9. Rész

1.8K 91 30
                                    

Sziasztok! 😊
Nos, az előző résznél történt egy kis technikai probléma, szóval aki esetleg egy befejezetlen mondatig tudta elolvasni azt a fejezetet, és érdekli is, az most nézzen vissza, kiegészítettem a végét❤

*Németh Krisztián*

,,Gyűlöllek!" Csak ez visszhangzott a fejemben órák óta, de nem tudtam elképzelni, hogy komolyan gondolja. Az ég szerelmére, a bátyja vagyok, nem gyűlölhet! Talán szemetebb voltam a kelletténél? De csak az igazat mondtam! Szalai egy dög, ha lányokról van szó, a húgomról le is akadhat, mondjuk most azonnal. Nem Annában nem bízom, hanem Ádámban. Nem akarom péppé verni a képét, ha megbántja Annust, márpedig az lesz a vége. Mi mást tehettem volna, minthogy eltiltom őket egymástól?

Mikor legközelebb felnéztem a gondolatmenetemből, már besötétedett, így elindultam egy gyors zuhanyzás után aludni. Anna szobája mellett elhaladva láttam, hogy az ajtó alatt egy fénycsík húzódik, ami azt jelzi, hogy még fent van, de biztos nem kíváncsi rám. Majd reggel beszélek vele normálisan is.

Na, ez a nagy tervem is szépen meghiusult. Egész éjjel forgolódtam, az elalvás sehogyse ment, ha esetleg mégis tíz perc múlva újra forgolódtam. Ideges lennék, vagy bűntudatom van? Talán egy kicsit mindkettő. Szörnyen féltem Annát, nem hiányzik neki több veszteség az életébe, eleget szenvedett már.

Öt óráig bírtam, akkor végleg kidobott az ágy. Elindultam lefelé a konyhába, de furcsáltam, hogy mikor elhaladtam a húgom ajtaja előtt, egy kis résen fény szűrődött ki. Nem kapcsolta le este a villanyt? Már a kilincsen van a kezem, hogy ellenőrízzem, jól van-e, de aztán meggondolom magam. Az én társaságomra most egyáltalán nem kíváncsi, valahol meg is értem. Nem akarok még ennél is jobban összeveszni vele.

Főztem magamnak egy erős kávét, amitől félő, hogy még a lovak is felébrednek, és leültem egy ma reggeli magazin társaságában elfogyasztani. Komolyan, a postások mikor kelnek? Az újságírókról nem is beszélve... mindig készen állnak arra, hogy egy friss pletykát a másnap reggeli számukban már megjelenítsenek.

Kortyoltam egyet a fekete léből, és ellenőríztem a címlapot, hogy éppen kikről pletykálnak. A legtöbb csak a neten felkapott, seggmutogatásból kereső celebekről szólt, viszont egy sztori felkeltette az érdeklődésem. ,,Szalai Ádám szerelmes?" Na, erről nem tudtam. Nézzük, melyik agyatlan sztárral hozták össze?

Az útmutató szerint erről a ,,hírről" a 24. és a 25. oldalon olvashatok, ezért gyorsan odalapozok, viszont ahogy meglátom a duplaoldalon elterülő képet, majdnem lefordultam a székről. Egyből megismertem a lány hátán és vállán elterülő, hosszú, egyenes, barna haját, na, meg az autó ülését, ahol a kép készült. A képen annyi látszik, hogy Ádám éppen átölel egy lányt, és közben nevet. A képen Ádám arca tisztán kivehető, de a lánynak szerencsére csak a vonásai, én viszont megismertem ezekről is. Anna...

Na, megint én 😂

Most teljesen időben vagyok a résszel, szerencsére. Harmatgyenge lett, de azért remélem valakinek fog tetszeni.
Várom a véleményeteket kommentben ❤

Közös barátunk -Szalai Ádám fanfiction- |Befejezett|Where stories live. Discover now