5. Rész

2.2K 94 22
                                    

*Németh Anna*

-Balázs, dobd ide a vizemet!- üvölti mellettem a drágalátos testvérem, amitől a dobhártyám is majdnem beszakadt- Kösz!- mondja még hangosabban, mikor a kezében tartja az üveget.

-Szerintem Annának kéne egy fül-orr-gégész- mondja Priskin, mikor meglátja a fájdalmas arckifejezésem.

-Jól vagy, Hugi?- üvölti röhögve a fülembe Krisztián.

-Ti nem akarok visszamenni edzeni?- forgatom a szemem. 

-Nem, miért?- karol át Némó. Sejtettem.

Az edzés ideje alatt egye jobban kezdtem megismerni az összes srácot, és valahogy mindannyian a szívembe fúrták magukat. Kivéve egy. Szalai. Hiába mondják nekem, hogy milyen jófej, ha megismerem, valahogy nem tudom elhinni. Nekem akkor is egy nagyképű, pénzéhes focista lesz, aki csak azért játszik, hogy meg tudjoon belőle élni. Még azt is nehézkesen tekintve, hogy már senki sem emlékszik azokra az időkre, amikor ő utoljára gólt rúgott.

Na, srácok- szólal meg Storck- jól játszottatok, szép volt! Ha ilyen teljesítményt várhatunk továbbra is tőletek, akkor biztos a kezdőcsapatba jutás. egy pár napon belül el is mondjuk, hogy ki képviseli hazánkat az osztrákok elleni meccsen, addig is legyetek türelmesek. Ja, és készüljetek fel az utazásra- mondja, és úgy tűnik, le is zárta a mondandóját- Ja, és még valami. Ő itt Anna, Krisztián húga- mutat rám- Bizonyára már mindannyian ismeritek. Ő is velünk fog tartani Franciaországba. Remélem, hogy őt is úgy kezelitek, mintha a csapat tagja lenne mert egy pár hétre az is lesz. Bánjatok úgy vele, ahogyan te is szeretnéd, hogy bánjanak veled. Azért remélem, hogy erről már nektek nem kell kiselőadást tartani- néz körbe, mire mindenki egyetértően bólogat- Akkor további jó munkát!- oszlatja fel a ,,megbeszélést".

-Hú, Storck nagyon komolyan veszi ezt az egész csapatépítést- mondom elismerően.

-Még szép. Ha nem jó a csapat egysége, a pályán se fogunk teljesíteni. És te hiába nem fogsz játszani, te is a csapatunk tagja vagy- világosít fel Király Gabi, és el sem tudja képzelni, hogy mekkora örömet okozott a szavaival. ,,A csapatunk tagja vagy...". Végre én is tartozom valahová.

***

-Húú, ezt is vegyük meg!- szalad oda Némó az egyik kedvenc édességéhez.

-Ne égess már- súgom oda neki, mikor már a fél áruház azt nézi, ahogy egy 27 éves férfi minden egyes tárgyra fellelkesül, és vigyorogva ugrál érte. Még akkor is, ha az éppen csak egy wcpapír.

-Jó, na- mondja duzzogva, és visszateszi a gumimacikat a polcra. Komolyan, néha azt érzem, hogy az anyukája vagyok.

Miután megvettük azokat a dolgokat, amiért jöttük - plusz néhány cuccot, Krisztián jóvoltából - gyorsan elhagytuk az áruházat, több okból is. Először is már egyre többen figyeltek fel Németh Krisztián, és egy titokzatos lány jelenlétére - részben azért, mert híres focista, részben az előbbi műsora miatt -, a másik dolog pedig az, hogy észlénykémnek most jutott eszébe, hogy mikor eljöttünk felrakott a tűzhelyre egy fazék húslevest melegíteni, és nem vette le onnan. Vagyis csak hozta a formáját.

A teljesen szokásos napunk egy közel sem mindennapi eseménnyel ért véget. És ehhez csak arra volt szükség, hogy hazaérjünk, és meglássuk a házunk előtt sátorozó embereket, és az ott parkoló kocsikat. Akkor már tudtuk, hogy bajban vagyunk.


Sziasztok! :)

Szégyellem, hogy ennyi ideig nem hoztam részt, de most tényleg nagyon el voltam foglalva. Dee a jó hír, hogy végre elballagtam, és a beíratkozáson kívül nincs több olyan dolog, ami hátráltathatna az írásban :) Jó, egyszer megyek nyaralni, meg egy táborba, de akkor meg előre írom a részeket oszt jóvan.  

És csak hogy egy kicsit égessem magam, itt egy kép a ballagásról: 

Nem is tudom kinek van a legelőnyösebb feje :D (legközelebbi a barátnőm, Lili, mellette ülök én, tőlem balra Gabi, végül Viktor :D)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Nem is tudom kinek van a legelőnyösebb feje :D (legközelebbi a barátnőm, Lili, mellette ülök én, tőlem balra Gabi, végül Viktor :D)

Kellemes nyári szünetet nektek! <3

Az utálatotokat irántam a komment szekcióban ki lehet fejezni :D Azért remélem nem volt annyira unalmas a rész :D

xoxo Dóri                             2017.06.20.


Közös barátunk -Szalai Ádám fanfiction- |Befejezett|Where stories live. Discover now