gedachte. Die Tyler is tot alles toe in staat. Als hij een spelletje wilt spelen, spelen we mee. Vroeg of laat zal iedereen erachter komen wat voor een idioot hij is. Ik snap zijn verleden maar dat praat deze hele shit nog niet goed, right?

Ella, Sean, Cooper en Tyler sturen me een berichtje in een groepsapp die ze speciaal hebben gemaakt.

Ella: Hé, guys! Zoals jullie weten gaat Riele morgen weg. Ik vind dat we een surpriseparty moeten organiseren! Een afscheidsfeestje zeg maar. Wat vinden jullie?

Oh bah! Ella heeft Tyler toegevoegd. Dat is het laatste wat ik wil.

Tyler: Hoi! Leuk idee maar Riele en ik hebben al een date vandaag.

Het liefst wil ik zeggen dat hij zijn fucking mond moet houden maar wie het laatst lacht, lacht het best. Nog even en hij wordt ontmaskerd. Ik heb er best wel zin in. Opeens ben ik niet zo bang meer. Als Kid Danger de misdaad kan bestrijden kan ik dat ook. Ik ben tenslotte best wel dapper. Al zeg ik het zelf.

Cooper:

Are you two together?

Tyler: Not yet. But it twill come!

Ella: Jammer! Want, ze is mijn beste vriendin. En ik ga haar zo erg missen.

Sean: Ja, ik haar ook. Zonder haar is onze vriendengroepje minder leuk.

Waarom kan ik mijn vrienden niet gewoon vertellen wat er echt aan de hand is? Maar dan breng ik Riele in gevaar. Het doet me pijn om het te zeggen maar ik denk dat een afscheidsfeestje er niet in zit. Het belangrijkste is dat Riele de waarheid weet voordat ze weggaat.

POV Tyler:

De plannen zijn gewijzigd. Ik ga Riele 'per ongeluk' van het gebouw afduwen zodat niemand mij verdenkt. En omdat Jace een te groot gevaar voor mij is moet ik wel. Jace lijkt me een dappere jongen. Als ik niet even oplet heeft hij zo een manier gevonden om het aan Riele of het aan de politie te vertellen. 

Het is beter als ik het voorkom! Arme Riele! Jammer genoeg is zij de slachtoffer van dit alles. Maar om Jace leven te verpesten heb ik er alles voor over. Ik denk dan aan mijn verleden met Jace! Hij moest eens weten hoeveel ik hem haat! Eindelijk zal hij er voor boete wat er is gebeurd. 

En Riele lijkt me eerlijk gezegd een aardig meisje. Ach, wat zou mijn vader trots op me zijn. Voor de verandering. Want, dat is hij namelijk nooit. Ik vraag me af waar hij nu is. Waarschijnlijk te druk met andere dingen. Ruw pink ik een traantje weg. Huilen is voor mietjes! 

Tenminste dat zei mijn vader altijd. Ik grijns even. Hoelang heb ik uitgekeken naar dit moment? Ik moet wel even zeggen dat het super dom van Jace is om zomaar te stoppen met Henry Danger. Zonder dat hij het weet heeft hij mij wel een kans gegeven om zijn leven te verwoesten. 

En is het natuurlijk niet slecht dat ik de hoofdrol heb in een tv- serie. Alhoewel zijn fans heel verdrietig zijn dat hij gestopt is boeit het me geen ene reet. Ze moeten accepteren dat ik veel beter ben dan die Jace Norman. Wat zien mensen toch in hem!

POV Riele:

*DING DONG* De deurbel gaat. Dat zal ongetwijfeld Tyler zijn. Snel kijk ik even in de spiegel of mijn haar goed zit. Voor de verandering heb ik mijn haar gestijlt. Op mijn lippen heb ik een licht roze lippenstift opgedaan. Voor de rest heb ik een normale skinny spijkerbroek aan met een grijs T-shirtje erboven op. 

Ik kijk verrast in de ogen van Tyler als ik de deur opdoe. 'Wauw! Riele! Wat ben je toch hot!' Van die opmerking word ik een beetje ongemakkelijk. 'Thanks! Jij ziet er ook.. eh, goed uit.' stamel ik. Tyler glimlacht even. 'Dank je wel! Ik heb er zoveel zin.'

POV Tyler:

Ze moest eens weten waarom ik er zoveel zin in heb. Wat zij ook niet weet is dat over een paar uur het leven voor haar ophoud. Ik ga haar nog missen ook!

Een uur later...

'Riele! Ik wil nog met jou naar de stad kijken. Is het niet mooi?' Ik neem haar mee naar de rand van het dak. Gelukkig is het een open dak dus makkelijk word het zeker. Plotseling geef ik haar een zetje zodat ze wankelt en bijna van het dak valt. Op dat moment komt Jace aangesneld! WAT KRIJGEN WE NOU?!

POV Jace:

'Riele!' schreeuw ik. Mijn adem stokt. Zo snel als ik kan ren ik naar haar toe. Isabela en ik zijn vanaf Riele's huis hun gevolgd. Ik kan nog net Riele's hand vasthouden. 'Jace!' huilt ze. 'Je bent er!' 'En ik zal er altijd voor je zijn!' roep ik. 

Paniekerig probeer ik Riele's hand omhoog te krijgen maar het lukt niet. Ik heb hulp nodig. Mijn hart bonst. Als ik er niet was geweest had ze nu wel dood kunnen zijn. Haar beide benen zweven in de open lucht van Los Angeles. Dan komt Tyler met woede passen naar ons toe gelopen. 

..............................................................................................................

Whoohoo! 631 mensen hebben mijn verhaal gelezen! Super dankjewel voor het lezen! Ik had nooit gedacht dat zoveel mensen mijn verhaal zouden lezen. Als je dit verhaal nou super leuk vind zou ik het leuk vinden als je het deelt met je familie of vrienden. En natuurlijk een comment hieronder plaatsen en een vote geven. X 

Love Isn't A GameDonde viven las historias. Descúbrelo ahora