Chapter 13

17.3K 592 133
                                    

Het is ondertussen al de dag van dé date van Liam en mij. Ik heb er zo onwijs veel zin in. Liam is een schat. Ondanks dat hij in een kliniek heeft gezeten. Het boeit me niet. Hij moet niet weten wat ik heb gedaan in het verleden. We hebben allebei dingen gedaan die verkeerd waren en moeten ze vergeten. Fouten maken is menselijk.

En daar zit ik dan. Op een stoel terwijl Trisha m'n haar doet. Ze wilt m'n haar perfect maken. Waarom? I don't know. Ze wilt denk ik een goede indruk maken op Liam. En natuurlijk doet ze m'n make-up. Want wat is een date zonder make-up? .... Precies. Niets.

"Nikki, honey, weet je wat je gaat doen op de date?" Vraagt Trisha als ze de stijl tang weer naar m'n haren brengt. Ik haal m'n schouders op en schud nee.

"Ik zal wel even kijken of ik een berichtje heb. Wil je m'n telefoon aangeven?" Ze knikt en loopt richting m'n bed waar m'n telefoon ligt. Ze pakt hem op en overhandigt hem aan mij.

1 nieuw bericht van Liam.

- Hey beautiful, neem je zwem spullen mee. Verassing!

"Ik moet m'n zwemspullen mee..." Mompel ik zachtjes. Ik hoor Trisha grinniken en ik rol m'n ogen. Die Trisha toch. "Nu doe je zoveel moeite en ga ik zwemmen."

Ze pakt m'n hand vast en gaat voor me op der hurken zitten. "Schat, dat maakt mij niet uit. Het maakt me al blij omdat je een date hebt."

"Bedankt, mam. Ik heb er zoveel zin in!" Zeg ik blij. En ik meen het. Ik heb er ook zin in. Liam is een schat. En ... Een lekkerding.

~*~

"Nikki! We heben bezoek! Je date is er!" Roept de stem van Niall door de gangen. In m'n lichtblauwe skinny jeans en blauwe hemdje met daaronder m'n witte all stars loop ik naar beneden.

En daar staat hij. Een van de knapste wezens op aarde. Nee, niet Niall maar Liam. Liam Payne.

Jij heeft witte all stars aan -we matchen nu al- met een lichtblauwe broek. De broek zit niet te wijd maar ook niet te strak. Er zit een gat op z'n knie maar zo hoort het, dat is de broek. Daarboven heeft ie een normaal wit shirt aan. Z'n spieren komen hier erdoor goed uit. Nog beter dan normaal. Hij heeft geen jas aan want het is zomer, dus is 't te warm voor een jas. Z'n haar is zoals gewoonlijk perfect gestijld. En z'n ogen staan perfect.

"Je zier er geweldig uit, Nikki," begint Liam. Ik bijt op m'n lip en bedank hem zachtjes. Niall is ondertussen al verdwenen, thank god. En Trisha? Die is een half uur geleden al vertrokken naar Zayn.

"Je ziet er zelf ook niet slecht uit, Li." Hij likt z'n lippen en bedankt me dan. Oh gosh, Liam. Wat doe je me aan? Don't do that. Niet je lippen likken. Oh myn...

"Zullen we dan maar gaan?" Vraagt Liam als hij naar buiten wenkt. Ik knik en pak m'n tas en volg hem naar buiten. Ik sluit de deur nog af en volg Liam dan naar z'n auto.

Liam opent de deur van z'n zwarte BMW voor mij. Ik bedank hem en ga op de leren bekleding zitten. Nu snap ik ook waar Liam het geld vandaan haalt. Bokser Liam, huh? Niet slecht.

"Wat gaan we eigenlijk doen?" Vraag ik als ook Liam in de auto zit. Hij start de auto en kijkt me met een grijns aan. "En waarom moest ik een bikini mee?"

Hij begint te grinniken als een klein meisje en rijdt de straat uit. "Mijn lieve Nikki, dat is allemaal een verassing."

"Ik haat verrassingen," mompel ik als Liam begint te lachen. Hmpf, ik ben serieus, Liam. Maar als jij die verrassing bent.. dat zou niet al te erg zijn.

"Wacht nou maar, prinses." Liam heeft z'n blik op de weg -wat logisch is als je auto rijdt. En knipoogt dan even snel. Ik voel het bloed naar m'n wangen gaan. Oh no, dat is gênant. Nikki, stop met blozen, jij idioot.

He is nothing but my boss || H.S.Место, где живут истории. Откройте их для себя