Chapter 3

18.7K 550 47
                                    

''Bevalt je baas een beetje, Nik?'' Vraagt Niall -die helemaal over Louis heen ligt met een bak popcorn op z'n buik. We hebben na het eten een film gekeken, the avengers? Niet echt mijn stijl. Maar de jongens vonden het leuk. Ook heb ik Louis leren kennen. En jeetje, wat is dat een schat.

Louis is wel wat ouder dan de rest van ons, maar dat maakt niet uit. Hij is nu 23. En Niall, Zayn en ik pas 21. Louis vertelde dat hij van zingen hield en het ook doet. Ook vertelde hij dat z'n grote passie voetbal is. Hij speelt in zijn eigen stad in het team, in Doncaster. En natuurlijk dat hij stapel verliefd was op Niall.

''Laat Zayn dat maar vertellen.''

Niall trekt z'n wenkbrauw op en kijkt me met een vragende blik aan. Zayn geeft me een por in m'n zij waardoor ik hem een boze blik geef. Zayn rolt z'n ogen en kijkt me verveeld aan. Zayn wilt altijd dat ik eerlijk ben over alles wat er in m'n leven gebeurt. En dan moet ik ook eerlijk zijn over alles, echt alles. You know what I mean?

''H-Het is Harry Styles?'' M'n zin komt er meer uit als een vraag dan als een zin. Ik knijp m'n ogen snel dicht omdat ik de reactie van Niall niet wil zien. Niall weet hoe ik denk over Harry Styles. Dat het het knapste wezen op aarde is.

En zal ik je nog wat grappigs vertellen? 3 jaar geleden deden we doen/durf/waarheid. Ik deed natuurlijk mee en koos doen. Maar omdat ik altijd over de knapheid van Harry Styles praatte werd mijn doen erg leuk; ''Als jij ooit Harry Styles tegenkomt, omdat iedereen weet dat je daar wilt werken, zal je er alles aan doen om met hem in bed te belanden.'' Mijn doen. Hoe fijn? Nu ben ik net zo'n secretaresse die met haar baas naar bed gaat voor promotie. Het verschil bij mij is dat ik een manager ben en ik niet voor promotie met hem naar bed moet, maar om een opdracht. Maar het is grappig want ik had nooit gedacht Harry echt tegen te komen. En nu is hij m'n baas.

''Nik? Je weet wat dit betekent he?''

Ik open langzaam m'n ogen en kijk in de felblauwe ogen van Niall. Heel langzaam schud ik m'n hoofd. Tuurlijk weet ik het wel. Maar Zayn maar hier niets van af weten. We hebben namelijk zo'n broer-zus band. Dus ik weet zeker dat hij het niet erg leuk gaat vinden..

''Jij moet met hem na-''

''Zo is het genoeg, Niall! Ik snap het. Ga nou maar je popcorn eten,'' brom ik snel. Niall rolt geïriteerd z'n ogen en gaat weer tegen Louis aanliggen. Louis slaat een arm om Niall heen en drukt een kus op z'n slaap. Zayn daarintegen zit nu vreemd naar me te kijken. Had ik al verteld dat Zayn het ook altijd door heeft als er iets met me is? En dat hij er hoe dan ook achter komt?

''Wat is hier aan de hand? En vertel me geen leugens, Nikki. Ik kan zien wanneer je liegt.'' Zayn's ogen staan uitdagend. Hij weet dat ik niet kan liegen. Ik heb wel geheimen voor hem maar hij komt er hoe dan ook achter.

''ikhebmisschienooiteendoenaangenomenenalsikharrytegenzoukomendatikmethemnaarbedzoumoetengaan.''

''Nu rustig.''

''Ik heb misschien ooit een doen aangenomen en als ik Harry zou tegenkomen dat ik met hem naar bed zou moeten gaan.''

Zayn's ogen worden groot en hij staat vol verbazing te kijken. Snel sta ik op en sprint naar m'n slaapkamer. Ik laat me op bed vallen en druk m'n kussen over m'n hoofd. Zayn zal wel ontzettend teleurgesteld zijn. Hij wilde altijd al dat ik gewoon een vast vriendje zou nemen. En niet met iedereen het bed in zou duiken. Maar Zayn wilt ook dat ik m'n 'beloftes' na ga. En in dit geval is dat met Harry naar bed gaan.

Ik hoor de deur open gaan en er volgen wat voetstappen. M'n bed gaat iets naar beneden wat betekent dat iemand op m'n bed zit. Langzaam gaat een hand over m'n rug die op m'n onderrug rondjes begint te draaien.

''Zayn is niet boos. Integendeel, hij moest erom lachen,'' zegt een stem die ik herken als die van Louis. ''Draai je is om.'' Voorzichtig draai ik me om en kijk in de blauwe ogen van Louis. Hij houdt z'n armen uit en geeft me een dikke knuffel.

''Ik ben blij dat jij het vriendje bent van Niall, Louis. Hij verdient jou en jij verdien hem.''

''Ach lieverd toch. Er komt ook een leuke jongen voor jou, geloof me.''

___

21 votes op het vorige hoofdstuk, pretty awesome. =D

Ik weet dat er een foutje in zit over de leeftijd van Zayn. Zayn is in het verhaal even oud als Nikki!

Ook 17 in fanfictie en 15 in teen fictie! Echt super vet, thank you guys! Dat maakt me zo blij!

Vergeet geen reactie achter te laten of even heel lief op de follow button te drukken. ♥♥

He is nothing but my boss || H.S.Where stories live. Discover now