Chapter 2

18.9K 566 111
                                    

''Mijn baas is Harry, Harry Styles.''

''Ha-ha, grappenmaker. We weten allebei dat die idioot niet kan werken. Dat ie weet hoe een telefoon werkt verbaast me al.'' Ik moet lachen om Zayn's opmerking. Zayn was altijd een beetje van de sarcastische en gemene grapjes, maar ondanks dat ze misschien gemeen waren waren ze alsnog erg grappig. En natuurlijk ook omdat Zayn Harry al helemaal niet mag, nog minder dan ik, en hij heeft hem alleen op foto's gezien.

''Ik ben serieus. En ik mag dus lekker voor die arrogante eikel gaan werken,'' zucht ik. Zayn rolt z'n ogen en trekt me naar z'n auto.

''Weetje, ergens is het niet zo erg. Krijg je misschien je behoeftes. Aangezien Niall homo is. Ben je misschien niet meer zo chagrijnig.'' Zayn grijnst en gaat helemaal stuk om z'n eigen grap.

Ik rol m'n ogen en geef Zayn een stomp in z'n schouder. Hij begint alleen nog maar harder te lachen. ''Jij, Zayn Malik, bent echt een grote idioot. Wist je dat?''

''Ooit wel is gehoord, ja. Maar nooit echt over nagedacht.''

Zayn doet z'n auto deur voor me open en sluit hem zodra ik zit. Snel loopt hij om de auto en gaat op z'n eigen plek zitten.

---

''Heeft Niall de tafel al gedekt?'' Vraagt Zayn als we voor de deur van m'n nieuwe appartement staan. Ik haal m'n schouders op en doe de deur open. Wat geschreeuw komt ons tegenmoet als we het appartement binnen stappen.

''Niall! We zijn thuis!''

''Nikki! Ik moet je aan iemand voorstellen,'' roept Niall terug. Zayn en ik hangen allebei onze jas op en lopen richting de woonkamer. Zayn heeft nog steeds ons eten vast, pizza's. Mijn lievelings eten.

Als ik de kamer binnenkom zie ik een knappe jongen naast Niall zitten. Hij heeft rommelig, maar tegelijkertijd netjes, bruin haar en net als Niall felblauwe ogen. Hij heeft een gestreept shirt aan met daaronder een rode broek.

''Nikki, dit is Louis. Louis, dit is Nikki.''

Ik wil m'n hand uitsteken maar voordat ik dat überhaupt kan doen heeft Louis me al in een knuffel getrokken. ''Sorry ben meer van de knufflels,'' fluistert hij in m'n oor.

We trekken weg en Zayn en Louis stellen elkaar voor. ''En, Niall, is Louis je-''

''M'n vriendje, ja. We zijn al 2 maanden bij elkaar. Ik wou het je niet vertellen. Als een verrassing voor in Londen, snap je?''

''Niall, je bent m'n beste vriend. Je kan me alles vertellen!'' Niall slaat een arm om me heen en drukt me dicht tegen zich aan. Ik probeer me te verzetten maar stop al snel. Hij is veel te sterk. ''Waarom zei je niks?''

Niall zucht en duwt me iets van zich af. ''I-Ik was bang? Na Lucas was ik zo bang dat je weer zo door het lint zou gaan.. Je was zo boos en ik was zo bang om je kwijt te raken. Je bent het belangrijkste in m'n leven. Ik kan je niet kwijtraken, Nik.'' Niall z'n stem trilt en hij staat op het punt om in huilen uit te barsten.

''Niall. Lucas was een asshole. Tuurlijk, ik was boos op je. Je ging met hem nadat hij zeker vier keer was vreemdgegaan. Ik doe alleen maar zo omdat ik niet wil dat je hart gebroken wordt. En gekkie, je zal me niet zo snel kwijtraken.''

''Thanks, Nik. Je bent de beste vriendin in de hele wereld.''

''Ach, weet ik toch, Ni.''

____

Hoofdstuk 2!

Ik zou heel blij worden van reacties, votes en follows. =D

He is nothing but my boss || H.S.Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu