Chapter 5

17.9K 566 34
                                    

Schamend loop ik door de grote winkel. Ja. Ik ben zo dom om de condooms serieus voor Harry te kopen. Kom op.. Wie laat z'n werknemers dat nou kopen? Dat is toch niet normaal, of ligt dat aan mij?

Met een zucht kom ik er dan eindelijk aan. Bij de condooms. Heerlijk. Fijn. Leuk. Leukste baan ooit. En dit is de eerste dag. Ik vraag me af wat er volgende keer komt. Nou.. Eigenlijk wil ik dat niet eens weten.

Ik rol m'n ogen en kijk naar de pakjes. Ze hebben er zoveel. En ik weet niet eens welke ik moet meenemen. M'n oog valt op 'extra small'. Ik grinnik en pak het pakje en doe hem in het mandje. Met nog wat andere spullen loop ik naar de kassa en ga in de rij staan.

Als ik bij de kassa aankomt kijkt de vrouw achter de kassa me raar aan en trekt een wenkbrauw op. Ze grinnikt voordat ze begint te praten, ''Meid, volgens mij kan je veel beter dan zo'n... kleine?''

''Ehh.. Ze zijn niet voor m'n vriend,'' stamel ik zachtjes. Ik voel dat m'n wangen helemaal rood worden. Dit is best .. akward? Ze rolt haar ogen en pakt het pakje en geeft hem dan aan me.

''Je kan beter, onthoud dat!'' Hoor ik nog achter me. Zo snel als ik kan loop ik richting m'n auto. Ik open de auto en grijns naar het pakje.

Dit gaat Harry zo leuk vinden. Payback, Styles. payback.

--

''.. Uh nee.. Dit is hem ook niet,'' mompel ik lichtelijk geïriteerd. Ik ben al zeker een halfuur op zoek naar het kantoor van Harry. Want typisch Harry, hij wilt weer ergens anders een kantoor. En dat kan ik dus nergens vinden.

''Nikki? Wat doe jij hier?'' Ik draai me om en kijk in de chocolade bruine ogen van Liam. Ik zucht uit opluchting en zwaai met m'n tasje. Liam pakt hem aan en kijkt erin. Al snel worden m'n ogen groot. De condooms.

Liam pakt de condooms eruit en kijkt me vragend aan. ''Wat moet je met deze dingen? Op je werk?''

''Ik.. Uh..''

M'n wangen worden langzam rood en ik gris de condooms uit Liam z'n handen en doe ze weer in een tas. Met een snelheid draai ik me om en loop weg. Helaas kom ik niet ver als ik alweer wordt omgedraaid door Liam.

''Heb je een vriendje? Want anders laat ik je wel met rust.'' Z'n stem is zenuwachtig. Maar zo schattig, jeetje. Z'n ogen staan smekend. Alsof hij smeekt dat ik zeg dat ik geen vriendje heb. Hij lijkt net een puppy. Puppy Liam.

''Nou.. Sorry, Liam.. Ik heb geen vriendje!'' Liam z'n ogen worden groot en z'n wangen rood. Ik geef hem een duwtje tegen z'n schouder en begin te lachen. Al snel begint ook Liam te lachen. Z'n perfect, witte tanden komen te voorschijn. Z'n lach waar je zo in kan smelte-

''Nikki? Ik vroeg je wat?''

''Eh, ja sorry. Wat is er?''

''Ik vroeg wat je hier doet,'' zegt hij. Hoe kan ik vertellen dat die condooms niet van mij zijn maar ook niet voor Harry. Het is allebei ontzettend genant. Liam trekt z'n wenkbrauw als teken dat hij wacht op antwoord.

''Ik zocht het kantoor van Harry,'' zeg ik dan maar. Ik leg hem alles nog wel een keer uit van wat ik voor Harry moet doen.

''Je zit hier wel goed. Loop de gang uit, dan links en de 2e deur rechts.''

Ik knik naar hem en zeg hem gedag. Op m'n hakjes en de tas loop ik de gang uit. En linksaf. Ik zie het al voor me. Het gezicht van Harry als hij het ziet. Hij zal me hilarisch vinden. Dat weet ik nu al. Ik lch in mezelf. Wat er waarschijnlijk heel dom uitziet.

Als ik bij de deur van Harry's kantoor aankom loop ik gewoon naar binnen zonder ook maar te kloppen. Harry zit achter z'n buerau naar z'n telefoon te staren. Hij heeft niets een door dat ik er ben. Ik pak de tas en gooi het pakje condooms tegen z'n hoofd aan.

''Ontsla- Oh, hey babe,'' grijnst hij. Ik rol m'n ogen en wijs naar het pakje. Ik wil weglopen als hij me terug roept. Alweer rol ik m'n ogen en kijk hem boos aan.

''Ten eerste. Word je niet misselijk van dat met je ogen rollen, babe? Je doet het zovaak.'' Ik schud m'n hoofd en kijk hem vies aan. Zo vies mogelijk.

''Ha-ha, Styles. Wat ben je grappig.''

''En ten tweede. Waarom zo'n kleine maat? Hij is niet zo klein. Doe je het expres om mij te irriteren?''

''Bingo! We hebben een winnaar.''

___

Wauw. Hoeveel votes en reacties op het vorige hoofdstuk! Echt geweldig, thank you guys. Toch wil ik even laten weten, dit wordt geen boek met seks erin of iets. Het gaat over de band tussen Harry en Nikki. Niet over seks. Dus dat jullie niet verwachten dat dat erin komt.

Ik werd ook echt blij door de reacties en votes, als jullie dit nou elk keer doen, haha. =D En kunnen jullie denk je meer dan 38 votes? lol.

Vinden jullie het een beetje een leuk verhaal? Ik stond gewoon #10 in fanfictie en #11 in teenfictie, zo erg bedankt. 10000 maal bedankt, jeetje.

He is nothing but my boss || H.S.Where stories live. Discover now